Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Математика / Тесты / "математикадан тест материалдары" (5-7 класс)

"математикадан тест материалдары" (5-7 класс)

В ПОМОЩЬ УЧИТЕЛЮ ОТ ПРОЕКТА "ИНФОУРОК":
СКАЧАТЬ ВСЕ ВИДЕОУРОКИ СО СКИДКОЙ 86%

Видеоуроки от проекта "Инфоурок" за Вас изложат любую тему Вашим ученикам, избавив от необходимости искать оптимальные пути для объяснения новых тем или закрепления пройденных. Видеоуроки озвучены профессиональным мужским голосом. При этом во всех видеоуроках используется принцип "без учителя в кадре", поэтому видеоуроки не будут ассоциироваться у учеников с другим учителем, и благодарить за качественную и понятную подачу нового материала они будут только Вас!

МАТЕМАТИКА — 603 видео
НАЧАЛЬНАЯ ШКОЛА — 577 видео
ОБЖ И КЛ. РУКОВОДСТВО — 172 видео
ИНФОРМАТИКА — 201 видео
РУССКИЙ ЯЗЫК И ЛИТ. — 456 видео
ФИЗИКА — 259 видео
ИСТОРИЯ — 434 видео
ХИМИЯ — 164 видео
БИОЛОГИЯ — 305 видео
ГЕОГРАФИЯ — 242 видео

Десятки тысяч учителей уже успели воспользоваться видеоуроками проекта "Инфоурок". Мы делаем все возможное, чтобы выпускать действительно лучшие видеоуроки по общеобразовательным предметам для учителей. Традиционно наши видеоуроки ценят за качество, уникальность и полезность для учителей.

Сразу все видеоуроки по Вашему предмету - СКАЧАТЬ

  • Математика

Поделитесь материалом с коллегами:

1. Амалдарды орындаңдар: hello_html_1226768.gif

A) -15,9 B) -5,92 C) 10 D) 15,92 E) -10,42

{Правильный ответ}=A

2. Амалдарды орындаңдар: hello_html_906d779.gif

A) 11,5 B) hello_html_m9770f9f.gif C) -6,5 D) 9 E) -11,5

{Правильный ответ}=B

3. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m4cecc2f5.gif

A) 18 B) -18 C) 11 D) -14,5 E) -11

{Правильный ответ}= E

4. Амалдарды орындаңдар: hello_html_2308fb4b.gif

A) 3,441 B) -34,41 C) 344,1 D) -3,441 E) 34,41

{Правильный ответ}= D

5. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m5ed84da1.gif

A) hello_html_4dc4bdb8.gif B) hello_html_4f2fc155.gif C) 2,15 D) hello_html_m66aaa0bc.gif E) hello_html_4d2388a8.gif

{Правильный ответ}=A

6. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m7c8ce2e5.gif

A) hello_html_mb458863.gif B) hello_html_1544c767.gif C) hello_html_m222137b.gif D)hello_html_78dc3781.gif E) hello_html_m369f1d48.gif

{Правильный ответ}= E

7. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m37218e2e.gif

A) hello_html_2789d33d.gif B) hello_html_13af9643.gif C) hello_html_30a3cbb0.gif D) hello_html_66d8ec22.gif E) 2

{Правильный ответ}=C

8. Бөлшекті тиімді тәсілмен ықшамдаңдар: hello_html_2aa016f4.gif

A) 2 B) 0,2 C) -0,2 D) 5 E) - 0,02

{Правильный ответ}= B

9. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m241300f9.gif

A) 4,9 B) 49 C) -4,9 D) 0,49 E) -49

{Правильный ответ}=A

10. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_m3eeff0f2.gif

A) hello_html_5e535eba.gifhello_html_m53d4ecad.gif B) hello_html_1d9151a7.gif C) hello_html_7ceab094.gif D) hello_html_m13f756c6.gif

E) hello_html_771dc92.gif

{Правильный ответ}=C

11. Есептеңдер: hello_html_3d6fc46c.gif

A) hello_html_557bcae8.gif B) hello_html_7adc35c6.gif C) 10,44 D) hello_html_m2ca56b0.gif E) 10,46

{Правильный ответ}= D

12. Есептеңдер: hello_html_79eda2c1.gif

A) 4, (08) B) 0, (08) C) 4, 1(69) D) 0,0 (08) E) 4,0(08)

{Правильный ответ}= E

13. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m50bbc473.gif

A) hello_html_facedd2.gif B) hello_html_m35fa6426.gif C) hello_html_76f5fe63.gif D) hello_html_m5a8cdb0e.gif E) hello_html_m18ec74c8.gif

{Правильный ответ}= B

14. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m42664242.gif

A) hello_html_m54ab4fb0.gif B) hello_html_m26f5d967.gif C)hello_html_m1a0f7313.gif D) hello_html_7b8609b.gif E) hello_html_m2610cbe5.gif

{Правильный ответ}= D

15. Периодты ондық бөлшектің 0,001-ге дейінгі кемімен ондық жуықтауын жазыңдар: hello_html_m6822fc5c.gif

A) 3,773 B) 3,7727 C) 3,77 D) 3,7737 E) 3,772

{Правильный ответ}= E

16. 28;44;27;43;75;1684;546;79;740;1001;67;1036;31;885;83 сандарының ішінен жай сандарды теріп жазыңдар

A) 31; 43;79; 1001; 83

B) 27; 43; 79; 1001; 31

C) 43; 79; 67; 1036; 83

D) 31; 43; 75; 67;83

E) 31; 43; 79; 67;83

{Правильный ответ}= E

17. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m59cf325a.gif

A) hello_html_30a3cbb0.gif B) hello_html_m61274d0d.gif C) hello_html_506ad211.gif D)hello_html_m53d4ecad.gif-hello_html_13af9643.gif E) hello_html_433f99a9.gif

{Правильный ответ}=B

18. Амалдарды орындаңдар: hello_html_16d99641.gif

A) 38,4 B) -19,2 C) -38,4 D) 19,2 E) -384

{Правильный ответ}=C

19. Амалдарды орындаңдар: hello_html_6fececc.gif

A) -0,2 B) hello_html_7acb7018.gif C) hello_html_m3074cb43.gif D) 0,2 E) hello_html_m53d4ecad.gifhello_html_1fdb77a6.gifhello_html_m53d4ecad.gif

{Правильный ответ}= D

20. Амалдарды орындап, нәтижесін периодты ондық бөлшек түрінде жазыңдар:

5:hello_html_m7a125518.gifhello_html_4b0600b0.gif

A) -3,2(6) B) -3, (26) C) 3,2(6) D) -3,26 E) 3,26 {Правильный ответ}=A






21. х-ті табыңдар: hello_html_6532c19f.gif

A) 5

B) 0,5

C) hello_html_11d6f011.gif

D) 0,25

E) hello_html_m56b1d7a4.gif

{Правильный ответ}= A

22. Теңдеуді шешіңдер: hello_html_10e7652d.gif

A) 29

B) 17

C) 9

D) 19

E) 13

{Правильный ответ}=C

23. Пропорцияның белгісіз мүшесін тап: hello_html_b1ac1.gif

A) 5

B) 25

C) 50

D) 75

E) 7,5

{Правильный ответ}=C

24. Кітаптың бағасы 22%-ке арзандаған соң 156 теңге болды. Кітаптың алғашқы бағасы қанша?

A) 200 теңге

B) 178 теңге

C) 244 теңге

D) 44 теңге

E) 134 теңге

{Правильный ответ}=A

25. 80%-і 16 ға тең санды тап .

A) 2

B) 12,8

C) 22,8

D) 20

E) 28

{Правильный ответ}=D

26. х-ті табыңдар: hello_html_25cd32c6.gif

A)10

B) 2

C) 1,2

D) 1

E) 3,5

{Правильный ответ}=D

27. Пропорцияның белгісіз мүшесін тап: hello_html_6505ab7b.gif

A) hello_html_11d6f011.gif

B) 5

C) hello_html_c634e3f.gif

D) hello_html_m2cadf05.gif

E) hello_html_m4bd6e630.gif

{Правильный ответ}= B

28. Кепкен алма шырын алма массасының 16%-і болады. 50 кг кепкен алма алу үшін неше килограмм шырын алма жинау керек?

A)312 кг

B) 300кг 500г

C) 312кг500г

D) 212кг500г

E) 215 кг 300г

{Правильный ответ}=C

29. Тракторшы жыртуға тиісті жердің 76 % -ін жыртқанда, 2,4 км2 жер жыртылмай қалды. Ол барлығы қанша жер жыртуға тиіс еді?

A)15 км2

B) 12 км2

C) 10 км2

D) 20 км2

E) 13 км2

Правильный ответ}= C

30. hello_html_m64f0f64c.gif пропорциясынан a:b қатынасын табыңдар.

A) 4:21

B) 21:4

C) 3:7

D) 12:7

E) 3:28

{Правильный ответ}=B

31. Оқушы кітапты үш күн оқыды. Ол бірінші күні кітаптың 40% -ін, екінші күні қалғанының 60% -ін оқыды. Қалғанын үшінші күні оқыды. Ол екінші күні үшінші күнге қарағанда 30 бетті артық оқыды. Кітапта барлығы неше бет бар?

A) 230 бет

B) 300 бет

C) 250 бет

D) 280 бет

E) 330 бет

{Правильный ответ}=C

32. Машина бір қала мен екінші қаланың арасын 3 күн жүрді. Ол бірінші күні 52,8 км/сағ жылдамдықпен 4 сағатта барлық жүруге тиісті жолдың 12 %-ін, екінші күні қалған жолдың 60% -ін жүрді. Машина үшінші күні қанша жол жүруге тиіс?

A) 620 км

B) 619,52 км

C) 519,52 км

D) 520,52 км

E) 629,52 км

{Правильный ответ}= B

33. Тоқыма фабрикасының цехындағы 8 жұмысшы 6 күнде тапсырманың hello_html_m48cf9e97.gif ін орындады. Қалған тапсырманы 5 күнде орындау үшін тағы да неше жұмысшы қабылдау керек?

A) 2

B) 6

C) 4

D) 8

E) 5

{Правильный ответ}= C

34. Массасы 150 г, концентрациясы 40% ас содасының судағы ерітіндісіне қанша су қосқанда концентрациясы 15% ас содасының ерітіндісі алынады.

A) 200г

B) 150г

C) 250 г

D) 190г

E) 205г

{Правильный ответ}= C

35. Ұзындығы енінен 2,5 есе ұзын бақты айналдыра қоршау үшін 105 баған керек. Осы бақтың ұзындығы 1,4 есе, енін 1,2 есе ұзартқанда, оны қоршау үшін неше баған керек болар еді?

A) 70

B) 100

C) 140

D) 121

E) 141

{Правильный ответ}= E

36. Жеміс сусынын дайындау үшін алма, өрік және шие сатып алынды. Олардың массаларының қатынасы 5:4:3 қатынасындай. Алма шиеден 1,2 кг артық. Сусын дайындау үшін барлығы неше килограмм жеміс сатып алынды.

A) 0,6кг

B) 6,8 кг

C) 6,5 кг

D) 7,2 кг

E) 8 кг

{Правильный ответ}= D

37. Ерлан 96 теңгеге кітап сатып алғанда, өзінде барлық ақшасының 68%-і қалды. Ерланда барлығы қанша ақша болған?

A) 200 теңге

B) 300 теңге

C) 164 теңге

D) 234 теңге

E) 250 теңге

{Правильный ответ}= B

38 . 8 адамнан құралған балықшылар бірлестігі 518,4 ц балық аулап, белгіленген жоспарды 160% орындады. Бірлестіктің әрбір мүшесі жоспардан артық қанша центнер балық аулады?

A) 23,4 ц

B) 24,3 ц

C) 24,5ц

D) 23,5ц

E) 25ц

{Правильный ответ}= B

39. Бұйымның бағасы 12%-ке арзандағанда, 440 теңге болды. Бұйымның алғашқы бағасы неше теңге болған?

A) 452 теңге

B) 540 теңге

C) 512 теңге

D) 500 теңге

E) 480 теңге

{Правильный ответ}=D

40. Қабырғасы 15 см шаршының қабырғасын 40% -ке қысқартса, шаршының ауданы неше процентке кемиді?

A) 40%

B) 20%

C) 64%

D) 80%

E) 50%

{Правильный ответ}=C

41. Арақашықтығы 124 км екі станциядан бірдей уақытта бір-біріне қарама-қарсы бағытта екі поезд шықты. Поездар 1сағат 15 минут жүрген соң олардың арақашықтығы 369 км болды. Бірінші поездың жылдамдығының екінші поезд жылдамдығына қатынасы 3:4 қатытынасындай. Поездардың жылдамдықтарын табыңдар?

A) 87 км/сағ, 116 км/сағ

B) 84 км/сағ, 112 км/сағ

C) 90 км/сағ, 120 км/сағ

D)100 км/сағ, 112 км/сағ

E) 75 м/сағ, 100 км/сағ

{Правильный ответ}= B

42. Тік төртбұрышты алаңның ауданы 73 500 м2 . Масштабы 1:7 000 сызбада осы алаңды кескіндегенде, ұзындығы 5 см тік төртбұрыш шықты. Алаңның ені қанша?

A) 35 м

B) 350 м

C) 210 м

D) 21 м

E) 3500 м

{Правильный ответ}=C

43. Поезд 75 км/сағ жылдамдықпен жүрсе, бірінші станциядан екінші станцияға 2 сағат 24 минутта келеді. Егер поезд жылдамдығын 20% -ке арттырса, бірінші станциядан екінші станцияға бұрынғыдан неше минут ерте келеді?

A) 35 мин

B) 24 мин

C) 27 мин

D) 45 мин

E) 22мин

{Правильный ответ}=B

44. Қандай да бір жүкті бір жарым тонналық 5 машинамен 6,4 сағат ішінде тасып бітірмекші болды. Осы жүкті екі тонналық 3 машинамен неше сағатта тасып бітіреді?

A) 8 сағ

B) 5,12 сағ

C) 10 сағ

D) 7,68 сағ

E) 7,8 сағ

{Правильный ответ}= A

45. Берілген қашықтықты шеңберінің радиусы 15 см доңғалақ 36 айналым жасайды. Осы қашықтықты шеңберінің радиусы 18 см доңғалақ неше айналым жасайды?

A) 12 айн

B) 15 айн

C) 16 айн

D) 18 айн

E) 20 айн

{Правильный ответ}=B

46. Моторлы қайықтың меншікті жылдамдығы 11,8 км/сағ. Моторлы қайықтың ағыспен 2,6 сағ жүзетін қашықтығы ағысқа қарсы 3,5 сағ жүзетін қашықтығын 3,41 км-ге артық. Ағыс жылдамдығын табыңдар.

A) 2 км/сағ

B) 2,3 км/сағ

C) 2,5 км/сағ

D) 3 км/сағ

E) 3,3 км/сағ

{Правильный ответ}= B

47. Шофер 6 жұмыс күнінде 63 т бидай тасып, белгіленген жоспарды 75% артық орындады. Ол бір күнде белгіленген жоспардан артық неше тонна бидай тасыды?

A) 5 т

B) 4,5 т

C) 5,5 т

D) 6 т

E) 6,5 т

{Правильный ответ}=B

48. Тік төртбұрыштың ауданы 120 см2 , ұзындығы 15 см. Тік төртбұрыштың енін өзгертпей, ұзындығын 20%-ке кеміткендегі оның ауданын табыңдар?

A) 96 см2

B) 75 см2

C) 48 см2

D) 66 см2

E) 56 см2

{Правильный ответ}= A

49. Үш санның қатынасы 2:3:7 қатынасындай. Ең үлкен сан мен ең кіші санның айырмасы 30 ға тең. Осы сандардың қосындысын табыңдар.

A) 72

B) 60

C) 65

D) 73

E) 72

{Правильный ответ}=A


50. Амалды орындаңдар: hello_html_6a0e719c.gif

A) hello_html_m601ae4b4.gif

B) hello_html_mf97ccd.gif

C) hello_html_m6d131247.gif

D) hello_html_65b3ab51.gif

E) hello_html_1bc8281b.gif

{Правильный ответ}= B

51. Көпмүше түрінде жазыңдар: hello_html_677dc576.gif

A)hello_html_m2c651782.gif

B) hello_html_m5a8b4447.gif

C) hello_html_11fd46cf.gif

D) hello_html_m3489843f.gif

E) hello_html_74835995.gif

{Правильный ответ}= B

52. Амалды орындаңдар:hello_html_30b82b85.gif

A) hello_html_2366cd98.gif

B) hello_html_m7ddeb4b9.gif

C) hello_html_m22685aaa.gif

D) hello_html_m4f1a9506.gif

E) hello_html_m4a66c508.gif

{Правильный ответ}= D

53. Бөлшекті қысқартыңдар: hello_html_69cda472.gif

A) hello_html_54a6ec26.gif

B) hello_html_58b1687f.gif

C) hello_html_m827d775.gif

D) hello_html_m53081513.gif

E) hello_html_m508e2407.gif

{Правильный ответ}= A

54. hello_html_m3cfc591.gif үшмүшесіне hello_html_2162c868.gif-ның орнына қандай өрнекті қойғанда екімүшенің квадраты болады?

A) hello_html_m230bd741.gif

B) hello_html_m4c44a7bd.gif

C) hello_html_63f4872.gif

D) hello_html_1ad58295.gif

E) hello_html_m45b287f3.gif

{Правильный ответ}= B

55. Бөлшектің мәнін есепте: hello_html_m58f50d14.gif

A)hello_html_m5b553a08.gif

B) hello_html_700c7710.gif

C) hello_html_2837a9e7.gif

D) hello_html_4f26f1fd.gif

E) hello_html_f907449.gif

{Правильный ответ}= C

56. Есептеңдер: hello_html_a981cb3.gif мұндағы hello_html_m683fd074.gif; hello_html_m339722ef.gif

A) 62

B) 6,2

C) 162

D) 1

E) 66

{Правильный ответ}= B

57. Көбейткіштерге жіктеңдер: hello_html_5540b780.gif

A)hello_html_14f216de.gif

B)hello_html_m40118cf0.gif

C)hello_html_195f6026.gif

D)hello_html_m4e432b3e.gif

E) hello_html_5782f677.gif

{Правильный ответ}= E

58. Көбейткіштерге жіктеңдер: hello_html_m4d3be9ff.gif

A) hello_html_1113959f.gif

B)hello_html_m7698614e.gif

C) hello_html_7fe2574f.gif

D)hello_html_18b149aa.gif

E) hello_html_41e6b8e0.gif

{Правильный ответ}= C

59. Өрнекті ықшамдап алып, мәнін табыңдар:

hello_html_m16f37995.gif, мұндағы hello_html_m4e9749e4.gif

A) 2,1

B) 2

C) 3

D) 20

E) 21

{Правильный ответ}= E

60. Көпмүше түріне келтіріңдер. hello_html_f36a671.gif

A) hello_html_m5566c2d6.gif

B) hello_html_78c79d00.gif

C) hello_html_2c218409.gif

D) hello_html_md34aac3.gif

E) hello_html_m1854dd1b.gif

{Правильный ответ}= B

61. Көбейткіштерге жіктеңдер: hello_html_m79c5f91d.gif

A) hello_html_m6de8752f.gif

B)hello_html_m391571fe.gif

C)hello_html_74e3d54.gif

D)hello_html_34397bb9.gif

E)hello_html_59f1ce8c.gif

{Правильный ответ}= A

62. Өрнекті ықшамдаңдар:hello_html_2ebdb19a.gif

A) hello_html_m1b8d5463.gif

B) hello_html_6873e7f7.gif

C)hello_html_m628aeebf.gif

D)hello_html_1260e3e2.gif

E) hello_html_5f67443.gif

{Правильный ответ}= B

63. Бөлшекті қысқартыңдар:hello_html_m160dc09f.gif

A)hello_html_m7d3f5b0.gif

B) hello_html_m4eb19c9b.gif

C) hello_html_m6c05b50d.gif

D)hello_html_m216b901.gif

E) hello_html_m2539b1a9.gif

{Правильный ответ}= D

64. Өрнектің мәнін есепте: 872 +87·26+132

A) 10

B)100

C) 1000

D)10000

E) 1100

{Правильный ответ}= D

65. Бөлшекті қысқартыңдар: hello_html_m2f90b8c9.gif

A) hello_html_m5951abdd.gif

B) hello_html_m1809e649.gif

C) hello_html_77acd089.gif

D) hello_html_791404b7.gif

E) hello_html_6e92e91d.gif

{Правильный ответ}= B

66. Бөлшекті қысқартыңдар: hello_html_5431a486.gif

A) hello_html_4212f056.gif

B) hello_html_m2be9a2f5.gif

C) hello_html_642bfe5a.gif

D) hello_html_m76860fc9.gif

E) hello_html_m3ff51fa1.gif

{Правильный ответ}= E

67. Өрнекті ықшамдаңдар:hello_html_76b0bded.gif

A) hello_html_m3007b83e.gif

B) hello_html_56088407.gif

C) hello_html_6e67dbf8.gif

D) hello_html_5ea05b0.gif

E) hello_html_30a3cbb0.gif

{Правильный ответ}= B

68. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_7d485dbf.gif+hello_html_m559c2571.gif

A) hello_html_728e8559.gif

B) hello_html_dfc50ae.gif

C) hello_html_13db6036.gif

D) hello_html_maf89071.gifhello_html_m53d4ecad.gif

E) hello_html_m4a2f64d2.gif

{Правильный ответ}= A

69. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_m52202bc9.gif

A) hello_html_4e77dc47.gif

B) hello_html_m232cc497.gif

C) hello_html_640c21fb.gif

D) hello_html_m7151d748.gif

E) hello_html_m6ed3c4cd.gif

{Правильный ответ}= B

70. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_7f767634.gif

A) hello_html_7e17aa2f.gif

B) hello_html_m48b73f09.gif

C)hello_html_m31fd0127.gif

D) 2hello_html_mfa0e5db.gif

E) -2hello_html_mfa0e5db.gif

{Правильный ответ}= C

71. Өрнектің сан мәнін табыңдар: hello_html_m7cf2dd79.gif , егер а= -2 болса

A) 16

B) -16

C) 64

D) -64

E) 4

{Правильный ответ}= A

72. Амалдарды орындаңдар: hello_html_m392bee98.gif

A) 12hello_html_m4ea0b8fa.gifhello_html_m53d4ecad.gif

B) hello_html_m2f9a64ee.gif

C) hello_html_504f647e.gif

D) 1,2hello_html_470eb4ae.gif

E) 1,2hello_html_m4ea0b8fa.gif

{Правильный ответ}= E

73. Амалды орындаңдар: hello_html_m7e78583d.gif

A) hello_html_7e846f57.gif

B) hello_html_3a727519.gif

C) hello_html_m638ef89d.gif

D) hello_html_m2d486e5a.gif

E) hello_html_35b10007.gif

{Правильный ответ}=E

74. Есептеңдер:hello_html_58cab765.gif

A) 25

B) 5

C) 10

D) 50

E) 100

{Правильный ответ}= B

75. 0,000 0125 санының стандарт түрде жазылуы:

A) hello_html_4fae2c32.gif

B) hello_html_44a36e0d.gif

C) hello_html_4de8936c.gif

D) hello_html_3f0f76ea.gif

E) hello_html_7a509c2a.gif

{Правильный ответ}= C

76. 4n =256; 3k=81 екені белгілі болса, n3+k3 неге тең?

A) 18

B) 32

C) 128

D) 352

E) 162

{Правильный ответ}= C

77. Өрнекті ықшамдаңдар:hello_html_m6c7878c1.gif

A) 4hello_html_d872e6f.gif

B) 4hello_html_m5f9d3755.gif

C) hello_html_mde4b718.gif

D) hello_html_m134855b9.gif

E) hello_html_m5f9d3755.gif

{Правильный ответ}=A

78.Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_2a3926bd.gif

A) hello_html_m8b81971.gif

B) hello_html_m340b899e.gif

C) hello_html_m4146bf73.gif

D) hello_html_m4b876203.gif

E) hello_html_m3bde271b.gif

{Правильный ответ}= B

79. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_257196b7.gif

A) hello_html_efb50c.gif

B) hello_html_m6ec280f.gif

C) hello_html_79a10ead.gif

D) hello_html_2d8371a3.gif

E) hello_html_2b8a2485.gif

{Правильный ответ}= D

80. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_m33a4ad7f.gif

A) hello_html_m6cbe0319.gif

B) hello_html_m2f96694d.gif

C) hello_html_m2b3da65c.gif

D) hello_html_7928705f.gif

E) hello_html_mac9a7e4.gif

{Правильный ответ}= B

81. Амалдарды орындаңдар: (х-1-1)(х-1-1)



A) hello_html_m77784f7e.gif

B) hello_html_m639ecd38.gif

C) hello_html_m5aa210f4.gif

D) hello_html_1fd81656.gif

E) hello_html_23f1c734.gif



{Правильный ответ}= D

82. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_3b429bb8.gif

A) hello_html_m4c7dc467.gif

B) 16

C) hello_html_m6b1d04af.gif

D) hello_html_m7b15aad1.gif

E) hello_html_mc1404a8.gif

{Правильный ответ}= B

83. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_m9e2da10.gif

A) 45

B) hello_html_m48cde035.gif

C) hello_html_m60fe97a6.gif

D) hello_html_m54649724.gif

E) 15

{Правильный ответ}= E

84. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_3a6dc1db.gif

A) hello_html_111e9e6c.gif

B)hello_html_3003b041.gif

C)hello_html_540211e2.gif

D) hello_html_34fdf159.gif

E) hello_html_m4bd6e630.gifhello_html_m53d4ecad.gif

{Правильный ответ}= A

85. Өрнекті ықшамдаңдар:hello_html_m7f75958d.gif

A) 49

B)hello_html_56ee550e.gif

C) 7

D)hello_html_7caa4f94.gif

E) hello_html_m3007b83e.gifhello_html_m53d4ecad.gif

{Правильный ответ}= C

86. Өрнекті 10-ның дәрежесі түрінде жазыңдар: hello_html_m341d0ec.gif

A) 10-2

B) 102

C) 10-1

D)hello_html_m5c2308ad.gif

E) hello_html_458132a0.gif

{Правильный ответ}= A

87. Өрнекті ықшамдаңдар: hello_html_6f7c32a9.gif

A) hello_html_4f4998e3.gif

B) hello_html_1dec3041.gif

C) hello_html_m230bd741.gif

D)hello_html_m4b8d937a.gifhello_html_m53d4ecad.gif

E) hello_html_22327f6f.gifhello_html_m53d4ecad.gif

{Правильный ответ}= B



Самые низкие цены на курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации!

Предлагаем учителям воспользоваться 50% скидкой при обучении по программам профессиональной переподготовки.

После окончания обучения выдаётся диплом о профессиональной переподготовке установленного образца (признаётся при прохождении аттестации по всей России).

Обучение проходит заочно прямо на сайте проекта "Инфоурок".

Начало обучения ближайших групп: 18 января и 25 января. Оплата возможна в беспроцентную рассрочку (20% в начале обучения и 80% в конце обучения)!

Подайте заявку на интересующий Вас курс сейчас: https://infourok.ru/kursy


Идёт приём заявок на самые массовые международные олимпиады проекта "Инфоурок"

Для учителей мы подготовили самые привлекательные условия в русскоязычном интернете:

1. Бесплатные наградные документы с указанием данных образовательной Лицензии и Свидeтельства СМИ;
2. Призовой фонд 1.500.000 рублей для самых активных учителей;
3. До 100 рублей за одного ученика остаётся у учителя (при орг.взносе 150 рублей);
4. Бесплатные путёвки в Турцию (на двоих, всё включено) - розыгрыш среди активных учителей;
5. Бесплатная подписка на месяц на видеоуроки от "Инфоурок" - активным учителям;
6. Благодарность учителю будет выслана на адрес руководителя школы.

Подайте заявку на олимпиаду сейчас - https://infourok.ru/konkurs

Автор
Дата добавления 01.02.2016
Раздел Математика
Подраздел Тесты
Просмотров557
Номер материала ДВ-400066
Получить свидетельство о публикации

УЖЕ ЧЕРЕЗ 10 МИНУТ ВЫ МОЖЕТЕ ПОЛУЧИТЬ ДИПЛОМ

от проекта "Инфоурок" с указанием данных образовательной лицензии, что важно при прохождении аттестации.

Если Вы учитель или воспитатель, то можете прямо сейчас получить документ, подтверждающий Ваши профессиональные компетенции. Выдаваемые дипломы и сертификаты помогут Вам наполнить собственное портфолио и успешно пройти аттестацию.

Список всех тестов можно посмотреть тут - https://infourok.ru/tests

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх