Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Контрольно-измерительный материал Кауфман М.Ю. "Happy English.ru"

Контрольно-измерительный материал Кауфман М.Ю. "Happy English.ru"

  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

Тест по теме: «Добро пожаловать в Америку»


Task 1. Выберите правильный ответ.

1. New York is on … .

a) The Thames b) The Mississippi c) The Hudson

2. The big Apple’s megastar is … .

a) Broadway b) the Empire State Building c) the Rockefeller Center

3. One of the most famous symbols of America is … .

a) the Statue of Liberty b) Manhattan c) the World Trade Center

4. The heart of New York is … .

a) Brooklyn b) Manhattan c) Staten Island

5. … in New York run north to south down the island .

a) Streets b) Squares c) Avenues


Task2. Выберите нужный артикль, если нужно:

1. Chicago is __name of the musical.

a) theb) a c)-

2. It’s one of __ most popular dishes in Russia.

a) the b) -c) a

3. It’s __ main meal of the day.

a) -b) an c)the

4. This dish originates from __ China.

a) -b) a c) the

5. __ big cup of tea means:“Have your tea and go away”.

a) A b) - c) The


Task3. Выберите подходящий синонимсловам:

1. It’s a really delicious round bread.

a) excitingb) tasty c) good

2. There is a lot of places of interest in New York.

a) sights b) streets c) parks

3.MacDonald’s iswell-known its quick service.

a)liked for b) famous for c) fond of

4. My American friend is arriving to Russia now.

a) visiting b) coming c) doing

5. Broadway is the home of the most famous American musicals.

a) playsb) songs c) shows


Task4.Подберите подходящие суффиксы к словам:

1. happy

a) –dom b) -hood c) -ness

2. wise

a) -dom b)- hood c) -ness

3. kind

a) –ful b) –ness c) -ment

4. friend

a) –ful b) -ness c) -ship

5. well

a) –ness b) –hood c) –dom





Критерии оценивания:

1- 3 ошибки – «5»,

4 - 6 ошибок – «4»,

7 - 9 ошибок – «3»,

10 и более – «2».


Ключи:


Task 1 Task 2 Task 3 Task 4

1.c 1. b 1. b 1. c

2. b 2. a 2. a 2. a

3. a 3. c 3. b 3. b

4. b 4. a 4. b 4. c

5. c 5. a 5. c 5. a




Тест по теме: «Моя любимая одежда. Стиль и мода»

I. Change the sentences from direct speech into reported.

  1. Mark says: “I don’t like fancy clothes”.

  2. My mum says: “You need new sweaters and T-shirts”.

  3. His friend says: “Your jeans are out of fashion”.

  4. He tells Lena: “I can’t help you”.

  5. Jack says to his sister: “My jeans and trainers are suitable for camping”.



II. Fill in the gaps with the right word

I remember my first day of school in detail. It was a nice bright September morning when my mum _______________me to a large school ground. There were lots of kids and parents there. At first I felt uneasy as I _____________ any of them. I wanted to go inside but the doors ______________. “Look around”, my mum said. “There are so many ______________ here. I’m sure you will make friends with them very soon”. Almost every child had a bouquet of flowers and I felt very proud because my bouquet was the ___________. Some men and women in the centre of the playground were telling us about their school years.

Look at that woman, mum”, I whispered “She________________ to the Head of the school now. I’m sure that I __________________ her. Her face looks very familiar”.

Later I found out that she was a TV presenter for an educational programme for young children and a graduate of our school. She was a very ____person. Her clothes were __________ and _________.


BRING


NOT KNOW

СLOSE

CHILD


GOOD


SPEAK

ALREADY SEE



SUCCSESS

BEAUTY, FASHION




III. What parts of speech are the following words? Show how they were formed.

Suitable, fulfillment, peaceful, responsibility, political, wisdom, unhappy, wise, kindness, information



IV. Match the words with the definitions:

1. Comfortable clothes

2. When shops reduce their prices

4. You can wear such clothes when it’s rain.

5. Something you buy really cheaply but it has a good quality

6. Expensive and elegant clothes

    1. Fancy clothes

    2. In the sales

    3. Casual clothes

    4. Bargain

    5. Waterproof clothes







Критерии оценивания:

1- 4 ошибки – «5»,

5 - 10 ошибок – «4»,

11 - 14 ошибок – «3»,

15 и более – «2».

Ключи:

I.

  1. Mark saysthat he doesn’t like fancy clothes.

  2. My mum says that I need new sweaters and T-shirts.

  3. His friend says that hisjeans are out of fashion.

  4. He tells Lena that he can’t help her.

  5. Jack says to his sister that his jeans and trainers are suitable for camping.



II. Fill in the gaps with the right word

BROUGHT

DID NOT KNOW

WERE СLOSED

CHILDREN

BEST

IS SPEAKING

HAVE ALREADY SEEN

SUCCSESSFUL

BEAUTIFUL, FASHIONABLE



III. Suitable, fulfillment, peaceful, responsibility, political, wisdom, unhappy, wise, kindness, information



IV. 1. c

2. b

3. e

4.d

5.a





Контрольная работа по теме: «Хорошее здоровье – лучшее богатство»

  1. Change the sentences into the reported speech:

  1. Mark says to his friend, “Don’t open the door.”

  2. The policeman says to his robber, “Put your hands up!”

  3. Alice asked him, “Where is your T-shirt?”

  4. He asked Mary, “Did you see this film yesterday?”

  5. My mother asked, “What were you doing?”

  6. Lena asked me, “Will you invite me?”

  7. They asked Tim, “How long have you been waiting?”



  1. Change the sentences into the reported speech using words brackets:

  1. The doctor said, “You shouldn’t eat too much.” (warn)

  2. Mary didn’t translate this text”, Alex told his teacher. (complain)

  3. My mother said, “You’ll have to do this work.” (advise)

  4. Kate told her friend, “OK. Let’s make a party!” (agree)

  5. My father said, “I won’t go there.” (decide)



  1. Find out the odd word and write it down:

  1. Pork, cabbage, salmon, onions, meal.

  2. Oranges, strawberries, melon, carrots, bananas.

  3. Jewellery, hooded top, trousers, jeans, dress.

  4. Tight, baggy, flared, bargain, fashionable.

  5. Love, friendship, happiness, health, human.

  6. Central Park, The Empire State Building, The Guggenheim Museum, Big Ben, The Bronx.







Критерии оценивания:

1- 4 ошибки – «5»,

5 - 10 ошибок – «4»,

11 - 14 ошибок – «3»,

15 и более – «2».

Ключи:


I.

1. Mark asks his friend not to open the door.

2. The policeman tells to his robber to put his hands up.

3. Alice asked him where his T-shirt is.

4. He asked Mary if she had seen that film the day before.

5. My mother asked what I was doing.

6. Lena asked me if I would invite her.

7. They asked Tim how long he had been waiting.


II.

1. The doctor warned us not to eat too much.

2. Alex complained that Mary hadn’t translated that text.

3. My mother advised me to do that work.

4. Kate agreed to make a party with her friend.

5. My father decided not to go there.


III.

1. meal

2. carrots

3. jewellery

4. bargain

5. human

6. The Bronx




Тест по теме: «Секрет успеха»

Ex.1 – choose the right variant.

  1. He has been working/had been working for 3 hours before he finished everything.

  2. How long are they living/have they lived here?

  3. He hasn’t left/didn’t leave the building yet.

  4. By the end of the week I will be/will have been working with you for 2 months.

  5. Look! Lucy is climbing/climbs a tree!

  6. What did you do/were you doing when your mother was cooking dinner?

  7. What did you do/had you done before the ambulance arrived?

  8. I had seen/saw this film before, so I switched off the TV. By 11 o’clock I was falling/had fallen asleep.

  9. I was walking/walked my dog when I saw/had seen my neighbour and his wife.

  10. I usually am sleeping/sleep upstairs but my room is being painted so at the moment I sleep/am sleeping downstairs.


Ex.2 – open the brackets using Future tenses.

1. At this time tomorrow I (to write) a dictation.

2. Don' t worry, your teacher (to forget) all about it by Monday.

3. By Saturday I (to read) this book for a month.

4. Do you want to join me? – Ok, I (to go) with you.

5. He (to learn) a poem the whole day tomorrow.


Ex.3 – look at the situations described below and write a sentence that expresses their idea.

Example: You are watching TV when your sister enters the room and says that her computer has broken down. You decide to help her to fix it. – I will help you to fix it.


  1. You and your friends have agreed to meet at your favourite café tonight. You have known about this plan for a long time. You’ve already booked a table at the café. – I ..............................tonight.

  2. Your brother is ten. He has his birthday next week. – He ........................................ next week.

  3. Your friend is quite rich. His car has broken down several times already and yesterday broke down

again. He is fond of cars and he’s been planning to buy a new car for a long time. – He ................ probably.

  1. It’s Thursday. Your friend has his driving test next week, on Thursday. – He ............ this time .....

  2. I’m planning to visit my friend tomorrow. We’ve already arranged the time. – I ..............tomorrow.

  3. I’ve bought some Cola and baked a cake. I’ve also decorated my flat and invited my friends to the party which will be held tomorrow. – I ....................................tomorrow.

  4. Sam’s made an appointment with his doctor. Sam must be at his doctor’s on Tuesday. – Sam ...........on Tuesday.


Критерии оценивания:

1- 3 ошибки – «5»,

4 - 7 ошибок – «4»,

8 - 10 ошибок – «3»,

11 и более – «2».

Keys:

Ex.1 1.Had been working

2. Have they lived

3. Hasn’t left

4. Will have been working

5. Is climbing

6. Were you doing

7. Had you done

8. Had seen, had fallen

9. Was walking, saw

10. Sleep, am sleeping


Ex.2

  1. Will be writing

  2. Will have forgotten

  3. Will have been reading

  4. Will go

  5. Will be learning


Ex.3

1. I am going to meet/see my friends tonight.

2. He will be eleven next week.

3. He will probably buy a new car

4. He will be taking his driving test this time next week.

5. I am visiting/seeing my friend tomorrow.

6. I am going to have a party tomorrow.

7. He is seeing his doctor tomorrow



Тест по теме «Выбор профессии»

Раздел 2. (задания по чтению)







  1. Bad Experience at Early Age

  2. Another Chance

  3. Constant Training

  4. Another point to learn before graduation

  5. Make another choice

  6. Taking care of people

  7. Creative job hunting

  8. Assess yourself

  9. Начало формы

  1. I’m Jason Boylan and I’ve been in the workforce for about 14 years. I was laid off from the auto sector and now I’m in the Second Career program. When I was fired, I felt like I was a little bit lost and scared to make a step in my life. I heard about the Second Career program at the assessment centre in our local community. I chose Culinary Management because there are a lot of jobs created from the culinary department. After graduating from Fleming College, I have a long term goal to either owning my own restaurant or becoming an executive chef somewhere - which has always been a dream of mine to do. The Second Career program has made it very comfortable for me to go to that next step.

  2. Before you can make a career choice you have to learn about yourself. Your values, interests and skills, in combination with certain personality traits, will make some careers especially suitable for you and some particularly unsuitable. You can use career tests, to generate a list of occupations that are deemed appropriate. Some people choose to have career counselors or other career development professionals check these tests but many try to use free career tests that are available on the Web.

  3. The United States Bureau of Labor Statistics regularly publishes articles in the Occupational Outlook Handbook. Each article contains information regarding the nature of the work, working conditions, employment outlook, education and training, and earnings for that occupation. A solid educational foundation is important, although, according to the Occupational Outlook Handbook, it is not as important as experience especially in such professions as actors. However, even actors with well established careers polish their skills in acting classes with other professionals. Dancers spend many hours in training as do musicians.

  4. A survey by the TUC found that employees in small businesses are more satisfied at work. They were also found to be the most committed and loyal to their organisations. They also felt most engaged by their employer and had the most freedom to choose their working patterns. There were far fewer reports of bullying, lower stress levels and fewer complaints about long working hours. The Chairman of the Federation of Small Businesses said ‘In terms of the way they treat their staff, small businesses consistently out perform their bigger competitors. Small business owners know that the greatest asset is their staff and they are more likely to treat them as individuals and recognize their needs. By having a committed and loyal workforce the smallest business has a bigger advantage.

  5. I have enjoyed learning how to sell myself, tapping into my skills, I previously was unaware, were so important to future employers. Also, developing a greater understanding of what the employers want to see and hear on a CV and during an interview has given me confidence. I feel that the relaxed nature of this course to do assignments and quizzes at your own leisure makes this module very appealing as both a learning process and personal development. I also like the idea that anyone can do it alongside their degree, even in final year when employment possibilities really are at the forefront of our minds.

  6. A graduate had been trying to get into investment banking, but without success and had exhausted all the normal routes. As a last resort, he had 100 postcard-sized CVs printed. He then went round the “Square Mile” in the City, where all the main financial organizations in London are located and proceeded to place one of these CVs under the windscreen of every Rolls Royce and top of the range BMW and Mercedes he came across. Next day, he had several phone calls offering him interviews from the senior executives whom the cars belonged to. Note that we are not advocating this approach: one graduate jobseeker put up 200 poster sized CVs around Hull and ended up being fined for bill posting!

  7. As you begin the journey of choosing a career, you may be surprised to discover the ill effects of negative childhood experiences coloring your decision-making process. Tragic situations during childhood, such as extreme poverty, death, and other traumatic events affect individuals at the chemical level, strongly influencing their overall health and their choices as adults. They may believe their options are limited to careers that have no prestige or that they will be stuck in the same career forever, according to the Career Development Center. Young adults who are at the effect of traumatic childhood life events may believe they are not allowed to fail and, if they do, there is no chance of succeeding in another career.






Second Career

Jeff Statham: This is my car that I’ve had for years now, made in Canada. I worked in the automotive industry for about the last 12 or 13 years, a plant in Whitby. We produced the seats for the cars built here in Oshawa. Continuous layoffs - and eventually I got hit by them - and now I’m here. I’m currently in the Second Careers program here at Durham College. I’m in the law and security administration program and my ultimate goal is to become a police officer. It’s been great. I love the program.

Ted Dionne(Instructor, Durham College): It gives someone like Jeff an opportunity to do something that he may have wanted to do. He probably had it in the back of his mind that he wanted to do something different visualizing what you want to do in the future …

Jeff Statham: I’ve wanted to go back to school for years but with shifts it’s hard to do. Money is not always there to do it so this Second Careers covers my schooling and it’s a perfect opportunity for me.

Jeanette Barrett(Second Career rep): The Second Career provides financial support to go back to school to do up to a 2-year program. Our Second Career advisor keeps in touch with them.

Jeff Statham: I’ve never really had report cards at work worthy of putting on the fridge, but at the end of my first semester I ended up on the dean’s list, so now my mother finally has a report card on her fridge.

John Milloy(Minister of Training, Colleges & Universities): For workers like Jeff, Second Career is ideal. We have a network of service providers throughout the province called Employment Ontario and they serve as an entry point for anyone who is looking for a job in the province. We work with them to find the best course of action.

Jeff Statham: We have two kids at home that we have to make sure get their homework done, so I’ll make sure I’ll get my homework done as well. Just being in school now I feel a hundred times better, so I’m really looking forward to whatever the future holds.


A 7 Jeff Statham has lost his job in the car industry.

1) True 2) False 3) Not stated


A 8 Jeff Statham has been studying to get a new profession.

1) True 2) False 3) Not stated


A 9 Jeff Statham finds the Second Career program difficult to cope with.

1) True 2) False 3) Not stated


A 10 The Second Career program gives a chance to take up a profession of a dream.

1) True 2) False 3) Not stated

A 11 Jeff Statham wanted to work at school.

1) True 2) False 3) Not stated


A 12 Jeff Statham can only cover the schooling program in the Second Career.

1) True 2) False 3) Not stated


A 13 One should have a financial support from his company to do in the Second Career.

1) True 2) False 3) Not stated


A 14 Jeff Statham has tuned out to be an A student.

1) True 2) False 3) Not stated


Раздел 3. (задания по грамматике и лексике)








В4


В5


B6


В7


В8

B9

В10

B11


B12

Requirements for Animal Trainers


Although in most cases animal trainers need _____ a high school diploma or general equivalency diploma (GED) equivalent, some animal trainers must have a _______ degree and additional skills. Marine mammal trainers, for example, generally _______ a bachelor’s degree in biology, marine biology, animal science, psychology, or a ______ field. Animal trainers must be patient and sensitive. Experience with problem-solving and animal obedience ________.

Several organizations offer ________ programs and voluntary certification for those who ______ to enter this field. Demand for animal trainers will grow much _____ than average for all occupations through 2018 as pet owners utilize _______ services. Demand for marine mammal trainers, however, should grow slowly.



HAVE


BACHELOR


NEED


RELATE


REQUIRE

TRAIN

WANT

FAST


THEY

























В13


В14

В15

В16

В17

В18


One New York graduate who wished to work in a top ________ agency Googled the names of the creative directors of these agencies and then spent just six dollars on a set of Google ads that were triggered when the ________ searched for their own names. The _________ said “Hey, (directors name), Googling yourself is ________ a lot of fun. Hiring me is fun, too” Of the five _________ directors he targeted, four gave him an interview and two offered him a _______ in their office.


ADVERTIZE


DIRECT

ADVERTIZE

REAL

CREATE

POSE






Критерии оценивания:

1- 4 ошибки – «5»,

5 - 10 ошибок – «4»,

11 - 14 ошибок – «3»,

15 и более – «2».

Ключи:


Раздел 2

Задание В3


ЗаданиеА7–А14

A71; A8 – 1; A9 – 3; A10 – 1; A11 – 2; A12 – 2; A13 – 2; A14 – 3.


Раздел 3

Задание В4–В12

B4 – to have; B5 – bachelor’s; B6 – need; B7 – related; B8 – is required; B9 – training; B10 – want; B11 – faster; B12 – their.


ЗаданияВ13–В18

B13 – advertising; B14 – directors; B15 – advertisement; B16 – really; B17 – creative; B18 – position.




Выберите курс повышения квалификации со скидкой 50%:

Автор
Дата добавления 26.11.2016
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров35
Номер материала ДБ-391593
Получить свидетельство о публикации
Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх