Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / 8 grade Progress Test

8 grade Progress Test

  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

Progress test 8 grade

1.I come… home at… half past two.

A) A, the;

B) An, a;

C) -, -;

D) -, a;

E) The, -.

$$$ 2

Is there … sofa in your … living room?

A) A, -;

B) A, the;

C) The, the;

D) -, -;

E) -, the.

$$$ 3

My friend’s … flat is … very comfortable.

A) The, a;

B) A, a;

C) -, -;

D) The, -;

E) An, the.

$$$ 4

Through ... window we can see … room.

A) The, a;

B) A, a;

C) -, -;

D) The, -;

E) An, the.

$$$ 5

I come from … pretty rich … family

A) The, a;

B) A, -;

C) A, a;

D) The, an;

E) -, -.

$$$ 6

When my grandfather was ... young man, he studied … physics.

A) A, a;

B) A, the;

C) -, -;

D) The, an;

E) A, -.

$$$ 7

He is … wonderful teacher. He teaches … History

A) A, -;

B) A, the;

C) A, an;

D) -, -;

E) -, the.

$$$ 8

Russia occupies … eastern half of … Europe.

A) The, the, the;

B) -, the, a;

C) A, an, the;

D) -, the, -;

E) -, -, -.

$$$ 9

Several rivers run into … sea at … New York.

A) The, -;

B) -, -;

C) -, the;

D) A, a;

E) A, the.

$$$ 10

France is to … north of … Italy

A) The, the, the;

B) -, the, -;

C) -, -, -;

D) A, the, a;

E) -, a, -.

$$$ 11

In … small town in … East there was … man who had … parrot.

A) A, the, a, a;

B) A, -, a, the;

C) -, the, an, -;

D) The, the, a, -;

E) -, -, the, the.

$$$ 12

My … friend decided to sell … computer.

A) A, a;

B) -, a;

C) A, an;

D) -, the;

E) -, -.

$$$ 13

train stopped at … little station.

A) The, a;

B) The, the;

C) A, an;

D) -, the;

E) -, -.

$$$ 14

weather was fine, … sun was shining in … sky.

A) -,-,-;

B) -, the, a;

C) The, the, the.

D) A, the, an;

E) A, a, a.

$$$ 15

group of … farmers were sitting in … village house.

A) A, -, the;

B) The, the, the;

C) The, a, a;

D) A, the, a;

E) A, a, the.

$$$ 16

My grandmother … not nervous and she … rarely upset.

A) Is, is;

B) Are, am;

C) Was, were;

D) Was, will be;

E) Will be, is.

$$$ 17

Art … long, life … short.

A) Was, will be;

B) Is, was;

C) Is, is;

D) Will be, is;

E) Was, were.

$$$ 18

You … right. That … a lot… of money.

A) Is, is;

B) Were, were;

C) Is, are;

D) Is, is;

E) Are, is.

$$$ 19

Where … yours books now? They ... in my bag.

A) Is, is;

B) Were, were;

C) Is, are;

D) Is, was;

E) Are, are.

$$$ 20

Where … your mother yesterday? - She … at the cinema.

A) Is, is;

B) Was, was;

C) Were, were;

D) Is, are;

E) Is, was.

$$$ 21

When my granny … young, she … an actress.

A) Is, is;

B) Was, was;

C) Were, were;

D) Is, are;

E) Is, was.

$$$ 22

you … at school tomorrow? – Yes, I …

A) Is, is;

B) Was, were;

C) Will be, will;

D) Will be, am;

E) Were, will.

$$$ 23

He … with his family now. His son … so much exited.

A) Will be, will;

B) Were, will;

C) Was, were;

D) Is, is;

E) Are, will be.

$$$ 24

Yesterday he … in Geneva. Tomorrow he … in London.

A) Will be, was;

B) Are, will be;

C) Was, will be;

D) Is, is;

E) Was, was.

$$$ 25

The students … in the Russian museum last night. Last month they … in the Hermitage.

A) Are, was;

B) Were, will be;

C) Will be are;

D) Were, are;

E) were, were.

$$$ 26

The children … not upset, they … very angry.

A) Were, are;

B) Are, are;

C) Will be, were;

D) Is, is;

E) Is, are.

$$$ 27

The neighbours …not happy because her children … too noisy.

A) Was, were;

B) Will be, are;

C) Was, are;

D) Are, are;

E) Were, will be.

$$$ 28

I … sorry. They … not at the office at the moment.

A) Am, are;

B) Am, were;

C) Was, will be;

D) Were, were;

E) Will be, are.

$$$ 29

How … you? – I … not very well today.

A) Was, was;

B) Is, am;

C) Will be, was;

D) Are, am;

E) Are, are.

$$$ 30

you a doctor? – yes, I ….

A) Is, is;

B) Are, am;

C) Am, am;

D) Am, is;

E) Are, are.

$$$ 31

The shelf … brown. It … on the wall.

A) Are, is;

B) Was, will be;

C) Is, is;

D) Were, was;

E) Is, are.

$$$ 32

Where … Lisa and John? - They … at college.

A) Were, are;

B) Are, is;

C) Will be, were;

D) Are, are;

E) Is, is.

$$$ 33

She … the kindness person I’ve ever seen. My grandmother … really wonderful.

A) Was, were;

B) Is, is;

C) Is, are;

D) Will be, will be;

E) Were, were.

$$$ 34

you busy? – No, I … not.

A) Are, am;

B) Am, am;

C) Is, is;

D) Was, were;

E) Will be, was.

$$$ 35

Do you have any idea where he…? – he … at work.

A) Was, were;

B) Will be, were;

C) Is, is;

D) Are, am;

E) Is, was.

$$$ 36

Which sport, do you think, … the most dangerous?

A) Am;

B) Was;

C) Were;

D) Is;

E) Are.

$$$ 37

His family … not in St. Petersburg, it … in Moscow.

A) Was, will be;

B) Are, was;

C) Is, will be;

D) Is, is;

E) Was, were.

$$$ 38

An interesting film … on at the nearest station. It … Bumer.

A) Is, are;

B) Is, is;

C) Was, will be;

D) Were, were;

E) Was, is.

$$$ 39

The lesson … interesting. We studied a new theme.

A) Will be ;

B) Is;

C) Are;

D) Am;

E) Was.

$$$ 40

I … glad to help you. You may come tomorrow.

A) Was;

B) Are;

C) Is;

D) Will be;

E) Were.

$$$ 41

I … writing a letter at the moment.

A) Was;

B) Will be;

C) Am;

D) Were;

E) Is.

$$$ 42

They … playing football from 5 till 7.

A) Were;

B) Am;

C) Is;

D) Will be;

E) Are.

$$$ 43

My father … a programmer. He … interested in politics.

A) Was, will be;

B) Is, will be;

C) Are, were;

D) Is, is;

E) Were, was.

$$$ 44

We … busy, we can’t help you now.

A) Were;

B) Are;

C) Will be;

D) Is;

E) Was.

$$$ 45

Chess and aerobics … not so exiting as skydiving.

A) Were;

B) Will be;

C) Are;

D) Is;

E) Am.

$$$ 46

There … a text-book and two exercise-books on my table now.

A) Were;

B) Is;

C) Was;

D) Will be;

E) Are.

$$$ 47

There … many children in the park yesterday.

A) Were;

B) Are;

C) Is;

D) Was;

E) Will be.

$$$ 48

There … too little ink in my pen to write two letters.

A) Will be;

B) Is;

C) Are;

D) Were;

E) Am.

$$$ 49

Translate: В нашем городе много школ и институтов.

A) In our city has many schools and institutes;

B) There was a lot of schools and institutes in our town;

C) We have a few schools and institutes in our city;

D) There are many schools and institutes in our city;

E) There are many shops and institutes in our town.

$$$ 50

Translate: Где ты был?;

A) Where you were?;

B) Where did you was?;

C) Where have you been?;

D) Where have you be?;

E) Where did you go?

$$$ 51

Which days do you … much work to do?

A) Do;

B) Be;

C) Go;

D) Make;

E) Have.

$$$ 52

Do your children often … a cold?

A) Has;

B) Get;

C) Have;

D) Do;

E) Having.

$$$ 53

Translate: Does your friend have a large or a small family?

A) У твоего друга большая семья?;

B) У твоего друга большая или маленькая семья?;

C) Какая фамилия у твоего друга?;

D) Хочет ли иметь большую семью твой друг?;

E) Какая семья у твоего друга?

54.Did you … much work the day before yesterday?

A) Have;

B) Had;

C) Has;

D) Make;

E) Done.

$$$ 55

Unfortunately, I … time to discuss this question with you.

A) Have;

B) Doesn’t have;

C) Have no;

D) Hasn’t;

E) Haven’t no.

$$$ 56

A) You must to give a rest;

B) You should make a rest;

C) You can’t to have a rest;

D) You may do the rest;

E) You may have a rest.

$$$ 57

Please, give me … pen and … pencil.

A) The, a;

B) A, a;

C) A, the;

D) The, the;

E) -, -.





1

C

2

A

3

C

4

A

5

B

6

E

7

A

8

D

9

A

10

B

11

A

12

B

13

A

14

C

15

A

16

A

17

C

18

E

19

E

20

B

21

B

22

C

23

D

24

C

25

E

26

B

27

D

28

A

29

D

30

B

31

C

32

D

33

B

34

A

35

C

36

D

37

D

38

B

39

E

40

D

41

C

42

A

43

D

44

B

45

C

46

B

47

A

48

B

49

D

50

C

51

E

52

C

53

B

54

A

55

C

56

E

57

B


Автор
Дата добавления 18.02.2016
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров108
Номер материала ДВ-466171
Получить свидетельство о публикации

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх