347273
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 6.900 руб.;
- курсы повышения квалификации от 1.500 руб.
Престижные документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ 50%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО сейчас!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности № 5201 выдана ООО "Инфоурок")

ИнфоурокИностранные языкиТестыForm 6 th "Test"

Form 6 th "Test"

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

The 6th forms

Test 1

1.My name __________ Omar.

a. are b. am c. is

2.This is a cat. ______ name is Pamuk.

a. her b. its c. our d. their

3. There isn’t ___snow on the ground.

a. many b. much c. few

4.There _____ much flour in the cupboard.

a. isn’t b. are c. aren’t

5. This is _________ apple.

a. an b. a c. the

6. 2nd February

a. second of February b. the second February c. the second of February

7. A person who writes books is a/an______________.

a. tailor b. poet c. waiter

8. Your mother’s son is your ___________ .

a. brother b. sister c. cousin

9. Omar is _______.

a. short b. the shortest c. shorter

10. I __________ going to do my homework tomorrow.

a. is b. am c. are

11. They ______ in Almaty now.

a. lives b. lived c.live

12. The supermarket is _________ the library.

a. next to b. on c. under d. in

13. The meal needs _______ yoghurt.

a. many b. much c. some d. any

14. He comes to class at half past nine.

a. 09: 30 b. 09:00 c. 19:30 d. 19:30

15. Our teacher always gives ________ homework.

a. them b. her c. my d. us

16. Ann _______________the piano at the moment.

a. plays b. played c. is playing

17. He _____ born in Germany in 1964.

a. were b. was c. is d. are

18. The teacher ____ at the class twenty minutes ago.

a. arrived b. arrive c. arriving

19. Birds __________________ fly.

a. can b. can’t

20. Do you like those apples?

a. Yes, it is nice b. No it isn’t c. Yes, they are nice































The 6th forms

Test 2

1.How _____money do you have?

a.much b. many c. little

2.There is ____ milk in the bottle.

a. some b. not many c. any

3. A lemon ______ yellow.

a. am b. is c. are

4. We are sisters. _______ names are Emine and Hulya.

a. Our b. Their c. You d. Us

5. Elephant is _______ animal.

a. a b. an c. the

6. 18th August

a. the eighteenth of August b. eighteenth of August c. the eighteenth August

7. A person who teaches English is a/an ________.

a. tailor b. doctor c. teacher

8. Your brother’s father is your _________ .

a. uncle b. wife c. husband d. father

9. Our class is ______ in English lessons.

a. better b. best c. good

10. We _____ going to school tomorrow.

a. is b. are c. am

11. He ______ in Astana now.

a. live b. lives c. lived

12. The lamp is _____ the table.

a. on b. in c. behind d. in front of

13. There aren’t ______students.

a. some b. any

14. it’s a quarter to seven o’clock.

a. 07:15 b.06: 45 c. 07: 15 d. 07:00

15. I can’t understand ______________ when she speaks German with_______.

a. him/ her b. you/ him c. them/us d. her/ me

16.She _____ a shower at the moment.

a. haves b. is having c. has d. had

17. My parents _____doctors.

a. were b. was c. is d. are

18. She ________ to the cinema yesterday.

a. goes b. went c. go d. gone

19. A babies _____crawl, but they _____speak.

a. can’t/ can b .can/ can’t

20. Would you like some more tea?

a. Yes, please b. Yes, I do c. No, I don’t































The 6th forms

Test 3

1.There isn’t ______ water in the bottle.

a. few b. many c .much

2. There _______many apples on the table.

a. are b. is c. isn’t

3. David _____ from England.

a. is b. am c.are

4. They are friends. _______ names are Jill and Jim.

a. Their b. Our c. Her d. His

5. It is _____ book about Science.

a. an b. the c. a

6. 1st January

a. first of January b. the first January c. the first of January

7. A person who drives a car is a/an________.

a. driver b. poet c. worker

8. Your father’s wife is your ______.

a. mother b. aunt c.uncle

9. She is _______person in class.

a. the intelligent b. more intelligent c. the most intelligent

10. What ______ Jane going to do?

a. is b. are c. am

11. I ________ a book everyday.

a. reads b. read c. reading

12.He works ________ a bank.

a. in b. on c. between d.under

13.I _______ many books.

a. have got b. has got

14. The lesson is at a quarter to nine o’clock.

a. 09:45 b. 09:15 c.08:45 d. 09:00

15. Her car is expensive, but _____ car is old.

a. my b. him c. ours d.it

16. Look! He _____ beer.

a. drinks b. drank c. is drinking d. drinked

17. My friend _______ from Izmir.

a. was b. is c. were

18. Five years ago I _____ my holiday in Russia.

a. am spending b. spended c. spent d. spend

19. Dogs ______ smell well.

a. can b. can’t c. could

20. Would you like some juice?

a. Yes, I do b. Yes, please c. No, I don’t































The 6th forms

Test 4

1.There isn’t _________ rice.

a. many b. much c. few

2.My mother _____ 40.

a. am b. is c. are

3.She is from the USA. _________name is Julia.

a. his b. her c. its d. my

4. There _________much juice in the bottle.

a. are b. aren’t c. is

5. Where is _______ key?

a. an b. a c. the

6.10th June.

a. tenth of June b. the tenth of June c. the tenth June

7. A person who plays a music instrument is a/an ___________.

a. writer b. musician c. journalist

8. Your mother and your father are your ______________.

a. sister b. daughter c. son d. parents

9. Colin is ________student in my class.

a. the tallest b. taller c. tall

10. They ________ going to do their homework.

a. am b. is c. are

11. We _______ to school everyday.

a. go b. goes c.went

12. The Topkapi Palace is ______ Istanbul.

a. in b. on c. under d. between

13. She _______ much money.

a. is b. are c. have d. has

14. I’m going to visit a doctor at five past eleven.

a. 05:11 b.11:50 c. 11:05 d. 10:55

15. If you see your parents, give ______ my regards.

a. us b. they c. them d. your

16. Right now children _______in the garden.

a. plays b. is playing c. are playing

17. Your father and your uncle ________brothers.

a. are b. was c. aren’t d.were

18. He ________ a lot of English exercises last week.

a. does b. is doing c. did d. do

19. A horse _______ run very fast

a. can b. can’t

20. Do you like this apple?

a. Yes, it is nice b. No, it isn’t d. Yes, they are nice























The 6th forms

Test 5

1.This ________ a book about music

a. are b. is c. am

2. ________________________ is a pencil.

a. this b. these c. those

3.What is _______job? He is a doctor.

a. your b. her c. his d. my

4. I ______ from Turkey.

a. comes b. come c.coming

5. 21st February

a. the twenty first of February B. first February

6. A person who sings songs is a/an ___________________________.

a. businessman b. actress c. driver d. singer

7.Your mother’s father is your ___________________.

a. grandfather b. parents c. grandfather c. grandmother

8. History is _______ than English.

a. difficult b. more difficult c. the most difficult

9.Russia is ___________ country.

a. the biggest b. bigger c. big

10. It is very hot. I ______ drink this soup.

a. can b. can’t

11.The cat __________________ green eyes and grey fur.

a. has got b. have got c. haven’t got d . has got not

12. I sleep ______ my bedroom.

a.under b.in c. on d. next to

13. I have ______________CDs.

a. much b. many c. any

14.She ______ reading books.

a. likes b. like c.liking

15. They have _____________ money.

a. much b. many c .few

16.This lesson is at ten past nine _____________Saturday.

a. 10:10/ in b. 10:09/on c.09:10/on d. 09:50/in

17.Our teacher tells ______________ a new story everyday.

a. his b .mine c. us d. your

18. She _______________to school by bus everyday.

a. went b. go c. goes

19.We______ in our class at the moment.

a. are sitting b. is sitting c. sitting

20. My grandfather _______ a teacher for many year.

a. were b. was c. is d. are

















Key

Test1

  1. B

  2. A

  3. C

  4. B

  5. A

  6. C

  7. B

  8. A

  9. B

  10. B

  11. C

  12. A

  13. B

  14. A

  15. D

  16. C

  17. B

  18. A

  19. A

  20. C

Test 2

  1. A

  2. A

  3. B

  4. B

  5. B

  6. A

  7. B

  8. A

  9. B

  10. B

  11. B

  12. A

  13. B

  14. B

  15. D

  16. B

  17. A

  18. B

  19. B

  20. A

Test 3

  1. C

  2. A

  3. A

  4. A

  5. C

  6. C

  7. A

  8. A

  9. C

  10. A

  11. B

  12. A

  13. A

  14. C

  15. A

  16. C

  17. B

  18. C

  19. A

  20. B



Test 4

  1. B

  2. C

  3. B

  4. B

  5. C

  6. B

  7. B

  8. D

  9. A

  10. C

  11. A

  12. A

  13. D

  14. C

  15. C

  16. B

  17. A

  18. C

  19. A

  20. A

Test 5

  1. B

  2. A

  3. C

  4. A

  5. B

  6. D

  7. C

  8. B

  9. A

  10. B

  11. A

  12. B

  13. B

  14. A

  15. A

  16. C

  17. C

  18. C

  19. A

  20. B

Общая информация

Номер материала: ДБ-015086

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Английский язык: лингвистика и межкультурные коммуникации»
Курс профессиональной переподготовки «Французский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Испанский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Немецкий язык: теория и методика обучения в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс «Польский язык»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания испанского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания итальянского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания китайского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс повышения квалификации «Теория и методика преподавания основ латинского языка с медицинской терминологией в организациях СПО»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания русского языка как иностранного»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»

Благодарность за вклад в развитие крупнейшей онлайн-библиотеки методических разработок для учителей

Опубликуйте минимум 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Сертификат о создании сайта

Добавьте минимум пять материалов, чтобы получить сертификат о создании сайта

Грамота за использование ИКТ в работе педагога

Опубликуйте минимум 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Свидетельство о представлении обобщённого педагогического опыта на Всероссийском уровне

Опубликуйте минимум 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Грамота за высокий профессионализм, проявленный в процессе создания и развития собственного учительского сайта в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Грамота за активное участие в работе над повышением качества образования совместно с проектом "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Почётная грамота за научно-просветительскую и образовательную деятельность в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную почётную грамоту

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.