Выдаём удостоверения и дипломы установленного образца

Получите 5% кэшбэк!

Запишитесь на один из 793 курсов и получите 5% кэшбэк стоимости курса на карту

Выбрать курс
Инфоурок Английский язык ТестыИтоговая Контрольная работа 1 вариант 6 класс

Итоговая Контрольная работа 1 вариант 6 класс

Скачать материал
библиотека
материалов

Variant One

Vocabulary and grammar

 

Дата_______________

Класс______________

ФИО_______________

_____________________

 

1. She______the furniture in her room every other day.
a) makes b) dusts c) washes
2. I always______books to the library on time.
a) borrow b) return c) make
3. Jane______the floor at the moment.
a) mops b) mop c) is mopping
4. I always go to school______foot.
a) on b) at c) by
5. We______park here, as it is not allowed!
a) don’t have to  b) can’t  c) haven’t to
6. I tried______the door. But it wouldn’t.
a) open b) to open c) opening
7. Let’s stay at home today. It’s ______to go out.
a) cold enough  b) enough cold  c) too cold
8. - Do you add sugar in your hot chocolate?
a) Just a few.  b) Just a little.  c) Just little.
9. I can give you______advice, if you want.
a) an b) some c) a word
10. There are______ carrots in the kitchen.
a) any b) a c) some


11. Jack had a bump on his head______an accident on his
bicycle.
a) because  b) because of   c) and
12. The “Mona Liza” was______by Leonardo da Vinci.
a) painted b) designed c) sculpted
13. - Did you have a nice weekend? - ______!
a) It was great!  b) I’d like to see it!  c) Sounds great!
14. Come in, Mum would like to ______to you.
a )spoke b )speak c )speaks
15. Do you know______they went to America?
a) where b) which c) why
16. If I were you, I______do that!
a) wouldn’t b) won’t c) don’t
17. Did you like______film?
a )the b) - c )a
18. Do you speak______French language?
a )the b )a c) -
19.1 don’t think anyone will_____ me in this outfit.
a) recognize b) attract c) know
20.The hotel beach was______with people.
a) crowded b) full c) small

 

 

Reading

1 Read the dialogue and choose the correct answer.
Ticket Agent: Good morning. How can I help you?
Wendy:
Hello. I’d like to buy a ticket to Oxford. I’m leaving today.
Ticket Agent:
An adult ticket?
Wendy:
Yes. One adult, please. I’m a student already.
Ticket Agent:
Single or return?
Wendy:
I am coming back tomorrow, so a return,  please. When is the next train to Oxford?
Ticket Agent:
The train leaves in forty minutes from Platform 8. What time do you want to return tomorrow?
Wendy:
In the morning, if it’s possible. At about nine or ten.
Ticket Agent: Unfortunately, there are no early morning
тtrains from Oxford. The earliest train leaves at 10.25 am. Is it all right for you?

Wendy: OK, no problem.

Ticket Agent: That’s £15, please.

Wendy: Here you are. Thank you

Ticket Agent: You’re welcome. Enjoy your trip to Oxford Good day!

Wendy: Bye, thank you

 

 

1.      Wendy wants to travel

a)      by train. B) by bus. C) in a car.
2. Wendy needs to buy___
a) a child ticket. B) a student ticket. C) an adult ticket.
3. Wendy wants to return_
a) on the same day. B) the next day. C) in ten days.
4. The train leaves from__
a) Platform 9. B) Platform 8. C) Platform 10.
5. Wendy agrees to return _
a) by an evening train. B) by an afternoon train. C) by a later train.

 

2 Read the text and mark if the statements are True (T), False (F) or Not Stated (NS).
Earth Hour


Every year millions of buildings around the world become dark for one hour. This event is called Earth Hour and it usually takes place at the end of March. The event is organized by the World Wildlife Fund (WWF). It started in 2007 in Sydney, Australia, when 2 million people turned off all lights for an hour. The main idea is to draw attention to environmental problems and to ask people to do something positive to help the planet. And it’s great that people of all ages, nationalities, races and backgrounds can join this event. Since 2007 Earth Hour has grown to a massive global event. The next year already more than 35 countries participated in the event. In 2013, already millions of people in 7,000 cities and towns around the world switched off their lights for 60 minutes. Every year well-known buildings around the world take part in Earth Hour. For instance, the Sydney Opera House, the Petronas towers in Malaysia, the UK Parliament, Buckingham Palace and the Empire State Building in New York. They all go “dark”, for Earth Hour. The campaign even went into space when astronauts reduced power on the International Space Station in 2011.
In 2013 in the UK, a popular pop group gave a live concert without electricity for Earth Hour. They were wearing panda costumes, because panda is the WWF’s symbol. Famous chefs created special recipes which families could prepare and eat by candlelight. Actors and TV personalities
recorded Rudyard Kipling’s famous “Just So Stories” so that families could listen to them by candlelight.


1. Earth Hour is an event that is held globally every year.______
2. Earth Hour events started in Malaysia in 2007.____
3. Earth Hour helps save a lot of energy and money._______
4. The WWF wants to make people think about environment. ________
5. More people take part in Earth Hour every year._______
6. Famous buildings switch on their lights for Earth Hour._______
7. Famous chefs and singers are members of the WWF._______
8. British families should use candles for Earth Hour.
______

 

Listening

№1

 

№2

 

1

2

3

4

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ответы

Vocabulary, grammar

1. b

2. b

3. c

4. a

5. b

6. b

7. c

8. b

9. b

10. c

11. b

12. a

13. a

14. b

15. c

16. a

17. a

18. a

19. a

20. a

 

Reading

1.
1a, 2c, 3b, 4b, 5c

2.
1. T; 2. F; 3. NS; 4. T; 5. T; 6. F; 7. NS; 8. T

Listening

1

1t,2t,3f,4f,5t

2

1f,2c,3d,4a,5b

 

  • Если Вы считаете, что материал нарушает авторские права либо по каким-то другим причинам должен быть удален с сайта, Вы можете оставить жалобу на материал.
    Пожаловаться на материал
Курс повышения квалификации
Курс повышения квалификации
Скачать материал
Найдите материал к любому уроку,
указав свой предмет (категорию), класс, учебник и тему:
также Вы можете выбрать тип материала:
Краткое описание документа:
Итоговая контрольная работа по учебнику Starlight 6 , 1 вариант состоит из лексико-грамматического теста, заданий на чтение и аудирование, тестовые задания снабжены ответами. Составлено на основе сборника грамматических упражнений и рабочей тетради.Ссылки на аудиоhttps://disk.yandex.ru/d/07ZiDtVKGrYdwg 1 заданиеhttps://disk.yandex.ru/d/W8NoW9nwxfyvGA 2 задание
Проверен экспертом
Общая информация
Учебник: «Английский язык», Баранова К.М., Дули Д., Копылова В.В. и др.
Тема: Revision
Скачать материал

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Английский язык: лингвистика и межкультурные коммуникации»
Курс профессиональной переподготовки «Библиотечно-библиографические и информационные знания в педагогическом процессе»
Курс повышения квалификации «Экономика и право: налоги и налогообложение»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания конституционного права с учетом реализации ФГОС»
Курс повышения квалификации «Организация практики студентов в соответствии с требованиями ФГОС педагогических направлений подготовки»
Курс повышения квалификации «Основы построения коммуникаций в организации»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс повышения квалификации «Финансы предприятия: актуальные аспекты в оценке стоимости бизнеса»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»
Курс профессиональной переподготовки «Организация и управление процессом по предоставлению услуг по кредитному брокериджу»

Оставьте свой комментарий

Авторизуйтесь, чтобы задавать вопросы.