456807
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 1.410 руб.;
- курсы повышения квалификации от 430 руб.
Московские документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ ДО 90%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО до конца апреля!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности №038767 выдана ООО "Столичный учебный центр", г.Москва)

ИнфоурокИностранные языкиТестыКонтрольная работа по английскому языку 2 кл

Контрольная работа по английскому языку 2 кл

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

Контрольные работы по английскому языку 2 класс



Контрольная работа № 1 по английскому языку во 2 классе


I. Составь из слов предложения


1. Mike, seven, is. ____________________________________________________


2. are, nice, my, planes. ________________________________________________


3. has got, he, a bike. __________________________________________________


4. I, my, like, dog. _____________________________________________________


5. Africa, they, from, are. _______________________________________________


6. the kitten, not, pink, is. ______________________________________________


II. Вставь слова в предложения: cat, his, home, has got, am, is.


1. I have got a _____________.


2. My name ____________ Bob.


3. I ______________ seven.


4. Granny ____________________ a kitten.


5. Let’s go _______________________.


6. Tom has got a robot. _____________robot is nice.


III. Выбери правильный вариант


1. We _________________ a little sister.


a) have got b) got c) has got


2. His brother Dan _______ ten.


a) am b) are c) is


3. My Granny _____________ to play computer games.


a) like b) to like c) likes


4. Let’s ____________ a book.


a) reads b) read c) to read


5. I have got _______________________________________ .


a) six frogs b) a six frogs c) frog


IV. Закончи предложения


1. He is from _____________________________________.


2. I like to ________________________________________.


3. My bike is ______________________________________.


4. Her name is _____________________________________.


5. My puppy is _____________________________________.


V. Найди лишнее слово и зачеркни его


1. Three, five, thanks, six, seven


2. Bear, monkey, pony, little, pig


3. Fun, run, swim, skip, jump


4. Black, grey, red, green, ten


5. He, she, boy, we, I


6. Doll, big, little, nice, funny



Контрольная работа №2 по английскому языку во 2 классе


I. Вставьте is, are, am:


1. His dog ___________ funny.


2. Mike __________ my friend.


3. My mother and father _______ doctors.


4. I ______ from America.


5. The cats_______ black.


6. They ______ at home.


7. It _____ a little puppy.


II. Напишите соответствующие местоимения:


1. My aunt _____________


2. His dog ______________


3. A doll _______________


4. My brothers __________


5. My monkeys __________


6. His daughter __________


7. My sister and I _________


III. Составьте предложения.


1. bike , have, a, I, got, red._________________________________________________


2. not , we, funny, are. ____________________________________________________


3. a, is, teacher, she.______________________________________________________


4. want , my friend, a pilot, to be.___________________________________________


5. Helen, name, her, is.____________________________________________________


IV. Вставьте слова в предложения:


grandfather, worker, pupil, teacher, aunt, doctor,


1. A ______________________ works at school.


2. A ______________________ works in a hospital.


3. My _____________________ is my mother’s sister.


4. A _______________________ goes to school.


5. A _______________________ works in a plant.


6. My _______________________ is my father’s father.


V. Вставьте play или plays :


1. I _______________ with my brother.


2. The dog ________________________ with my ball.


3. My sisters______________________ with dolls.


4. She ___________________ with puppies.


5. We _____________________ with my monkey.


6. His brother _______________________ with toys.


7. Kate ____________________ tag.


VI. Выберите правильный ответ:


1. Hello!


a) OK!


b) Let’s!


c) Hi!


2. How old are you?


a) I am fine, thanks.


b) I am not old.


c) I am nine.


3. Where is your friend from?


a) He is from Africa.


b) He is a pupil.


c) He is at home.


4. What is he?


a) He is my uncle.


b) He is ten.


c) He is an economist.


5. Who is she?


a) She is a doctor.


b) She is my sister.


  1. She is from Russia.



Контрольная работа № 3 по английскому языку во 2 классе


Выбери правильный вариант


My father ____________ doctors. (like/ likes)


My mother and father ________ to play with my cat. (like/ likes)


_______ Cliff want to be a doctor? ( Do/ Does)


Where _______ your sister like to play with her friends? (does/ do)


_________ they want to be doctors? (Do/Does)


What _______ she want? ( do/does)


Заполни пропуски слова this, these


Where are _______________ engineers from?


Are __________ sportsmen good?


Is ___________ family big?


Where is ___________ swimmer from?


__________ cars can’t swim.



Заполни пропуски словами that, those


What colour are ___________ balls?


How old is _______________ doctor?


Where is ______________ driver from?


______________ dog is black and white.


_______________ giraffes are very nice.


_______________ books are funny.



Вставь слова в предложения How, How many, Where, Who, What


_______________ is Mike? He is fine.


____________ is he from? He is from Russia.


___________ is he? He is a pupil.


___________ is he? He is my brother.


____________games have you got? We have got five games.




Напиши краткий ответ


Has Ann got a friend? Yes, ________________________.


Are your sisters at home? No, _____________________.


Do they go to school? Yes, _________________________.


Does Sam like to read? No, ________________________.


Is your uncle an engineer? Yes, ______________________.



Контрольная работа № 4 по английскому языку во 2 классе



Выбери правильный вариант


Have you got ______ cousin?


a b) the c) -


Ted ________ only five.


has b) is c) are


We _________ like to play.


aren’t b) don’t c) isn’t


_______ many English poems?


Does he knows b) He knows c) Does he know


Peter can __________ very well.


runs b) run c) to run


I like ____________ little house.


this b) these c) those


I want to play with ____________ cat.


Bob b) Bobs’ c) Bob’s


Do you know those __________?


children b) child c) girl


Are they _______________________ ?


a businessman b) businessman c) businessmen


Kate has got five __________________.


mice b) doll c) box



Задайте общие вопросы


_______________ Mary got a dog?


_______________these boys champions?


______________ he like to swim?


_______________you know this poem?


_______________his brother lazy?



Вставь слова в предложения: teeth, dinner, hares, open, snakes, mouth


______________ have got long ears.


We _______________ our eyes when we watch TV.


____________________ eat frogs. They have got no legs, no hands, no ears.


" Open your ________________ !” the doctors say to children.


We have got nice white ______________ in our mouths.


I want to have fish for _____________________________.



Напишите слова во множественном лице


fox - ______________________


woman - ___________________


wife - ______________________


pony - ______________________


name - ______________________


sportsman - __________________


mouse - _____________________



Итоговая контрольная работа по английскому языку во 2 классе


Выбери правильный вариант


When _______ your Granny usually play chess?


do b) is c) does


It’s 9 o’clock. Go to _________ bed.


a b) the c) -


_________ don’t like cats.


The dog b) The mouse c) Mice


I _________ playing now.


not b) am not c) don’t


What games _________________________ every day?


do you play b) are you playing c) are you play


Can the doll open ________________ eyes?


b) its c) it’s


How ________________________ ?


she is b) does she c) is she


You can play with ________________________ balls.


this b) these c) that


Do you like to go to school?


Yes, I do. b) No, I do. c) Yes, I am.


Lena has got a brother. _________ brother is a pupil.


His b) My c) Her



Вставьте вопросительные слова


___________________________ do you do at 7 o’clock?


___________________________ do you have lunch? – At school.


___________________________are they? - They are students.


___________ is Mary angry? – Her little brother doesn’t want to get up.


____________ is she? – She is my aunt.



Вставьте в предложение нужные предлоги: at (2), about, for (2), in


Does your uncle often help your aunt ______________ the house?


Hello, Pam! Are you going ________________ a walk?


My father doesn’t come home at 8 o’clock ______________ the evening.


Look ___________ the clock!


Do you always work hard ____________ your English?


What do you have ___________ dinner?



Поставь глагол в Present Simple или в Present Progressive


We _______________________________ basketball every day. (play)


They usually ________________________ in the park. (ski)


I __________________________________ chess now. (play)


You often ______________________your sister with her homework. (help)


My friends _________________________________ now. (dance)


They _____________________________________ home now. (go)


She ___________________________________ a shower in the morning. (take)



Вставь слова в предложения: are, is, have, has, can, do


How old _______________ Tom and Jerry?


_______________ you got a computer?


Ted _______________ swimming in the lake.


_________ your mother drive a car?


My Granny ______________ got a nice house.


_______________ you like to play hockey?



Заполни пропуски This is или These are


_____________________________ my friend.


_____________________________ my friend’s horse.


_____________________________ their books.


_____________________________ the girl’s dolls.


_____________________________ her sister.


_____________________________ little children.


Ответы

Контрольная работа №1

I 1. Mike is seven.

2. My planes are nice.

3. He has got a bike.

4. I like my dog.

5. They are from Africa.

6. The kitten is not pink.

II 1) a cat; 2) is; 3) am; 4) has got; 5) home; 6) his.

III 1) a; 2) c; 3)c; 4) b; 5) a; 6) c.

IV 1) America; 2) to read books; 3) My bike is new. 4) Helen; 5) is red;

V. 1) thanks; 2) little; 3) fun; 4) ten; 5) boy; 6) doll

Контрольная работа № 2

I . 1). is; 2). Is; 3.) are; 4) am; 5) are; 6) are; 7) is.

II. 1) she; 2) it; 3) it; 4) they; 5) they; 6) she; 7) we.

III 1 I have got a red bike.

2. We are not funny.

3. She is a teacher.

4. My friend wants to be a pilot.

5Her name is Helen.

IV 1) A teacher ; 2) A doctor; 3) My aunt; 4) A pupil; 5) a worker;

6) grandfather.

V. 1) play; 2) plays; 3) play; 4) plays; 5) play; 6) plays; 7) plays.

VI 1) c; 2) c; 3)a; 4) c; 5) b.

Контрольная работа №3

I 1) likes; 2) like; 3) Does; 4) does; 5) do; 6) does.

II. 1) these; 2) these; 3) this; 4) this; 5) These.

III. 1) Those; 2) that; 3) that ; 4) that; 5) Those; 6) Those.

IV. 1) How; 2) Where; 3) What; 4) Who; 5) How many;

V. 1) Yes, she’s got; 2) No, she’s not; 3)Yes, I do; 4) No, he doesn’t;

5) Yes, he is.

Контрольная работа № 4

I 1) a; 2)b; 3)b; 4)c) 5)b; 6) a; 7) c; 8) a; 9) c; 10) a.

II 1) has………. ; 2) Are……. ;3) Does………; 4) Do……; 5) Is……..;

III. 1) Hares; 2) open; 3) snakes ; 4)month; 5) teeth; 6) dinner.

IV. 1) foxes; 2) women 3) wives; 4) ponies; 5) names; 6) sportsmen; 7) mice

Итоговая контрольная работа

I 1)c; 2) c; 3) b; 4) b; 5)a; 6)b; 7) c; 8) b; 9)a; 10)c

II. 1. When; 2. Where ; 3. What; 4. Why;5. Who

III. 1) about; 2) for; 3) in; 4) at; 5) at; 6) for;

IV. 1) play; 2) ski; 3) am playing;4) help; 5) are dancing; 6) are going; 7) takes

V. 1) This is; 2) have; 3) is; 4) does; 5) has; 6) do;

VI. 1) This is; 2) This is; 3) These are; 4) This is; 5) This is; 6) These are.


Общая информация

Номер материала: ДБ-372672

Вам будут интересны эти курсы:

Курс «Русский для иностранцев»
Курс профессиональной переподготовки «Французский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Испанский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Немецкий язык: теория и методика обучения в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания французского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания итальянского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания китайского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в начальной школе»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иноcтранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс повышения квалификации «Теория и методика преподавания основ латинского языка с медицинской терминологией в организациях СПО»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности помощника-референта руководителя со знанием иностранных языков»

Благодарность за вклад в развитие крупнейшей онлайн-библиотеки методических разработок для учителей

Опубликуйте минимум 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Сертификат о создании сайта

Добавьте минимум пять материалов, чтобы получить сертификат о создании сайта

Грамота за использование ИКТ в работе педагога

Опубликуйте минимум 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Свидетельство о представлении обобщённого педагогического опыта на Всероссийском уровне

Опубликуйте минимум 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Грамота за высокий профессионализм, проявленный в процессе создания и развития собственного учительского сайта в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Грамота за активное участие в работе над повышением качества образования совместно с проектом "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Почётная грамота за научно-просветительскую и образовательную деятельность в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную почётную грамоту

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.