1064034
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 1.410 руб.;
- курсы повышения квалификации от 430 руб.
Московские документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ ДО 90%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО до конца апреля!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности №038767 выдана ООО "Столичный учебный центр", г.Москва)

ИнфоурокИностранные языкиТестыКонтрольные тесты по английскому языку

Контрольные тесты по английскому языку

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

ГБОУ СПО г. Москвы Колледж индустрии гостеприимства и менеджмента № 23



Утверждаю

Директор______________

З. Г. Данилова

«_____»___________2012 г.







Тесты по дисциплине «Иностранный язык (английский)»

для студентов 1 курса

Преподаватели Горбунова И.П., Галичина О.М.















Рассмотрены и утверждены на заседании ПЦК Иностранных языков

от 30.08. 2012 г.

Председатель ПЦК___________________Богодухова Н.А.





Москва, 2012 г.

What is Sequoia?


Sequoias, or redwood trees, grow in the western United States, mostly in California and Oregon. Sequoias are some of the oldest living things on the earth. They are also among the biggest. They often grow more than 30 meters high.

To tell the age of a tree it is necessary to cut it down. The trunk of the tree has rings. There is a ring for each year of life of the tree. By counting the rings, people can learn the age of a tree. One sequoia had 3000 rings! Some sequoias are even older.

Sequoias are evergreen trees and their bark is very tough. It is about 15 centimeters thick and is almost fireproof. The fireproof bark has helped sequoias live through many forest fires.


1.Найдите информацию, содержащуюся в тексте.

hello_html_5cdf11fb.gif

grow in California

are found in the East

Sequoias are very old

grow 80 metres high

are evergreen plants

have thin bark

have tree rings

are almost fireproof

2.Вставьте пропущенные наречия, пользуясь текстом.

  1. ___________________in California and Oregon

  2. are __________________among the biggest

  3. They _________________grow more than

  4. Are __________________older

  5. Bark is _________________tough

  6. Is ______________________fireproof


3.Определите содержание первого абзаца.

1. A sequoia has rings in its trunk.

2. A sequoia is one of the oldest living things.

3. A sequoia has fireproof bark.


4.Определите содержание второго абзаца.

  1. The age of a tree is told by rings.

  2. The age of a tree is told by its height.

  3. The age of a tree is told by its bark.

5.Закончите предложения.

1. A sequoia is a ____________________________.

a) tree ring b) redwood c) tree house

2. The age of a tree is seen in its ________________.

  1. a) color b) bark c) rings

3. Sequoia bark is very ________________________.

a)thin and soft b)thick and tough c)big and tall

4. Sequoias have tough _______________________. a) trunk b) rings c) bark

6.В каком из следующих слов звук, передаваемый буквой «о», отличается от остальных ?

1) phone 2) know 3) sorry 4) zero 5) no 6) bone 7) role

7.Выберите правильную форму глагола «to be» :

  1. He … in the 10th grade.

a) is b) are c) am d) were

  1. He ….at the theatre yesterday.

a) is b) was c) will be d) were


8.Укажите предложение, в котором глагол « to be » является вспомогательным:

  1. She was sixteen last year.

  2. The delegation is to come on Monday.

  3. Mother is at home.

  4. What are you doing?


9.Выберите правильную форму глагола « to have »:

Mr. Smith stayed at his office very late because he …a lot of work.

  1. has b) have c) will have d) had

10.Укажите правильные варианты перевода:

  1. The flowers are in the vase

  1. цветы в вазе

  2. в вазе цветы

  1. There is no telephone in the room

  1. Телефона нет в комнате

  2. В комнате нет телефона

11.Подберите эквиваленты в английском, соответствующие русскому:

  1. Дверь открылась и вошла девочка .

  2. Дверь открылась и девочка вошла .

  1. The door was opened and a girl came in.

  2. The door was opened and the girl came in.


12.Укажите предложение, в котором числительное является порядковым:

1) There are 300 pages in the book.

2) He was born in 1980.

3) School year begins in the 1st of September.

4) Room 5 is empty.


13.Подберите слово, близкое по значению к подчеркнутому:

  1. We do English at school.

a) work b) learn c) teach d) know

  1. She spoke to her English teacher after classes.

a) talked b) said c) told d) discussed


14. Из следующей группы слов отметьте то, которое не имеет к остальным никакого отношения:

  1. weather, season, rain, cloudy, expensive, forecast, hot, cold.

  2. London, sights, monument, tourist, art gallery, to found, to build, to design, guide, the president.






























Ключи к тесту.

1. grow in California

are very old

are evergreen plants

have tree rings

are almost fireproof

2. mostly, also, often, even, very, almost

3. 2

4. 1

5. 1) b 2) c 3) b 4) c

6. 3

7. 1) c 2) b

8. d

9. d

10. 1) a 2) b

11. 1) a 2) b

12. 3

13. 1) b 2) a

14. 1) expensive 2) president













ГБОУ СПО г. Москвы Колледж индустрии гостеприимства и менеджмента № 23



Утверждаю

Директор______________

З. Г. Данилова

«_____»___________2012 г.







Тесты по дисциплине «Иностранный язык (английский)»

для студентов 2 курса

Преподаватели Горбунова И.П., Галичина О.М.











Рассмотрены и утверждены на заседании ПЦК Иностранных языков

от 30.08. 2012 г.

Председатель ПЦК___________________Богодухова Н.А.









Москва, 2012 г.

Television

The first commercial television broadcast was made on April 20,1939 by Radio Corporation of America (RCA). Since 1939, it has become one of the most important facts of modern life. Television is very much a part of the modern world. It’s effects are felt all оver the world.

Television is a reflection of the modern world, say some people. It shows contemporary society. It affects customs and culture from growing, say still others.

Good or bad, television is difficult to avoid. Its pictures enter homes, stores, airports, and factories. It is here to stay.



1.Найдите информацию, содержащуюся в тексте.

hello_html_m6c3278a7.gifhas wide influence

is a modern day fact

can influence culture

Television is easy to avoid

reflects the sun and the moon

is found in homes

can’t last long

2.Вставьте пропущенные существительные, пользуясь текстом.

  1. Radio _______________________ of America.

  2. one of the most important_________________

  3. a part of the modern_____________________

  4. Television is a _________ of the modern world

  5. It shows contemporary ___________________

  6. It keeps _____________________from growing

3.Определите содержание первого абзаца.

  1. Television affects radio.

  2. Television is the same as movie.

  3. Television is important in the modern world.

4.Определите содержание второго абзаца.

  1. Television influences culture.

  2. Society and television are bad.

  3. Cultures grow out of television.

5.Закончите предложения.

1) The effects of television are _________.

a) reflections b) commercial c) facts

2)RCA made the __________________ commercial television broadcast.

a) longest b) first c) second

3) Television is not found in __________________.

a) rivers b) factories c) airports

4) It is difficult to ____________________ television.

a) watch b) hear c) avoid

6. В каком из следующих слов звук передаваемый «s», отличается от остальных.

1) six 2) miss 3) bus 4) house 5) busy

7. Выберите правильный вспомогательный глагол :

1)They … come to see us next week.

a) shall b) will

2) … I help you?

a) shall b) will

3) It … rain tomorrow.

a) shall b) will

4) There … be foreign guests at the party.

a) shall b) will

8.Выберите правильную форму глагола:

1) They … their parents every weekend.

  1. visited b) visit c) shall visit

  1. We … them next weekend.

  1. visited b) visit c) shall visit



9.Завершите разделительный вопрос, выбрав правильный вариант:

  1. I shall get up very early tomorrow,….?

  1. shall I b) shan’t I c) can’t I d) don’t I

  1. He will have to take his examination in autumn,…?

  1. will he b) won’t he c) doesn’t he d) hasn’t he



10.Укажите правильные варианты перевода английских причастий:

1) reading

  1. читающий b) прочитанный c) читая d) читаемый

2)described

  1. описывающий b) описанный c) описывая d) описываемый

11.Укажите правильную форму глагола:

  1. I…writing a letter.

  1. is b) am c) are

  1. You are watching TV, …n’t you?

  1. is b) am c) are

3) Who …reading the newspaper?

a) is b) am c) are



12.Выберите правильную форму глагола «to be»:

  1. My car…at the entrance.

  1. was b) were

  1. We… watching TV at that time yesterday.

  1. was b) were c) will be



13.Укажите правильную форму глагола:

  1. The sun … in the East.

  1. will rise b) rises c) is rising d) was rising

  1. When he came, they … dinner.

  1. will have b) have c) were having d) are having

  1. You … this test now.

  1. will write b) write c) were writing d) are writing



14.Укажите, какое из выражений не имеет отношения к остальным:

every day, in time, on Saturdays, once a week, usually, occasionally, normally, as a rule, often, sometimes, once a year.

Ключи к тесту.

1. has wide influence

is a modern day fact

can influence culture

is found in homes

2. corporation, fact, life, reflection, society, customs and culture.

3. 3

4. 1

5. 1) a 2) b 3) a 4) c

6. 5

7. 1) b 2) a 3) b 4) b

8. 1) b 2) c

9. 1) b 2) b

10. 1) a 2) b

11. 1) b 2) c 3) a

12. 1) a 2) b

13. 1) b 2) c 3) d

14. in time













ГБОУ СПО г. Москвы Колледж индустрии гостеприимства и менеджмента № 23



Утверждаю

Директор______________

З. Г. Данилова

«_____»___________2012 г.







Тесты по дисциплине «Иностранный язык (английский)»

для студентов 3 курса

Преподаватель Горбунова И.П.







Рассмотрены и утверждены на заседании ПЦК Иностранных языков

от 30.08. 2012 г.

Председатель ПЦК___________________Богодухова Н.А.













Москва, 2012 г.









Ключи к тесту.

Text Grammar

  1. b 1. c 11. c

  2. b 2. b 13. a

  3. a 3. c 14. a

  4. a 4. d 15. b

  5. d 5. c 16. c

  6. b 6. c 17. b

  7. c 7. a 20. a

  8. d 8. b

  9. a 9. c

  10. a 10. b



























ГОУ СПО Колледж индустрии гостеприимства и менеджмента № 23



Утверждаю

Директор______________

З. Г. Данилова

«_____»___________2011 г.







Тесты по дисциплине «Иностранный язык (английский)»

для студентов 1 курса

Преподаватель Галичина О.М.















Рассмотрены и утверждены на заседании ПЦК общественных дисциплин

от 18 января 2011 г.

Председатель ПЦК___________________Соколова Е.Х.





Москва, 2011 г.

What is Sequoia?


Sequoias, or redwood trees, grow in the western United States, mostly in California and Oregon. Sequoias are some of the oldest living things on the earth. They are also among the biggest. They often grow more than 30 meters high.

To tell the age of a tree it is necessary to cut it down. The trunk of the tree has rings. There is a ring for each year of life of the tree. By counting the rings, people can learn the age of a tree. One sequoia had 3000 rings! Some sequoias are even older.

Sequoias are evergreen trees and their bark is very tough. It is about 15 centimeters thick and is almost fireproof. The fireproof bark has helped sequoias live through many forest fires.


1.Найдите информацию, содержащуюся в тексте.

hello_html_5cdf11fb.gif

grow in California

are found in the East

Sequoias are very old

grow 80 metres high

are evergreen plants

have thin bark

have tree rings

are almost fireproof

2.Вставьте пропущенные наречия, пользуясь текстом.

  1. ___________________in California and Oregon

  2. are __________________among the biggest

  3. They _________________grow more than

  4. Are __________________older

  5. Bark is _________________tough

  6. Is ______________________fireproof


3.Определите содержание первого абзаца.

1. A sequoia has rings in its trunk.

2. A sequoia is one of the oldest living things.

3. A sequoia has fireproof bark.


4.Определите содержание второго абзаца.

  1. The age of a tree is told by rings.

  2. The age of a tree is told by its height.

  3. The age of a tree is told by its bark.

5.Закончите предложения.

1. A sequoia is a ____________________________.

a) tree ring b) redwood c) tree house

2. The age of a tree is seen in its ________________.

  1. a) color b) bark c) rings

3. Sequoia bark is very ________________________.

a)thin and soft b)thick and tough c)big and tall

4. Sequoias have tough _______________________. a) trunk b) rings c) bark

6.В каком из следующих слов звук, передаваемый буквой «о», отличается от остальных ?

1) phone 2) know 3) sorry 4) zero 5) no 6) bone 7) role

7.Выберите правильную форму глагола «to be» :

  1. He … in the 10th grade.

a) is b) are c) am d) were

  1. He ….at the theatre yesterday.

a) is b) was c) will be d) were


8.Укажите предложение, в котором глагол « to be » является вспомогательным:

  1. She was sixteen last year.

  2. The delegation is to come on Monday.

  3. Mother is at home.

  4. What are you doing?


9.Выберите правильную форму глагола « to have »:

Mr. Smith stayed at his office very late because he …a lot of work.

  1. has b) have c) will have d) had

10.Укажите правильные варианты перевода:

  1. The flowers are in the vase

  1. цветы в вазе

  2. в вазе цветы

  1. There is no telephone in the room

  1. Телефона нет в комнате

  2. В комнате нет телефона

11.Подберите эквиваленты в английском, соответствующие русскому:

  1. Дверь открылась и вошла девочка .

  2. Дверь открылась и девочка вошла .

  1. The door was opened and a girl came in.

  2. The door was opened and the girl came in.


12.Укажите предложение, в котором числительное является порядковым:

1) There are 300 pages in the book.

2) He was born in 1980.

3) School year begins in the 1st of September.

4) Room 5 is empty.


13.Подберите слово, близкое по значению к подчеркнутому:

  1. We do English at school.

a) work b) learn c) teach d) know

  1. She spoke to her English teacher after classes.

a) talked b) said c) told d) discussed


14. Из следующей группы слов отметьте то, которое не имеет к остальным никакого отношения:

  1. weather, season, rain, cloudy, expensive, forecast, hot, cold.

  2. London, sights, monument, tourist, art gallery, to found, to build, to design, guide, the president.






























Ключи к тесту.

1. grow in California

are very old

are evergreen plants

have tree rings

are almost fireproof

2. mostly, also, often, even, very, almost

3. 2

4. 1

5. 1) b 2) c 3) b 4) c

6. 3

7. 1) c 2) b

8. d

9. d

10. 1) a 2) b

11. 1) a 2) b

12. 3

13. 1) b 2) a

14. 1) expensive 2) president













ГОУ СПО Колледж индустрии гостеприимства и менеджмента № 23



Утверждаю

Директор______________

З. Г. Данилова

«_____»___________2011 г.







Тесты по дисциплине «Иностранный язык (английский)»

для студентов 2 курса

Преподаватель Галичина О.М.















Рассмотрены и утверждены на заседании ПЦК общественных дисциплин

от 18 января 2011 г.

Председатель ПЦК___________________Соколова Е.Х.





Москва, 2011 г.

Television

The first commercial television broadcast was made on April 20,1939 by Radio Corporation of America (RCA). Since 1939, it has become one of the most important facts of modern life. Television is very much a part of the modern world. It’s effects are felt all оver the world.

Television is a reflection of the modern world, say some people. It shows contemporary society. It affects customs and culture from growing, say still others.

Good or bad, television is difficult to avoid. Its pictures enter homes, stores, airports, and factories. It is here to stay.



1.Найдите информацию, содержащуюся в тексте.

hello_html_m6c3278a7.gifhas wide influence

is a modern day fact

can influence culture

Television is easy to avoid

reflects the sun and the moon

is found in homes

can’t last long

2.Вставьте пропущенные существительные, пользуясь текстом.

  1. Radio _______________________ of America.

  2. one of the most important_________________

  3. a part of the modern_____________________

  4. Television is a _________ of the modern world

  5. It shows contemporary ___________________

  6. It keeps _____________________from growing

3.Определите содержание первого абзаца.

  1. Television affects radio.

  2. Television is the same as movie.

  3. Television is important in the modern world.

4.Определите содержание второго абзаца.

  1. Television influences culture.

  2. Society and television are bad.

  3. Cultures grow out of television.

5.Закончите предложения.

1) The effects of television are _________.

a) reflections b) commercial c) facts

2)RCA made the __________________ commercial television broadcast.

a) longest b) first c) second

3) Television is not found in __________________.

a) rivers b) factories c) airports

4) It is difficult to ____________________ television.

a) watch b) hear c) avoid

6. В каком из следующих слов звук передаваемый «s», отличается от остальных.

1) six 2) miss 3) bus 4) house 5) busy

7. Выберите правильный вспомогательный глагол :

1)They … come to see us next week.

a) shall b) will

2) … I help you?

a) shall b) will

3) It … rain tomorrow.

a) shall b) will

4) There … be foreign guests at the party.

a) shall b) will

8.Выберите правильную форму глагола:

1) They … their parents every weekend.

  1. visited b) visit c) shall visit

  1. We … them next weekend.

  1. visited b) visit c) shall visit



9.Завершите разделительный вопрос, выбрав правильный вариант:

  1. I shall get up very early tomorrow,….?

  1. shall I b) shan’t I c) can’t I d) don’t I

  1. He will have to take his examination in autumn,…?

  1. will he b) won’t he c) doesn’t he d) hasn’t he



10.Укажите правильные варианты перевода английских причастий:

1) reading

  1. читающий b) прочитанный c) читая d) читаемый

2)described

  1. описывающий b) описанный c) описывая d) описываемый

11.Укажите правильную форму глагола:

  1. I…writing a letter.

  1. is b) am c) are

  1. You are watching TV, …n’t you?

  1. is b) am c) are

3) Who …reading the newspaper?

a) is b) am c) are



12.Выберите правильную форму глагола «to be»:

  1. My car…at the entrance.

  1. was b) were

  1. We… watching TV at that time yesterday.

  1. was b) were c) will be



13.Укажите правильную форму глагола:

  1. The sun … in the East.

  1. will rise b) rises c) is rising d) was rising

  1. When he came, they … dinner.

  1. will have b) have c) were having d) are having

  1. You … this test now.

  1. will write b) write c) were writing d) are writing



14.Укажите, какое из выражений не имеет отношения к остальным:

every day, in time, on Saturdays, once a week, usually, occasionally, normally, as a rule, often, sometimes, once a year.

Ключи к тесту.

1. has wide influence

is a modern day fact

can influence culture

is found in homes

2. corporation, fact, life, reflection, society, customs and culture.

3. 3

4. 1

5. 1) a 2) b 3) a 4) c

6. 5

7. 1) b 2) a 3) b 4) b

8. 1) b 2) c

9. 1) b 2) b

10. 1) a 2) b

11. 1) b 2) c 3) a

12. 1) a 2) b

13. 1) b 2) c 3) d

14. in time













ГОУ СПО Колледж индустрии гостеприимства и менеджмента № 23



Утверждаю

Директор______________

З. Г. Данилова

«_____»___________2011 г.









Тесты по дисциплине «Иностранный язык (английский)»

для студентов 3 курса

Преподаватель Галичина О.М.















Рассмотрены и утверждены на заседании ПЦК общественных дисциплин

от 18 января 2011 г.

Председатель ПЦК___________________Соколова Е.Х.



Москва, 2011 г.

Ключи к тесту.

Text Grammar

1.b 1. c 11. c

2.b 2. b 13. a

3.a 3. c 14. a

4.a 4. d 15. b

5.d 5. c 16. c

6.b 6. c 17. b

7.c 7. a 20. a

8.d 8. b

9.a 9. c

10.a 10. b





Общая информация

Номер материала: ДВ-446164

Вам будут интересны эти курсы:

Курс «Русский для иностранцев»
Курс профессиональной переподготовки «Французский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Испанский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Немецкий язык: теория и методика обучения в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания французского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания испанского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания итальянского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания китайского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иноcтранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности помощника-референта руководителя со знанием иностранных языков»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»

Благодарность за вклад в развитие крупнейшей онлайн-библиотеки методических разработок для учителей

Опубликуйте минимум 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Сертификат о создании сайта

Добавьте минимум пять материалов, чтобы получить сертификат о создании сайта

Грамота за использование ИКТ в работе педагога

Опубликуйте минимум 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Свидетельство о представлении обобщённого педагогического опыта на Всероссийском уровне

Опубликуйте минимум 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Грамота за высокий профессионализм, проявленный в процессе создания и развития собственного учительского сайта в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Грамота за активное участие в работе над повышением качества образования совместно с проектом "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Почётная грамота за научно-просветительскую и образовательную деятельность в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную почётную грамоту

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.