Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Другие методич. материалы / Ким дпо английскому языку для студентов 1 кура колледжа

Ким дпо английскому языку для студентов 1 кура колледжа

Международный конкурс по математике «Поверь в себя»

для учеников 1-11 классов и дошкольников с ЛЮБЫМ уровнем знаний

Задания конкурса по математике «Поверь в себя» разработаны таким образом, чтобы каждый ученик вне зависимости от уровня подготовки смог проявить себя.

К ОПЛАТЕ ЗА ОДНОГО УЧЕНИКА: ВСЕГО 28 РУБ.

Конкурс проходит полностью дистанционно. Это значит, что ребенок сам решает задания, сидя за своим домашним компьютером (по желанию учителя дети могут решать задания и организованно в компьютерном классе).

Подробнее о конкурсе - https://urokimatematiki.ru/


Идёт приём заявок на самые массовые международные олимпиады проекта "Инфоурок"

Для учителей мы подготовили самые привлекательные условия в русскоязычном интернете:

1. Бесплатные наградные документы с указанием данных образовательной Лицензии и Свидeтельства СМИ;
2. Призовой фонд 1.500.000 рублей для самых активных учителей;
3. До 100 рублей за одного ученика остаётся у учителя (при орг.взносе 150 рублей);
4. Бесплатные путёвки в Турцию (на двоих, всё включено) - розыгрыш среди активных учителей;
5. Бесплатная подписка на месяц на видеоуроки от "Инфоурок" - активным учителям;
6. Благодарность учителю будет выслана на адрес руководителя школы.

Подайте заявку на олимпиаду сейчас - https://infourok.ru/konkurs

  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

Министерство образования и науки САМАРСКОЙ ОБЛАСТИ


Государственное бюджетное профессиональное образовательное учреждениеОписание: Описание: Описание: Описание: логотип_тпк

Самарской области

«Тольяттинский политехнический колледж»

(ГБПОУ СО «ТПК»)






УТВЕРЖДАЮ

Заместитель директора по УР

___________ С.А. Гришина

___ ____________ 2015







Комплект контрольно-измерительных материалов


Дисциплина «Английский язык»


для студентов I курса всех специальностей














Тольятти, 2015


ОДОБРЕНО


Протокол ПЦК гуманитарных дисциплин

от ___ _____20__ № ____

Председатель ПЦК гуманитарных дисциплин

________ С.С. Захарова

___ ______ 20__


СОГЛАСОВАНО





Старший методист

________Н.В. Роменская

___ _______ 20___



Комплект контрольно-измерительных материалов разработан Антюшиной Е.В. – преподавателем ГБПОУ СО «ТПК»





Рецензенты: Захарова С.С. Председатель ПЦК гуманитарных дисциплин

































Содержание

стр

ТРК №1. Вводный тест

4

ТРК№2. «Моя визитная карточка»

9

ТРК№3. «Человек и природа»

14

ТРК№4. «Моя Родина»

19

ТРК№5. «Социально – бытовая тематика»

24

ТРК№6. Итоговый тест

29



































ТРК №1

Вводный тест

I вариант

Choose one correct variant only:


1. … is my dress.

a) these d) this c)those


2. … languages do you learn?

a) how b)why c) what


3. Usually I don’t eat … bread.

a) much b) some c) many


4. He … a book now.

a) read b) reads c) reading


5. She … to the library every Monday.

a) go b) goes c) is going


6. Ann … clean her flat in the evening.

a) don’t b) doesn’t c) isn’t


7. … some water in the glass.

a) this is b) there is c) there are


8. The day … warm today.

a) hasn’t b) isn’t c) aren’t


9. … are our suitcases.

a) that b) they c) those


10. My brother … a very smart student.

a) aren’t b) isn’t c) doesn’t


11. I … a grandfather.

a) has b) have c) hasn’t


12. … are newspapers on father’s table.

a) this b) it c) there


13. … some butter on the father’s table.

a) is there b) there is c) those are



14. Do you have … money?

a) some b) any c) a few


15. His sister … at school/

a) study b) studies c) to study


16. She … understand Spanish.

a) doesn’t b) isn’t c) don’t


17. They … to the cinema now.

a) go b) is going c) are going


18. I … a tractor driver.

a) is b) are с) am


19. … your raincoat?

a) this is b) these are c) is this


20. John saw … in the street.

a) I b) me c) my


21. My friend ... me the interesting story yesterday.

a) tells b) told c) will tell


22. She … to Samara tomorrow.

a) go b) went c) gone


23. He is … student of our group.

a) good b) better c) the best


24. Today it is as … as yesterday.

a) cold b) colder c) the coldest


25. I know English … .

a) well b) good c) bad














ТРК №1

Вводный тест

II вариант

Choose one correct variant only.


1. ____ are our suitcases.

a) these b) this c) it


2. ____ languages do you speak?

a) how b) what c) why)


3. Usually I don’t eat ____ meat.

a) much b) some c) many


4. She ____ TV now.

a)watches b)watch c) is watching


5. She ____ her flat every Sunday.

a) is cleaning b) cleans c) clean

6. John ____ read books in the evenings.

a) doesn’t b) don’t c) aren’t


7. ____ some milk in the cup

a) this is b) there is c) is there


8. The day ____ cold today.

a) aren’t b) isn’t c) hasn’t


9. I ____ a grandmother.

a) has b) have c) do


10. ____ is a newspaper.

a) that b) they c) those


11. My friend ____ a very smart student.

a) aren’t b) isn’t c) doesn’t


12. ____ are books on the teacher’s table.

a) this b) there c) is


13. ____ some bread on the plate.

a) those are b) there is c) is there



14. His brother ____ at school.

a) study b) studies c) to study


15. Do you have ____ interesting books?

a) some b) any c) a little


16. We ____ to the post-office now to send a letter.

a) go b) goes c) are going


17. He ____ understand French.

a) isn’t b) hasn’t c) doesn’t


18. Do you know ____ foreign language.

a) nothing b) little c) any


19. ____ my mother’s tape-recorder.

a) this is b) these are c) is this


20.My grandfather is as ____ as his wife.

a) old b) older c) oldest


21. My sister is ____ than any other girl in her group.

a) pretty b) prettier c) prettiest


22. Hob ____ us the funny story tomorrow.

a) tells b) told c) will tell


23. I ____ dinner yesterday.

a) cook b) cooked c) is cooking


24. He swims ____.

a) good b) well c) bad


25. My friend saw ____ in the street.

a) I b) me c) my












ТРК №1

Вводный тест


Ключ к тесту


I вариант

II вариант

1 – b

2 – c

3 – a

4 – c

5 – b

6 – b

7 – b

8 – b

9 – c

10- b

11 – b

12 – c

13 – b

14 – b

15 – b

16 – a

17 – c

18 – c

19 – c

20 – b

21 – b

22 – c

23 – c

24 – a

25 – a

1 – a

2 – b

3 – a

4 – c

5 – b

6 – b

7 – b

8 – b

9 – b

10- a

11 – b

12 – b

13 – b

14 – b

15 - b

16 – b

17 – c

18 – c

19 – a

20 – a

21 – b

22 – c

23 – b

24 – b

25 – b


Классификатор



Оценка

Кол-во правильных ответов

Кол-во ошибок

«5»

24

1

«4»

22

3

«3»

17

8















ТРК№2

«Моя визитная карточка»

I вариант


Выберите только один правильный вариант:

  1. My friend … a student now.

    1. am b) are c) is


  1. What are you?

    1. I am a student. b) I is a student. c) I are student.


  1. Are you writing a test now?

    1. Yes, I am. b) Yes, I do. c) No, he isn’t.


  1. They … many relatives.

    1. have b) has c) is


  1. They are translating the text now.

    1. Студенты переводят текст сейчас.

    2. Мы не пишем тест сейчас.

    3. Они переводят текст сейчас.


  1. The children … many toys.

    1. have b) has с) hasn’t


7. This is … book.

a) an b) the c) a


8. I … going to the college now.

a)is b) am c) are


9. My mother is a teacher.

a) Mоя мама врач.

b) Mоя сестра учительница.

c) Mоя мама учительница.


10. “relatives

a) родственники b) соседи с) друзья


11. These are houses.

  1. Это – дом. b) Это – дома. c) То - дома.


12. … are my friends.

a) This b) These c) That


13. Cities

  1. городок b) город с) города


14. Is she going to the library?

a) Yes, she are b) Yes, she is c) Yes, she does


15. Do you speak English?

  1. No, I doesn’t . b) Yes, I do. с) Yes, I am.


16. Worker

a) работа b) работать с) рабочий


17. … Sunday we don’t go to college.

a) in b) after c) on


18. I paint well.

  1. Я рисую хорошо. b) Я читаю плохо. c) Я пишу хорошо.


19. Look! The children … in the yard.

a) are playing b) play c) plays


20. He … French very well.

a) know b) don’t know с) knows


21. … is a wonderful day.

a) he b) she с) it


22. Are … a student? – Yes, … am.

a) he … I b) you … I c) they… she


23. The weather is nice today, …?

a) isn’t it b) doesn’t it c) haven’t it


24. This is … my mother. She is … good doctor.

  1. - … a b) the … the c) the … a


25. How old … you?

a) am b) are c) is






















ТРК№2

«Моя визитная карточка»

II вариант


Выберите только один правильный вариант:


1. Are you writing a test now?

    1. Yes, I am. b) Yes, I do. c) No, he isn’t.


2. They … many relatives.

a) have b) has c) is


3. This is … book.

a) an b) the c) a


4. I … going to the college now.

a)is b) am c) are


5. My mother is a teacher.

a) Mоя мама врач.

b) Mоя сестра учительница.

c) Mоя мама учительница.


6. “relatives

a) родственники b) соседи с) друзья


7. … Sunday we don’t go to college.

a) in b) after c) on


8. I paint well.

a) Я рисую хорошо.

b) Я читаю плохо.

c) Я пишу хорошо.


9. … is a wonderful day.

a) he b) she с) it


10. Are … a student? – Yes, … am.

a) he … I b) you … I c) they… she


11. How old … you?

a) am b) are c) is


12. The weather is nice today, …?

a) isn’t it b) doesn’t it c) haven’t it


13. This is … my mother. She is … good doctor.

a) - … a b) the … the c) the … a


14. My friend … a student now.

a)am b) are c) is

15. What are you?

a) I am a student. b) I is a student c) I are student.


16. They are translating the text now.

a) Студенты переводят текст сейчас.

    1. Мы не пишем тест сейчас.

    2. Они переводят текст сейчас.


17. The children … many toys.

a) have b) has с) hasn’t


18. Look! The children … in the yard.

a) are playing b) play c) plays


19. He … French very well.

a) know b) don’t know с) knows


20. Do you speak English?

а) No, I doesn’t. b) Yes, I do. с) Yes, I am.


21. Worker

a) работа b) работать с) рабочий


22. These are houses.

а) Этодом. b) Это – дома. c) То - дома.


23. … are my friends.

a) This b) These c) That


24. Cities

a) городок b) город с) города


25. Is she going to the library.

a) Yes, she are b) Yes, she is c) Yes, she does




















ТРК №2

«Моя визитная карточка»

Ключ к тесту


I вариант

II вариант

1 – c

2 – a

3 – a

4 – a

5 – c

6 – a

7 – c

8 – b

9 – c

10- a

11 – b

12 – b

13 – c

14 - b

15 - b

16 – c

17 – c

18 – a

19 – a

20 – c

21 – c

22 – b

23 – a

24 – a

25 - b

1 – a

2 – a

3 – c

4 – b

5 – c

6 – a

7 – c

8 – a

9 – c

10- b

11 – b

12 – a

13 – a

14 - c

15 - a

16 – c

17 – a

18 – a

19 – c

20 – b

21 – c

22 – b

23 – b

24 – c

25 - b



Классификатор



Оценка

Кол-во правильных ответов

Кол-во ошибок

«5»

24

1

«4»

22

3

«3»

17

8

















ТРК №3

«Человек и природа»

I вариант


Выберите только один правильный вариант:

1. Are you playing football now?

  1. Yes, I am. b) Yes, I do. с) Yes, he is.


2. I watch TV every day but sometimes I … it.

  1. doesn’t watch b) am not watching c) don’t watch


3. … there two Houses in the English Parliament?

  1. are b) is c) am


4. Have you got … relatives in Great Britain?

  1. Yes, he has b) Yes, I have c) Yes, you has


5. My parents’ house … new.

  1. are b) is c) am


6. A. S. Pushkin is … famous Russian poet.

  1. the b) a c) –


7. I … well.

  1. swim b) am swimming c) swims


8. My granny … dinner every day.

  1. cooking b) cooks c) cook


9. My friends … a wonderful garden.

  1. have b) has c) are


10 .They are reading a text now.

a) Они пишут письмо сейчас.

b) Они читают текст сейчас.

с) Он читает текст сейчас.


11.Helike coffee.

  1. doesn’t b) don’t c) isn’t


12. Does your mother work at school?

  1. No, she doesn’t . b) Yes, she do. c) No, she isn’t.


13. … a museum in our town.

  1. There is b) There are c) Is there


14. Those are my teachers.

  1. Это мой учитель.

  2. b) Это мои учителя.

  3. То - мои учителя.


15. Does … play tennis?

  1. you b) they c) he


16. The question … difficult.

  1. am b) is c) are


17. Is she your teacher?

  1. Yes, she does b) Yes, she are с) Yes, she is


18. On the … of September all children in Russia go to school.

  1. one b) second c) first


19. How … girls are there in your class?

  1. many b) much c) any


20.My mother likes … coffee and I like … milk.

а) a, a b) the, a c) – , -


21.Two nice puppies … in my house.

a) live b) lives c) lived


22. Mary … like orange juice.

a) isn’t b) doesn’t c) don’t


23. I … that man because I … English.

  1. not understand, don’t know

  2. don’t understand, not know

  3. don’t understand, don’t know


24. He … understand French.

a) isn’t b) hasn’t c) doesn’t


25.the cinema- go – often – we- to –very

a) We go to the cinema very often.

b) To the cinema we go very often.

c) Very often we go to the cinema.


















ТРК №3

«Человек и природа»

II вариант


Выберите только один правильный вариант:


1. My mother likes … coffee and I like … milk.

а) a, a b) the, a c) – , -


2. Two nice puppies … in my house.

a) live b) lives c) lived


3. Does … play tennis?

  1. you b) they c) he


4. The question … difficult.

а)am b) is c) are


5. Are you playing football now?

  1. Yes, I am. b) Yes, I do. с) Yes, he is.


6. I watch TV every day but sometimes I … it.

a) doesn’t watch b) am not watching c) don’t watch


7. I … that man because I … English.

a) not understand, don’t know

b) don’t understand, not know

c) don’t understand, don’t know


8. He … understand French.

a) isn’t b) hasn’t c) doesn’t


9. the cinema- go – often – we- to –very

a) We go to the cinema very often.

b) To the cinema we go very often.

c) Very often we go to the cinema.


10. I … well.

  1. swim b) am swimming c) swims


11. My granny … dinner every day.

a) cooking b) cooks c) cook


12. … a museum in our town.

  1. There is b) There are c) Is there


13. Those are my teachers.

a)Это мой учитель b) Это мои учителя c) То - мои учителя


14. … there two Houses in the English Parliament?

а) are b) is c) am

15. Have you got relatives in Great Britain?

а) Yes, he has b) Yes, I have c) Yes, you has


16. My parents’ house … new.

a) are b) is c) am


17. Mary … like orange juice.

a) isn’t b) doesn’t c) don’t


18. A. S. Pushkin is … famous Russian poet.

  1. the b) a c) –


19. My friends … a wonderful garden.

а) have b) has c) are


20 .They are reading a text now.

a) Они пишут письмо сейчас.

b) Они читают текст сейчас.

с) Он читает текст сейчас.


21. How … girls are there in your class?

a) many b) much c) any


22.He … like coffee.

  1. doesn’t b) don’t c) isn’t


23. Does your mother work at school?

а) No, she doesn’t . b) Yes, she do. c) No, she isn’t.


24. Is she your teacher?

  1. Yes, she does b) Yes, she are с) Yes, she is


25. On the … of September all children in Russia go to school.

a) one b) second c) first




















ТРК №3

«Человек и природа»

Ключ от теста

I вариант

II вариант

1-a

2-c

3-a

4-b

5-b

6-b

7-a

8-b

9-a

10-b

11-a

12-a

13-a

14-c

15-c

16-b

17-c

18-c

19-a

20-c

21-a

22-b

23-c

24-c

25-a

1-c

2-a

3-c

4-b

5-a

6-c

7-c

8-c

9-a

10-a

11-b

12-a

13-c

14-b

15-b

16-b

17-b

18-a

19-b

20-b

21-a

22-a

23-b

24-c

25-c




Классификатор



Оценка

Кол-во правильных ответов

Кол-во ошибок

«5»

24

1

«4»

22

3

«3»

17

8
















ТРК№4

«Моя Родина»

I вариант


Выберите только один правильный вариант:


1. Sheyour sisters friend.

    1. am b) is c) are


  1. The children … many toys.

    1. have b) has c) has not


  1. Moscow is the … of Russia.

    1. town b) capital c) palace


  1. 1981 год.

    1. ninety eighty – one

    2. nineteen eighty – one

    3. nineteen eighteen one


  1. Не переводите этот текст.

    1. This text don’t translate

    2. Don’t translate this text

    3. Don’t this text translate


  1. are many tables in the room.

    1. This b) That c) There


  1. While Ann is watching TV, her brother … a book.

    1. read b) reads c) is reading


  1. He … in the garden now.

    1. work b) works c) is working


  1. I go out? Yes, you …

    1. can b) may c) must


  1. Moscow stands on the banks of the … river.

    1. Volga b) Neva c) Moskva


  1. St. Petersburg is … than Samara

    1. large b) larger c) the largest


  1. He often … them last year.

    1. visits b) visited c) has visited


  1. I … him today.

    1. hasn’t seen b) haven’t seen c) didn’t see


  1. He … speak some foreign languages.

    1. can b) may c) must


  1. Mary and Mike … chess now.

    1. play b) is playing c) are playing


  1. He has done this work.

    1. Он сделал эту работу.

    2. Он делает эту работу

    3. Он должен сделать эту работу


  1. The winter of 1978 … frosty.

    1. is b) was c) were


  1. She … this article yesterday.

    1. translated b) is translating c) translate


  1. We … to do this work.

    1. can b) may c) have


  1. Who knows him …than you.

    1. well b) better c) the best


  1. Он сможет тренироваться в нашем спортзале.

    1. may b) might c) will be allowed to


  1. Russia is the … country of the world.

    1. large b) larger c) largest


  1. The climate of Great Britain is …

    1. hot b) cold c) mild


24.The official name of Russia is

a) Russia b) Russian Federation c) the Russian Federation


25. Thousands of people … every day.

a) travel b) are travelling c) traveled

















ТРК№4

«Моя Родина»

II вариант


Выберите только один правильный вариант:


1. He … speak some foreign languages.

    1. can b) may c) must


2. Mary and Mike … chess now.

a) play b) is playing c) are playing


3. The official name of Russia is

a) Russia b)Russian Federation c)the Russian Federation


4. Thousands of people … every day.

a) travel b) are travelling c) traveled


5. Не переводите этот текст.

    1. This text don’t translate

    2. Don’t translate this text

    3. Don’t this text translate


6. … are many tables in the room.

a) This b) That c) There


7. She … your sister’s friend.

a) am b) is c) are


8. The children … many toys.

a) have b) has c) has not


9. … I go out? Yes, you …

a) can b) may c) must


10. Moscow stands on the banks of the … river.

a) Volga b) Neva c) Moskva


11. I … him today.

a) hasn’t seen b) haven’t seen c) didn’t see


12. Russia is the … country of the world.

a) large b) larger c) largest


13. The climate of Great Britain is …

a) hot b) cold c) mild


14. Moscow is the … of Russia.

a) town b) capital c) palace

15. 1981 год.

a) ninety eighty – one

b) nineteen eighty – one

c) nineteen eighteen one


16. While Ann is watching TV, her brother … a book.

a) read b) reads c) is reading


17. He … in the garden now.

a) work b) works c) is working


18. St. Petersburg is … than Samara

a) large b) larger c) the largest


19. He often … them last year.

a) visits b) visited c) has visited


20. The winter of 1978 … frosty.

a) is b) was c) were


21. She … this article yesterday.

a) translated b) is translating c) translate


22. We … to do this work.

a) can b) may c) have


23. Who knows him …than you.

a) well b) better c) the best


24. He has done this work.

a) Он сделал эту работу.

b) Он делает эту работу

c) Он должен сделать эту работу


25. Он сможет тренироваться в нашем спортзале.

a) may b) might c) will be allowed to


















ТРК№4

«Моя Родина»

Ключ к тесту

I вариант

II вариант

1-b

2-a

3-b

4-b

5-b

6-c

7-c

8-c

9-b

10-c

11-b

12-b

13-b

14-a

15-c

16-a

17-b

18-a

19-c

20-b

21-c

22-c

23-c

24-c

25-a

1-a

2-c

3-c

4-a

5-b

6-c

7-b

8-a

9-b

10-c

11-b

12-c

13-c

14-b

15-b

16-c

17-c

18-b

19-b

20-b

21-a

22-c

23-b

24-a

25-c


Классификатор



Оценка

Кол-во правильных ответов

Кол-во ошибок

«5»

24

1

«4»

22

3

«3»

17

8
















ТРК№5

«Социально – бытовая тематика»

I вариант


Выберите только один правильный вариант:


1. The Volga is … river in Europe.

a) long b) longer c) the longest


2. I … to him yesterday.

a) spoke b) have spoken c) speak


3. He … his work yet.

a) hasn’t finished b) haven’t finished c) didn’t finish


4. He is going to the theater.

a) Он собирается пойти в театр

b) Он идёт в театр

c) Он ходит в театр


5. She … this article tomorrow.

a) will translate b) has translated c) translate


6. He has returned to Togliatti.

a) Он вернулся в Тольятти.

b) Он должен вернуться в Тольятти.

c) Он имеет работу в Тольятти.


7. The Moscow underground is … in the world.

a) the best b) better c) the worst


8. Last year he often … to the theatre.

a) go b) went c) has gone


9. I … already … this book.

a) has … read b) have … read c) did … read


10. Bob … this book in summer.

a) read b) reads c) has read


11. I … about him since June.

a) haven’t heard b) hasn’t heard c) didn’t hear


12. I have … time than he.

a) smaller b) less c) the least


13. Last winter I … a lot of time in the library.

a) spent b) have spent c) has spent


14. He … in Moscow for five years.

a) lived b) have lived c) has lived

15. He is fond of ….

a) read b) reading c) to read


16. I went to the station … a friend.

a) to meet b) meet c) met


17. It … now.

a) is raining b) rains c) rained


18. She … to college every day.

a) is going b) go c) goes


19. This book is … than that one.

a) more interesting b) the most interesting c) much interesting


20. I … my exercises; here they are.

a) has written b) have written c) wrote


21. I found him in … corner in the park.

a) farther b) further c) the farthest


22. As a rule he … tests well.

a) write b) writes c) is writing


23. They will go to the country tomorrow if the weather … fine.

a) will be b) is c) are


24. We … to do this work.

a) am going b) is going c) are going


25. We will be able to help you.

a) Мы должны помочь ей

b) Мы сможем помочь ей

c) Мы смогли помочь ей





















ТРК№5

«Социально – бытовая тематика»

II вариант


Выберите только один правильный вариант:


1. He … his work yet.

a) hasn’t finished b) haven’t finished c) didn’t finish


2. He is going to the theater.

a) Он собирается пойти в театр

b) Он идёт в театр

c) Он ходит в театр


3. As a rule he … tests well.

a) write b) writes c) is writing


4. They will go to the country tomorrow if the weather … fine.

a) will be b) is c) are


5. The Moscow underground is … in the world.

a) the best b) better c) the worst


6. Last year he often … to the theatre.

a) go b) went c) has gone


7. Bob … this book in summer.

a) read b) reads c) has read


8. I … about him since June.

a) haven’t heard b) hasn’t heard c) didn’t hear


9. I went to the station … a friend.

a) to meet b) meet c) met


10. It … now.

a) is raining b) rains c) rained


11. The Volga is … river in Europe.

a) long b) longer c) the longest


12. I … to him yesterday.

a) spoke b) have spoken c) speak


13. She … this article tomorrow.

a) will translate b) has translated c) translate




14. He has returned to Togliatti.

a) Он вернулся в Тольятти.

b) Он должен вернуться в Тольятти.

c) Он имеет работу в Тольятти.


15. I … already … this book.

a) has … read b) have … read c) did … read


16. I have … time than he.

a) smaller b) less c) the least


17. Last winter I … a lot of time in the library.

a) spent b) have spent c) has spent


18. She … to college every day.

a) is going b) go c) goes


19. This book is … than that one.

a) more interesting b) the most interesting c) much interesting


20. We … to do this work.

a) am going b) is going c) are going


21. We will be able to help you.

a) Мы должны помочь ей

b) Мы сможем помочь ей

c) Мы смогли помочь ей


22. He … in Moscow for five years.

a) lived b) have lived c) has lived


23. He is fond of ….

a) read b) reading c) to read


24. I … my exercises; here they are.

a) has written b) have written c) wrote


25. I found him in … corner in the park.

a) farther b) further c) the farthest














ТРК№5

«Социально – бытовая тематика»

Ключ к тесту

I вариант

II вариант

1-c

2-a

3-a

4-a

5-a

6-a-

7-a

8-b

9-b

10-a

11-a

12-b

13-a

14-c

15-b

16-a

17-a

18-c

19-a

20-b

21-c

22-b

23-b

24-b

25-b

1-a

2-a

3-b

4-b

5-a

6-b-

7-a

8-b

9-a

10-a

11-c

12-a

13-a

14-a

15-b

16-b

17-a

18-b

19-a

20-c

21-b

22-c

23-b

24-b

25-c


Классификатор



Оценка

Кол-во правильных ответов

Кол-во ошибок

«5»

24

1

«4»

22

3

«3»

17

8
















ТРК№6

Итоговый тест

I вариант


Выберите только один правильный вариант:


1. He … to Moscow in a few days.

a) return b) returned c) will return


2. The students … a test tomorrow.

a) will write b) write c) wrote


3. We … to have dinner.

a) am going b) is going c) are going


4. If you … me, I will do this work in time.

a) help b) will help c) helped


5. The weather is always a topic for conversation in….

a) France b) Russia c) England


6. He … to write a letter.

a) am going b) is going c) are going


7. What is the weather like today? - …

a) Thank you, I am fine. b) It’s nasty. c) I am glad to meet you.


8. As soon as I … free, I’ll come to you.

a) am b) is c) will be


9. How long ….here?

a) you live b) are you living c) have you lived


10. Winter is the … season of the year.

a) coldest b) hottest c) shortest


11. It often ….in autumn.

a) snows b) rains c) raining


12. He … a ticket tomorrow.

a) buys b) bought c) will buy


13. I … to do this task.

a) am going b) is going c) are going


14. We will not begin until you … .

a) will come b) come c) came



15. What … you … now?

a) are … doing b) do…. do c) did …, do


16. He … several foreign languages.

a) know b) knows c) will knows


17. I … in Togliatti since 1990.

a) have lived b) has lived c) live


18. She … this translation 3 days ago.

a) writes b) wrote c) write


19. Summer is … season of the year.

a) hot b) hotter c) the hottest


20. How old …you be next year?

a) shall b) won’t c) will


21. Our teacher is ill, so we …. a lesson tomorrow.

a) have b) won’t have c) had


22. Who can answer my questions?

a)Кто хочет ответить на мой вопрос

b) Кто может ответить на мой вопрос

c) Кто должен ответить на мой вопрос


23. He won’t pass the examination, … ?

a) will he b) won’t he c) doesn’t he


24. Brazil … good coffee.

a) produce b) produces c) is producing


25. When I have some money, I …to Great Britain..

a) go b) am going c) will go




















ТРК№6

Итоговый тест

II вариант


Выберите только один правильный вариант:


1. How old …you be next year?

a) shall b) won’t c) will


2. Our teacher is ill, so we …. a lesson tomorrow.

a) have b) won’t have c) had


3. We … to have dinner.

a) am going b) is going c) are going


4. If you … me, I will do this work in time.

a) help b) will help c) helped


5. What … you … now?

a) are … doing b) do…. do c) did …, do


6. He … several foreign languages.

a) know b) knows c) will knows


7. He … to Moscow in a few days.

a) return b) returned c) will return


8. The students … a test tomorrow.

a) will write b) write c) wrote


9. Winter is the … season of the year.

a) coldest b) hottest c) shortest


10. It often ….in autumn.

a) snows b) rains c) raining


11. Brazil … good coffee.

a) produce b) produces c) is producing


12. When I have some money, I …to Great Britain..

a) go b) am going c) will go


13. The weather is always a topic for conversation in….

a) France b) Russia c) England


14. He … to write a letter.

a) am going b) is going c) are going



15. As soon as I … free, I’ll come to you.

a) am b) is c) will be


16. How long ….here?

a) you live b) are you living c) have you lived


17. He … a ticket tomorrow.

a) buys b) bought c) will buy


18. I … to do this task.

a) am going b) is going c) are going


19. I … in Togliatti since 1990.

a) have lived b) has lived c) live


20. She … this translation 3 days ago.

a) writes b) wrote c) write


21. What is the weather like today? - …

a) Thank you, I am fine. b) It’s nasty. c) I am glad to meet you.


22. We will not begin until you … .

a) will come b) come c) came


23. Summer is … season of the year.

a) hot b) hotter c) the hottest


24. Who can answer my questions?

a)Кто хочет ответить на мой вопрос

b) Кто может ответить на мой вопрос

c) Кто должен ответить на мой вопрос


25. He won’t pass the examination, … ?

a) will he b) won’t he c) doesn’t he




















ТРК№6

Итоговый тест

Ключ к тесту

I вариант

II вариант

1 -c

2 - a

3 – c

4 – a

5 - c

6 – b

7 – b

8 – a

9 – c

10 – a

11 – b

12 – c

13 – c

14 – b

15 – a

16 – b

17 – a

18 – b

19 – c

20 – c

21 – b

22 – b

23 – a

24 – b

25 - c

1 -c

2 - b

3 – c

4 – a

5 - a

6 – b

7 – c

8 – a

9 – a

10 – b

11 – b

12 – c

13 – c

14 – b

15 – a

16 – c

17 – c

18 – a

19 – a

20 – b

21 – b

22 – b

23 – c

24 – b

25 - a



Классификатор



Оценка

Кол-во правильных ответов

Кол-во ошибок

«5»

24

1

«4»

22

3

«3»

17

8








Самые низкие цены на курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации!

Предлагаем учителям воспользоваться 50% скидкой при обучении по программам профессиональной переподготовки.

После окончания обучения выдаётся диплом о профессиональной переподготовке установленного образца (признаётся при прохождении аттестации по всей России).

Обучение проходит заочно прямо на сайте проекта "Инфоурок".

Начало обучения ближайших групп: 18 января и 25 января. Оплата возможна в беспроцентную рассрочку (20% в начале обучения и 80% в конце обучения)!

Подайте заявку на интересующий Вас курс сейчас: https://infourok.ru/kursy



Автор
Дата добавления 20.02.2016
Раздел Иностранные языки
Подраздел Другие методич. материалы
Просмотров265
Номер материала ДВ-471074
Получить свидетельство о публикации

УЖЕ ЧЕРЕЗ 10 МИНУТ ВЫ МОЖЕТЕ ПОЛУЧИТЬ ДИПЛОМ

от проекта "Инфоурок" с указанием данных образовательной лицензии, что важно при прохождении аттестации.

Если Вы учитель или воспитатель, то можете прямо сейчас получить документ, подтверждающий Ваши профессиональные компетенции. Выдаваемые дипломы и сертификаты помогут Вам наполнить собственное портфолио и успешно пройти аттестацию.

Список всех тестов можно посмотреть тут - https://infourok.ru/tests

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх