1201693
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
Добавить материал и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
ИнфоурокИностранные языкиТестыИтоговый тест к учебнику для 9 класса «Enjoy English»

Итоговый тест к учебнику для 9 класса «Enjoy English»

библиотека
материалов



Муниципальное автономное общеобразовательное учреждение

Средняя общеобразовательная школа № 102

г. Екатеринбург









Итоговый тест к учебнику для 9 класса «Enjoy English»

Автор М.З. Биболетова, Е.Е. Бабушис, О.И. Кларк, А.Н. Морозова, И.Ю.Соловьева











ФИО педагога: Ткачук Ольга Владимировна,

учитель английского языка





















Choose the right variant.

1. My parents ….. in the garden for 3 hours.

a) works b) are working c) has been working d) have been working

2. Kate ….. while we were having dinner.

a) phoned b)is phoning c) has phoned d) was phoning

3. If I am not mistaken, this article ….. last week.

a) published b) was published c) had been published d) is publishing

4. English ….. in many countries.

a) speaks b) is speaking c) is spoken d) were spoken

5. ….. Amazon flows into ….. Atlantic Ocean.

a) the; the b) the; -- c) --; the d) --; --

6. You ….. take a bus to get to the museum. It’s far from here.

a) should b) may c) must d) has to

7. It was a very difficult text. I ….. look up a lot of words in a dictionary.

a) must b) have to c) had to d) can

8. In the past people protected ….. by high walls.

a) they b) himself c) their d)themselves

9. Don’t ask me for help. You must do it …. .

a)yourself b) you c) your d) herself

10. Suddenly John left the room. He said he ….. go.

a) had to b) has to c) have to d) must

11. They claimed they ….. the law.

a)haven’t broken b)were not breaking c)hadn’t broken d)wouldn’t be breaking

12. He asked us what ….. .

a) was the problem b) are the problem c) the problem is d) the problem was

13. I wanted ….. to learn this poem by heart.

a) he b) him c) his d) me

14. I will ask Tom if I ….. him tomorrow.

a) will see b) see c) sees d) saw

15. He ….. his exam last month if he had worked harder.

a) would have passed b) had passed c) passed d) will have passed

16. She would be happy if she ….. him at the party.

a) meet b) had met c) met d) has met

17. There were conflicts in our class and we decided to work ….. rules of behavior.

a) out b) on c) with d) for

18. People always ….. the world.

a) explore b) search c) study d) examine

19. The Scottish symbol is a wild plant called the ….. .

a) Red Rose b) Leek c) Shamrock d) Thistle

20. People who respect each other’s ideas can ….. conflicts in a peaceful way.

a) decide b) resolve c) have d) avoid

21. My friend broke her leg last week. I hope she will get ….. soon.

a) along b) back c) over d) away

22. My sister-in-law spend all her free time reading books. She is a real ….. .

a) bore b) bookworm c) chatterbox d) fusser

23. I am going to be a ….. because I like animals and birds.

a) vet b) lawyer c) surgeon d) waiter

24. They were not allowed ….. their presents until Christmas morning.

a) open b) opening c) to opening d) to open

25. The event ….. before they arrived home.

a) reported b) had been reported c) was being reported d) has been reported







Приложение.

KEYS

  1. d 10. a 19. d

  2. d 11. c 20. b

  3. b 12. d 21. c

  4. c 13. b 22. b

  5. a 14. b 23. a

  6. a 15. a 24. d

  7. c 16. c 25. b

  8. d 17. a

  9. a 18. a

Курс профессиональной переподготовки
Учитель немецкого языка
Найдите материал к любому уроку,
указав свой предмет (категорию), класс, учебник и тему:
также Вы можете выбрать тип материала:
Краткое описание документа:

Итоговый лексико-грамматический тест к учебнику для 9 класса «EnjoyEnglish». Автор М.З. Биболетова, Е.Е. Бабушис, О.И. Кларк, А.Н.Морозова,  И.Ю.Соловьева

Лексико-грамматический тест включает в себя двадцать пять вопросов с выбором одного верного ответа. Тест разработан с учетом изученного материала в девятом классе: времена английского глагола в активном и пассивном залоге; артикли с географическими названиями; модальные глаголы; возвратные местоимения; прямая и косвенная речь; согласование времён; сложное дополнение; сослагательное наклонение.

В приложении даны ключи.

Общая информация
ВНИМАНИЮ ВСЕХ УЧИТЕЛЕЙ: согласно Федеральному закону N273-ФЗ «Об образовании в Российской Федерации» педагогическая деятельность требует от педагога наличия системы специальных знаний в области обучения и воспитания детей с ОВЗ. Поэтому для всех педагогов является актуальным повышение квалификации по этому направлению!

Дистанционный курс «Обучающиеся с ОВЗ: Особенности организации учебной деятельности в соответствии с ФГОС» от проекта "Инфоурок" даёт Вам возможность привести свои знания в соответствие с требованиями закона и получить удостоверение о повышении квалификации установленного образца (72 часа).

Подать заявку на курс
Оставьте свой комментарий
Авторизуйтесь, чтобы задавать вопросы.
Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.