Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Экзаменационная работа по английскому языку для 7 класса по программе М.З.Биболетовой "Enjoy English"

Экзаменационная работа по английскому языку для 7 класса по программе М.З.Биболетовой "Enjoy English"



Осталось всего 4 дня приёма заявок на
Международный конкурс "Мириады открытий"
(конкурс сразу по 24 предметам за один оргвзнос)


  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

Examination test.

Variant 1

  1. Listen to the conversation and write what games Russian students play at school.



  1. Write the official name of Great Britain.





  1. Match the regions and their capitals.

  1. Scotland a) London

  2. England b) Cardiff

  3. Wales c) Edinburg

  4. Northern Ireland d) Belfast

  1. Match the continents and the countries.

  1. Great Britain a) North America

  2. The United States b) British Isles

  3. Canada c) Australia

  4. Australia d) New Zealand Isles

  5. New Zealand

  1. Write down the main river in Great Britain:

The Volga, the Thames, the Mississippi, the Amazon, the Nile.

  1. Match the country and its official language.

  1. Great Britain a) American English.

  2. The United States b) British English.

  3. Canada c) Australian English.

  4. Australia d) Maori.

  5. New Zealand e) French.

  1. Match the country and the types of schools.

  1. Great Britain a) Public (State) Schools and Private Schools.

  2. Australia b) State schools and Public Schools.

  3. The United States c) “Schools of the Air”, “Schools Through the Mailbox”.

  1. Match the punishment and their description.

  1. Lines a) you cannot come to school for a few days or weeks.

  2. Detention b) you must write out some sentences again and again.

  3. Report c) you are sent away from your school.

  4. Suspension d) you must stay after school to do extra work.

  5. Exclusion e) You have a card which you give to the teacher at the end of every lesson.

  1. Write down the winter sports.

Ice-skating, tennis, figure skating, basketball, skiing, ice hockey, swimming, jogging, windsurfing.



  1. Match the sports and the places.

  1. Athletics a) court.

  2. Swimming b) gym.

  3. Water skiing c) skating rink.

  4. Tennis d) river / sea.

  5. Figure skating e) pool / lake.



  1. Put the Article the where it is necessary.

  1. .. Russian Federation is the largest country in the world.

  2. .. Australia is the smallest continent.

  3. ...London is the capital of …. Great Britain.

  4. .. France is located in …. Europe.

  5. .. Volga is the longest river in ….. Russia.

  1. Complete the sentences.

  1. Yesterday boys … the football competition.

a) miss b) will miss c) missed

  1. I always … him with his homework.

  1. helped b) help c) will help

  1. We … geographical test next week.

  1. write b)wrote c)will write

  1. People … Halloween last month.

  1. celebrate b)celebrated c)will celebrate

  1. My family … to watch baseball on TV.

  1. Likes b) liked c) will like.

  1. Translate the sentences.

  1. I would like him to read this book.

  2. My parents want me to visit my granny.

  3. They expect us to win the competition.

  4. Would you like them to discuss the problem?

  5. The teacher wants you to study English.



  1. Put the verbs in the Passive Voice (Simple).

  1. The post office … … on Sundays.

  1. is closed b) were closed c) will closed

  1. The book … … last week.

  1. are bought b) was bought c) will bought

  1. The new comedy … … tomorrow.

  1. will shown b) is shown c) was shown

  1. English … … all over the world.

  1. was spoken b) will spoken c) is spoken

  1. The book «Tom Soyer» … … by Mark Twain.

  1. is written b) was written c) will written



Examination test.

Variant 2

  1. Listen to the conversation and write what games Russian students play at school.



  1. Write the official name of Great Britain.





  1. Match the regions and their capitals.

  1. Northern Ireland a) Edinburg

  2. Wales b) Belfast

  3. England c) London

  4. Scotland d) Cardiff

  1. Match the continents and the countries.

  1. New Zealand a) British Isles

  2. Australia b) North America

  3. Canada c) Australia

  4. The United States d) New Zealand Isles

  5. Great Britain

  1. Write down the main river in Great Britain:

The Mississippi, the Volga, the Thames, the Amazon, the Nile.

  1. Match the country and its official language.

  1. New Zealand a) French

  2. The United States b) British English.

  3. Australia c) Australian English.

  4. Canada d) Maori.

  5. Great Britain e) American English.

  1. Match the country and the types of schools.

  1. The United States a) “Schools of the Air”, “Schools Through the Mailbox”.

  2. Great Britain b) State schools and Public Schools.

  3. Australia c) Public (State) schools and Private schools.

  1. Match the punishment and their description.

  1. Exclusion a) you cannot come to school for a few days or weeks.

  2. Detention b) you must write out some sentences again and again.

  3. Report c) you are sent away from your school.

  4. Suspension d) you must stay after school to do extra work.

  5. Lines e) You have a card which you give to the teacher at the end of every lesson.

  1. Write down the winter sports.

Ice-skating, tennis, figure skating, basketball, skiing, ice hockey, swimming, jogging, windsurfing.



  1. Match the sports and the places.

  1. Gymnastics a) court.

  2. Swimming b) gym.

  3. Wind Surfing c) skating rink.

  4. Tennis d) river / sea.

  5. Hockey e) pool / lake.



  1. Put the Article the where it is necessary.

  1. .. Canada is the second largest country in the world.

  2. .. Europe is the smallest continent.

  3. ...Washington is the capital of …. United States of America.

  4. .. Italy is located in …. Europe.

  5. .. Nile is the longest river in ….. world.

  1. Complete the sentences.

  1. Tomorrow boys … the football competition.

a) miss b) will miss c) missed

  1. I … him with his homework yesterday.

  1. helped b) help c) will help

  1. We … geographical test last month.

  1. write b)wrote c)will write

  1. People … Halloween every year.

  1. celebrate b)celebrated c)will celebrate

  1. My family … to watch baseball on TV.

  1. likes b) liked c) will like.

  1. Translate the sentences.

  1. She would like us to translate this text.

  2. My parents want me to do my homework.

  3. We expect them to take part in the competition.

  4. Would you like her to discuss the problem?

  5. The teacher wants you to study French.



  1. Put the verbs in the Passive Voice (Simple).

  1. The shop … … on Sundays.

  1. is closed b) were closed c) will closed

  1. The flowers … … today.

  1. are bought b) was bought c) will bought

  1. The new film … … yesterday.

  1. will shown b) is shown c) was shown

  1. English … … all over the world.

  1. was spoken b) will spoken c) is spoken

  1. The book about animals … … by Jack London.

  1. is written b) was written c) will written.



Ключи к экзаменационной работе по английскому языку, 7 класс.


Вариант 1

Вариант 2

Баллы

1

Football, basketball, volleyball, skiing.


4

2

The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland


2

3

1-c, 2-a, 3-b, 4-d


1-b, 2-d, 3-c, 4-a

4

4

1-b, 2-a, 3-a, 4-c, 5-d


1-d, 2-c, 3-b, 4-b, 5-a

5

5

The Thames


1

6

1-b, 2-a, 3-e, 4-c, 5-d


1-d, 2-e, 3-c, 4-a, 5-b

5

7

1-b, 2-c, 3-a


1-c, 2-b, 3-a

3

8

1-b, 2-d, 3-e, 4-a, 5-c


1-a, 2-d, 3-e, 4-c, 5-b

5

9

Ice-skating, figure-skating, skiing, ice-hockey.

4


10

1-b, 2-e, 3-d, 4-a, 5-c


1-b, 2-e, 3-d, 4-a, 5-c

5

11

1)the, 2) -, 3)-, -,4)-, -, 5)the,-


1)- 2) - 3)-,the 4) -, - 5)the, the

8

12

1-c, 2-b, 3-c, 4-b, 5-a


1-b, 2-a, 3-b, 4-a, 5-a.

5

13

1.Я бы хотел, чтобы он прочитал эту книгу.

2.Мои родители хотят, чтобы я навестил бабушку.

3.Они ожидают, что мы выиграем соревнования.

4.Вы хотите, чтобы они обсудили проблему?

5.Учитель хочет, чтобы вы изучали английский.

1. Она хочет, чтобы мы переводили этот текст.

2. Мои родители хотят, чтобы я делал домашнюю работу.

3. Мы ожидаем, что они примут участие в соревновании.

4. Вы хотели бы, чтобы она обсуждала эту проблему?

5. Учитель хочет, чтобы ты учил французский язык.

5

14

1-a, 2-b, 3-a, 4-c, 5-b


1-a, 2-a, 3-b, 4-c, 5-b.

5

Итого:

60



Критерии оценивания:

30 – 45 баллов – 3 (удовлетворительно);

46 – 54 баллов - 4 (хорошо);

55 – 60 баллов – 5 (отлично).



57 вебинаров для учителей на разные темы
ПЕРЕЙТИ к бесплатному просмотру
(заказ свидетельства о просмотре - только до 11 декабря)


Краткое описание документа:

данная разработка - экзаменационная работа по английскому языку по программе М.З.Биболетовой расчитана для учащихся седьмых классов. Задания экзаменационной работы включают в себя как лексический, так и грамматический материал, изучаемый в курсе программы седьмого класса, и включает в себя следующие темы: употребление определенного артикля с географическими названиями, употребление глаголов в активном залоге (группа Simple), употребление глаголов в Пассивном залоге (группа Simple), сложное дополнение; Великобритания: её части и их столицы, главная река, официальное название; англо-говорящие страны; спорт; образование в англо-говорящих странах и т.д.

Автор
Дата добавления 09.06.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров534
Номер материала 560553
Получить свидетельство о публикации

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх