761064
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
Добавить материал и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
ИнфоурокИностранные языкиТестыЗадания для школьных олимпиад по английскому языку

Задания для школьных олимпиад по английскому языку

библиотека
материалов

STUDENT`S NAME__________________________________________________________________________

FORM 5_________________________________


Чтение


A computer game: The Lost Statue

In this game you are in a small country called Neverland. It is a deserted place. The weather there is terrible. It rains a lot and there are strong winds. The only people there are two young brothers. They live alone in their small house on the beach. In the game, you are one of the boys – Josh or Frank. Josh loves the beach very much and he is good at windsurfing. Frank is interested in doing quizzes and playing guessing games.

One day, they meet a strange man. He collects old things. He needs to find a small statue from the Stone Age and he asks the boys for help.

You decide to help the man. First, you talk to the man and learn about the lost statue. Then, with your brother, organise a trip around Neverland to look for it. On the way you play games, answer questions, do quizzes, visit different places and talk to different people. Collect objects and souvenirs – they are very useful and help you find the lost statue and win the game.

The Lost Statue is a great game! Discover the secrets of Neverland and learn about the old times. Play it now and have fun!


1. Прочитайте текст. Выберите и обведи правильный вариант.

1 Neverland is

a a big island. b a deserted country. c an old city.



2 The weather in Neverland is

a warm and sunny. b cold and cloudy. c rainy and windy.



3 Frank and Josh live in

a a castle. b a house on the beach. c a motel.



4 In the game you are

a a boy. b the strange man. c the lost statue.



5 The strange man

a collects old objects. b organises trips around Neverland. c teaches history.



2. Прочитайте текст снова. Расставьте утверждения T (True) и F (False) в соответствии с содержанием.

1 _____ The two brothers live in a big house in the forest.

2 _____ Josh is good at quizzes.

3 _____ Franks hobby is playing guessing games.

4 _____ The man wants to find an ancient stone.

5 _____ Collecting different objects in the game helps the player to finish it.




Лексико-грамматический тест


1. Выбери и обведи правильный вариант.

1 Her ice skates are __________ than mine.

A much expensive B more expensive C many expensive D a lot expensive

2 The weather’s beautiful today. __________ sunny and warm.

A There is B It has C It’s D Its

3 What’s the time? – It’s half __________ ten.

A Before B to C after D past

4 You can have either coffee __________ tea.

A or B neither C nor D both

5 Did she come here __________ car?

A with your B on her C by her D by

6 She can’t __________ without her glasses.

A hear B see C watch D look

7 Schools are much __________ than they were in the past.

A noise B noisy C noisier D noisiest

8 __________ those your new trainers?

A Is B Am C Be D Are

9 (telephone) Hello. __________ I speak to Stephen Fry, please?

A Can B Have C Must D Am

10 Is Lagos usually warm __________ summer?

A at B to C on D in

11 She bought some fruit __________ her lunch.

A from B for C to D in

12 Michael has lost __________ MP3 player.

A he B its C his D their

13 Keith __________ his sister. She’s taking her driving test.

A have just phone B has just phoned C did just phoned D is just phone

14 __________ never seen a tsunami.

A I’ve B I’m C I haven’t D I was

15 Mrs Thomas isn’t going __________ the Conservative party.

A join B to join C joining D joined

16 __________ you going to be at the club this evening?

A Was B Did C Have D Are

17 __________ you ever visited an African country?

A Was B Did C Have D Are

18 Don’t buy that book. It’s not very good. You __________ enjoy it.

A will B can C won’t D must

19 New York is __________ biggest city in North America.

A a B an C the D than

20 My Mum says my sister’s room is __________ than mine.

A tidy B tidier C tidiest D tidily


2. Прочитай, выбери и обведи правильный ответ

Dear Agatha,

It’s Sunday and I’m very happy. I can play all day!

I get up late (1) … Sunday’s mornings.

in in on at at at always usually never before

I have breakfast and than I (2) … play with Tom in the garden.

in in on at at at always usually never before

I have lunch with my parents (3) … one o’clock

. in in on at at at always usually never before

(4) … the afternoon I do my homework for Monday.

in in on at at at always usually never before

I usually go out with Sam and Stan (5) … the evening,

in in on at at at always usually never before

But today I’m going to the cinema with my sister.

The film starts (6) … 8.30. My sister wants to see an adventure film but I don’t.

in in on at at at always usually never before

I (7) … watch adventure films, but that’s not a problem!

in in on at at at always usually never before

We can watch a comedy! I love comedies!

I want to read a book (8) … I go to bed.

in in on at at at always usually never before

I think, I will sleep (9) … midnight.

in in on at at at always usually never before

I love Sundays. I (10) … have a great time!

. in in on at at at always usually never before

Buy for now, Kate


_____________________________________________________________________________


STUDENT`S NAME____________________________________________________________________

FORM 6______________________


  1. Auding.

Listen to the text and choose the write variant.

1. The woman wants to buy some exotic animals.

a) true b) false c) not stated

2. The dog in the pet shop is expensive.

a) true b) false c) not stated

3. The woman thinks that cats are unfriendly.

a) true b) false c) not stated

4.Parrots are quiet birds.

a) true b) false c) not stated

5.Goldfish is the best present.

a) true b) false c) not stated

  1. Reading.


  1. Write the missing words in the correct place on the postcard:

Back / card / city / last / million / staying / together / way

Dear Dave,

Well, this is my first time in New Zealand, but I sure hope it won’t be the (1)_____________________.

Laura and I are (2)________________________ at Waitemata Harbour, which is relatively busy – though Auckland only has just over one (3) ________________________people. But the beach is one way and the farms are the other (4) _______________________and both are glorious and there’s nobody there! And as the picture on this (5)_____________________________ shows, for someone who likes sailing, like you do, this (6) ___________________________is a paradise. They call it the city of sails.

Maybe one day you and I will visit Auckland (7)____________________ and you can take me sailing. I’d like that…

Speak to you when I get (8)_______________________.

Love, Helen.

2.True or false?

9. Helen has been to New Zealand before. ________

10. Helen is visiting New Zealand alone. ________

11. Helen has visited the beach and the farms . ________

  1. There are more people where Helen is staying than on the beach or at the farms. ________

  2. Helen tells Dave she has been sailing. ________

  3. Dave likes sailing. ________

  4. Helen wants to go back to Auckland one day with Dave. ________


III. Grammar.

Choose the correct answer:

  1. She is … university teacher.

A) a B) an C) one

2. I like … small animals.

A) the B) – (nothing) C) a

3. Is this coat…?

A) yours B) your C) the yours

4. Is Diana…?

A) a your friend B) the your friend C) your friend

5. Who are … people over there?

A) that B) the C) a

6. …. is your telephone number?

A) Which B) What C) How

7. Could I have … drink?

A) other B) – (nothing) C) another

8. This is …winter for 20 years.

A) the more bad B) worse C) the worst

9. She is taller…me.

A) than B) as C) that

10. Her eyes …a very light blue.

A) are B) have C) has

11. … help me?

A) Can you to B) Do you can C) Can you

12. You …worry about it.

A) not must B) don’t must C) must not

13. It …again. It … all the time here in the winter

A) rains, rains B) is raining, is raining C) is raining , rains

14. I...she … you.

A) think, likes B) am thinking, likes C) think, is liking

15. Who … the window?

A) opened B) did open C) did opened

16. Why … ?

A) those men are laughing B) are laughing those men C) are those men laughing

17. What …?

A) does she want B) does she wants C) she want

18. I didn’t …he was at home.

A) thinking B) thought C) think

19. …a hole in my sock.

A) There is B) Is C) There are

20. We are going …the opera tomorrow night.

A) at B) with C) to


IV.Countrystudying.


  1. London Zoo is in Regent’s Park. _____

  2. There are three parts in the UK. _____

  3. The capital of Scotland is Cardiff. _____

  4. Madame Tussaud’s is in Baker Street in London. _____

  5. UNICEF is United Nations Children’s Fund. _____









































STUDENT`S NAME____________________________________________________________________________

FORM 7_________________________

I.Auding

Listen to the text and choose the write variant.


1.Eisteddfood is the best known festival in England.

a) true b) false c) not stated

2. The festival is held twice a year.

a) true b) false c) not stated

3. The festival has a great medieval history.

a) true b) false c) not stated

4.The festival takes place in the town.

a) true b) false c) not stated

5. The Chief Druid is the main character of the festival.

a) true b) false c) not stated

6. The bard of the year is not awarded.

a) true b) false c) not stated

7. Only folk art is presented at the festival.

a) true b) false c) not stated


II.Reading.

Read the extracts (1-5) and choose the right title (A-F) for each.

1 ___

The origins of drinking tea can be traced back to the times of the mythical Chinese emperor Shen Nung, who lived about 2737 BC. According to a Chinese legend tea was discovered when the emperor’s servant put a boiling pot of water under a tea bush and some tea leaves fell into it.



2 ___

The oldest of all teas is green tea - a very healthy variety of tea. But unlike black tea, it does not undergo the process of full fermentation and in the final stage its leaves usually keep their different shapes and forms.



3 ___

Research done in Japan has shown that people who drink green tea everyday do not fall ill with dangerous diseases so often.



4 ___

Apart from the more common types of black and green tea, today it is possible to buy teas with very unique scents. For example, Earl Grey is made of black tea with bergamot oil, which gives it a delicate taste.



5 ___

Today tea is served everyday and on many social occasions. No matter which tea you like – black or green, tea is now the most popular drink.



A .The green one keeps you in good health.

B .Water gives tea its specific taste.

C .It started almost 5,000 years ago.

D .It’s more famous than water!

E .Where is the difference?

F .The aroma is right there!





2. Decide whether the sentences true or false.

1 _____ Chinese emperor Shen Nung discovered tea.

2 _____ Black tea is healthier than green tea.

3 _____ Green tea keeps you in a good health.

4 _____ Earl Grey is a variety of black tea.

5 _____ Water is more popular than any variety of tea.



  1. Grammar


1. Put the appropriate verb in the gaps in the right tense.

be come eat give have meet play speak visit write


Basketball star in our town

By Leslie Banks


Russel White, the famous basketball player was in our tow Our editor, Stanley Davis, (1) _________________him at the supermarket, last Saturday.

Russel (2) ____________________________ very kind and he (3) ________________________ to our editor about his visit. Russel (4) _______________________________to our town last week. Did you know that his grandparents live in our town! This was a great surprise! Russel has many fans in our t own. He (5) _____________________________ with the local basketball team three days ago and he also (6) _______________________________ schools and sports camps in the area.

Russel (7) ______________________________ no photographs with him so he (8) _________________________ his name on a box of cat food and (9) ___________________________it to Stanley!

Sadly, Stanley’s cat (10) ___________________________________ the box!

Russel left for New York this morning but he will be back in our town next month.



2. Choose the right variant.


1. Im going to AmericaChristmas.

a) at b) on c) in

2. - … did you phone her?

-This morning.

a) Who b)When c)Why

3. The room is empty. There is … there.

a) no one b) anyone c) someone

4. I have been ill … two weeks.

a) for b) since c) yet

5. I … to the shops yesterday.

a) am going b) went c) go

6. John … his homework yet.

a) have not finished b) is finishing c) hasn’t finished

7. They are Julie’s shoos. They’re ….

a) hers b) her c) she

8. I woke up ten minutes….

a) for b) ago c) before

9. There is … bread left.

a) few b) a little c) a few

10. I want to buy … sweets.

a) a b) some c) an


  1. Country studying.

Choose the correct answer

1. The symbol of Britain is ….

a) a lion b) a rose c) a dragon

2. The capital of Scotland is ….

a) Liverpool b) Edinburgh c) Manchester

3. The biggest in Britain is ….

a) Glasgow b) Liverpool c) London

4. The highest mountain in Britain is ….

a) Ben Nevis b) Scafell c) Snowdon

5. Christina Ricci is ….

a) a model b) an actress c) a tennis player







STUDENT`S NAME___________________________________________________________________________

FORM 8_________


  1. Auding

Choose the right answer.

1.Right here there are no roads in any direction for

a. 20 miles b.22 miles c.30 miles

2. Here you can find a canyon

a.12 miles b. 22 miles c. 20 miles

3.How many rivers can be found in Yellowstone?

a.70 rivers b. 7 rivers c. 17 rivers

4.Only few people realize that Yellowstone is big enough to be its own state.

a.2 million acres b. 12 million acres

5.How many tourists come here a year?

a. 1 million b. 2 million c.3 million

II. Reading

1) Look at the statements below about entertainment for children in London.

Read the text to decide if each statement is true or false. Put “T” or “F” on your

answers.


  1. The Barbican Center programme changes from day to day. ____

  2. Children can be left at the Barbican Centre for the day. ____

  3. At the South bank Centre there is dance from different parts of the world. ____

  4. The children’s Zoo sells soft toy animals. ____

  5. The Museum of the Moving Image is most suitable for older children. ____

  6. It coasts £ 3.95 to join the Jumping Jelly Bean Club. ____


Visiting London with children? Here’s a guide to some attractions for younger tourists.


The Barbican Centre has its annual children’s festival. Summer in the City, on 1-5 August. Each day’s timetable is handed out as you enter. It may include magic shows, face painting, hat making and music. One ticket (£ 4.50 for children, £1 for adults, and no children or adults allowed on their own) buys a full day’s activity so you can have a go at everything.

At the South Bank Centre young dancers can join in Sleeping Beauty workshops with the English National Ballet on 3 August. On 4 August Peter Badejo encourages all comers to join in African dance and there’s outdoor dance, theatre and music for all the family on the terraces around the Centre at weekends. For example, on 21August the Teatro Buendia from Cuba will present a show for children of all ages called An Elephant Takes Too Much Room.

At London Zoo there is a special exhibition about animals which have disappeared as well as animals in danger of disappearing. There are lifesize moving models of dinosaurs, but you can also see living examples of endangered species such as tigers and bird-eating spiders. While you may not want to get too near these, there are plenty of friendly animals in the new Children Zoo which will be happy to let you get close to them.

The Museum of the Moving Image is about the cinema. Its guides are actors dressed as cowboys and films stars. You can learn about film-making in special classes and there is a special exhibition at eye-level for very young children under one metre tall.

If adults are ready for a rest why not book Sunday lunch at the Russel Hotel? The Jumping Jelly Bean Club offers an exercise class (with qualified instructors) for children while you have a drink. Sit down to lunch together (£14.25 for adults, £3.95 for the children’s menu), then while you have your coffee, the Jumping Jelly Beaners watch children’s films. The Club is held every Sunday lunchtime and it’s free to children with families eating in the hotel.



III. Grammar


Read the text and choose the correct phrase for each gap. Be careful! There is one extra phrase.


School news


This week we (a) a lot of things at school. Students in Class1 (b) _____over 3000 aluminum cans. We (c) ___these to the town recycling center. Students in Class 2E (d) ___the playground. They (e)____ a lot of things – so if you (f)__ something, ask Class 2E!

Students in Class 3D (g)__ large rubbish bins in the playground. Please put your rubbish there, in future!

Class 3G (h)___ “Save it” posters for each classroom. Class 5 (i) ___a lot of old books, clothes and toys. They are going to have a sale on 17th March. Please come! We (j) ____another meeting on 20th March. Please come with more ideas.


1 have brought 2 have collected 3 have taken 4 have designed 5 have found 6 have lost

  1. have put 8 have cleaned 9 have done 10 have planned 11. have planted


Choose the correct answer.


1. Computers ___ more and more efficient.

A are becoming B become C is becoming


2. The police ___ questioning the suspect at the moment.

A was B is C are


3. I ___ Italian for three years now.

A have been learning B am learning C have been learning


4. Jason ___ Amanda since he was five years old.

A has known B knows C have known


5. I’m ill, ___?

A am I B aren’t I C am not I


6. ‘What are your plans for the summer?’

I ___ with my cousins in the country.’

A will be staying B will stay C am going to stay


7. Mother didn’t let the children ___ TV.

A watch B to watch C watching


8. ‘I’ll call you as soon as he ___.

A will come B came C comes


9. ‘How do I get to the ice-rink from here?’

Get ___ a number 7 bus. It will take you there.’

A on B from C in


10. You ___ walk on the grass in the park.

A needn’t B must C mustn’t


11. Children ___ by special instructors how to swim.

A have taught B teach C are taught


12. ‘Can I go to the park?’

You can’t go ___ you have done your homework.’

A while B until C after


13. ‘I depend ___ public transport to get to work.’

You ought to save up and buy a car.’

A on B to C in


14. John is recovering from his injuries. I went to ___ hospital to visit him yesterday/

A a B - C the


15. ‘Did you enjoy your stay in the hotel?’

Yes. They were ___ friendly people that we felt very welcome.’

A such a B so C such


16. ___ beef is a kind of ___ meat.

A The, - B - , - C A, the


17. ‘What are you doing tonight?’

‘I don’t know. I can’t make ___ my mind!”

A up B out C in


18. She ___ him that she would be late.

A tells B said C told


19. They ___ to hit us if we didn’t give them the money.

A offered B threatened C suggested


20. He asked her ___ she had any experience in banking.

A why B that C if


IV.Test your idioms. Choose the correct answer.


  1. If you get butterflies in your stomach before an exam, how do you feel?

  1. hungry

  2. nervous

  3. shy


  1. If you’re over the moon, how do you feel?

    1. sleepy

    2. happy

    3. upset


  1. Tom is as cool as a cucumber.’ What does it mean?

    1. he is very calm

    2. he is fashionably dressed

    3. he is stupid


  1. John is a down-to-earth person.’ What is he like?’

    1. he is very short

    2. he is rude

    3. he is practical


  1. If you’ve got a sweet tooth, what kind of things do you like to eat?

    1. cakes and chocolates

    2. fish and chips

    3. cucumbers and tomatoes


  1. If your computer is out of date, what does it mean?

    1. it is old

    2. it is broken

    3. there is something wrong with its clock


  1. When someone hits the roof, how does this person feel?

    1. happy

    2. angry

    3. a bit annoyed


  1. If your heart is in the mouth, how do you feel?

    1. afraid

    2. in love

    3. ill

  2. I’ve got green fingers. What am I good at?

    1. cooking

    2. painting

    3. gardening


  1. When you learn something out of the blue, is it a surprise?

    1. yes

    2. no













ОТВЕТЫ


АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫК- 5 КЛАСС


Чтение


1

1 b; 2 c; 3 b; 4 a; 5 a

2

1 F; 2 F; 3 T; 4 F; 5 T

Лексико-грамматический тест

1.

1-B 2-C 3-D 4-A 5-D 6-B 7-C 8-D 9-A 10-D

11-B 12-C 13-B 14-A 15-B 16-D 17-C 18-C 19-C 20-B

2.

1-on 2-usually 3-at 4-in 5-in

6-at 7-never 8-before 9-at 10-always


Максимальное количество баллов-40

За каждый верный ответ участник получает 1 балл.

Время на выполнение работы-60 минут.




КЛЮЧИ - английский язык -6 класс


Максимальный балл-60


  1. Reading (15 points)


1

2

3

4

5

6

7

8

last

staying

million

way

card

city

together

back

9

10

11

12

13

14

15


F

F

T

T

F

T

T


II. Grammar (20 points)


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

A

B

A

C

B

B

C

C

A

A

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

C

C

C

A

A

C

A

C

A

C


III. Unjumble the letters (5 points)


1

2

3

4

5

yellow

frightened

woman

successful

kingdom


IV. Match (10 points)


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

d

e

f

g

h

i

j

b

c

a


  1. True or False (5 points)


1

2

3

4

5

T

F

F

T

T



  1. Put the words in the correct order to make a proverb.(5 points)

There is no place like home.




8. I woke up ten minutes….

a) for b) ago c) before

9. There is … bread left.

a) few b) a little c) a few

10. I want to buy … sweets.

a) a b) some c) an


Страноведение

Выбери правильный вариант

1. The symbol of Britain is ….

a) a lion b) a rose c) a dragon

2. The capital of Scotland is ….

a) Liverpool b) Edinburgh c) Manchester

3. The biggest in Britain is ….

a) Glasgow b) Liverpool c) London

4. The highest mountain in Britain is ….

a) Ben Nevis b) Scafell c) Snowdon

5. Christina Ricci is ….

a) a model b) an actress c) a tennis player



7 класс




Чтение


1 1 C; 2 E; 3 A; 4 F; 5 D

2 1 F; 2 F; 3 T; 4 T; 5 F


Лексико-грамматический тест


1.

1-met 2-was 3-spoke 4-came 5-played 6-visited 7-had 8-wrote 9-gave 10-ate

2.

1-b 2-b 3-a 4-a 5-b 6-c 7-a 8-b 9-b 10-b

11-a 12-a 13-b 14-b 15-c 16-b 17-a 18-c 19-c 20-c





Страноведение


1-a 2-b 3-c 4-a 5-b




КЛЮЧИ-8 класс-англ.яз.


ANSWER KEYS


  1. READING (16p.)

1)


1

2

3

4

5

6

T

F

T

F

T

F


2)


a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

9

2

3

8

5

6

7

4

1

10


II. USE OF ENGLISH (25p.)


1)


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

A

C

C

A

B

C

A

C

A

C

C

B

A

C

C

B

A

C

B

C


2)


1

the first time she has

2

useful to save

3

were made to do

4

should go to bed

5

the loudest



III. IDIOMS (10p.)


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

b

b

a

c

a

a

b

a

c

a


Общее кол-во баллов-51

Время-60 минут

Ключи – 9 класс, английский язык


Task I


1

2

3

4

5

6

C

F

G

D

E

B


Task II


1

2

3

4

5

6

0

0

1

0

1

0


Task III


1

left

20

was

2

had had

21

was fixed

3

walked

22

started

4

reaches

23

took

5

had lived / had been living

24

had done

6

saw

25

found

7

was coming / came

26

had been taken

8

made

27

was

9

had got

28

painted

10

parked

29

said

11

was

30

was troubled

12

had put

31

parked / parking

13

got

32

is

14

changed

33

read

15

was wearing

34

expect

16

worked / working

35

noticed

17

went

36

was

18

had

37

was written

19

parked



Task IV


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

d

b

a

c

c

b

a

d

d

d

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

c

a

c

d

c

c

d

a

d

b


Task V


1

2

3

4

5

6

a

a

b

b

b

d



КЛЮЧИ-1 этап,10 класс-английский язык-2009/10




ANSWER KEYS




SECTION 1

7 баллов

READING

1

G

2

A

3

E

4

F

5

D



6

B

7

D


SECTION 2 

USE OF ENGLISH


Task 1

1

A

B

C

D

2

A

B

C

D

3

A

B

C

D

4

A

B

C

D

5

A

B

C

D

6

A

B

C

D

7

A

B

C

D

8

A

B

C

D

9

A

B

C

D

10

A

B

C

D

11

A

B

C

D

12

A

B

C

D

13

A

B

C

D

14

A

B

C

D

15

A

B

C

D

Task 2 Task 3

16 confirmation

17 impressed

18 reputable

19 insistent

20 optimistically

21 definitely

22 Unfortunately

23 flight

24 displeasure

25 patience


26 is

27 is believed

28 know

29 acting

30 do not think

31 have arrested

32 are called in

33 takes














Ключи -11 класс

школьный этап олимпиады по английскому языку-2009/10 уч.год

READING


Item

Answer

0

I


1

F


2

A


3

C


4

G


5

B


6

D


7

H


8

A

B

C

D

9

A

B

C

D

10

A

B

C

D

11

A

B

C

D

12

A

B

C

D

13

A

B

C

D

14

G


15

C


16

E


17

A


18

D


19

B





11 класс USE OF ENGLISH

Item

Answer

0

A

B

C

D

1

A

B

C

D

2

A

B

C

D

3

A

B

C

D

4

A

B

C

D

5

A

B

C

D

6

A

B

C

D

7

A

B

C

D

8

A

B

C

D

9

A

B

C

D

10

A

B

C

D

11

A

B

C

D

12

A

B

C

D

13

A

B

C

D

14

A

B

C

D

15

A

B

C

D

16

communication


17

abilities


18

successful


19

(e)specially


20

fully


21

competence


22

advanced


23

organization


24

development


25

isolation


0

V


00

have


26

it


27

V


28

you


29

the


30

been


31

V


32

as


33

they


34

V


35

to


36

make


37

V


38

will


39

V


40

that


























Курс профессиональной переподготовки
Учитель немецкого языка
Найдите материал к любому уроку,
указав свой предмет (категорию), класс, учебник и тему:
также Вы можете выбрать тип материала:
Краткое описание документа:
примерные олимпиадные задания по английскому языку, кот. можно использовать и как итоговые или срезовые тесты по предмету, так и материалы для школьной олимпиады.Олимпиадные задания для 5, 6, 7, 8 классов. Работа для каждого класса включает  в себя следующие разделы: аудирование (текст для аудирования начитывает учитель),чтение (работа с текстом), задания на употребление лексики и словообразования, грамматика(времена глаголов, предлоги, наречия, согласование времен,  придаточные условия, косвенная речь и т.д.) и страноведение.
Общая информация

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Французский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Испанский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Немецкий язык: теория и методика обучения в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания китайского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в начальной школе»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иностранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания русского языка как иностранного»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности помощника-референта руководителя со знанием иностранных языков»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»
Оставьте свой комментарий
Авторизуйтесь, чтобы задавать вопросы.
Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.