Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Переводная контрольная для 7 класса

Переводная контрольная для 7 класса

  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:


МБОУ «Вешенская СОШ»











Контрольная работа

по английскому языку






класс: 7










ст. Вешенская

2014 - 2015 уч. год


Пояснительная записка.


Цель - определение уровня сформированности навыков чтения, лексико – грамматических навыков обучающихся.

В структуру текста контрольной работы включены задания, направленные на контроль уровня овладения языковыми средствами, а также на закрепление и проверку знаний, умений и навыков обучающихся в соответствии с требованиями к изучению иностранных языков в средней школе.


Объекты контроля:

1. Видовременные формы глагола:

- Present Simple

- Past Simple

- Future Simple

- Present Progressive

- Present Perfect

2. Пассивный залог

3. Степень понимания текста

Тест состоит из 25 заданий. Каждое задание – 1 балл.

Время для выполнения – 45 минут.


Критерии оценки:


12 баллов - «неудовлетворительно»;

13 – 17 баллов - «удовлетворительно»;

18 – 22 балла - «хорошо»;

23 – 25 баллов - «отлично».

Ключи к ответам:

Чтение

1 – b; 2- a; 3- b; 4 – c; 5 – c; 6 – b; 7 – a; 8 – b; 9 – a; 10 – a.


Лексико - грамматические упражнения

I 1. is used, 2. will be translated, 3. was invented, 4. are bought, 5. was done


II 1- a 2 - d 3- c 4- d 5- c 6 - a 7 - b 8 - b 9 - d 10 -c




Чтение

The Bear and the two Travelers

Two men were travelling together, when they met a Bear. One of the Travelers climbed up quickly into a tree and hid himself in the branches. The other fell flat on the ground, and when the Bear came up and felt him with his snout, he held his breath, and lay still as if he were dead.

The Bear thought the Man was dead and soon left him, for bears never touch a dead body.

When the Bear was gone, the other Traveler descended from the tree, and asked his friend what it was the Bear had whispered in his ear.

He gave me this advice”, his companion replied. “Never travel with a friend who deserts you at the approach of danger”.

Misfortune tests the sincerity of friends.


Выберите правильный ответ:

1. Two men were traveling together when they met …… .

a) a tiger b) a bear c) a fox

2. One of the Travelers …… .

a) climbed up a tree b) fell into the river c) run away quickly

3. Нis friend …… .

a) went away b) fell flat on the ground c) took the gun and killed the bear

4. The Bear thought that …… .

a) the man was afraid of him b) the man would kill him c) the man was dead

5. Bears never ….. .

a) eat the men b) bite the children c) touch a dead body

6. When the Bear was gone, the other Traveler ….. .

a) ran after him b) climbed down the tree c) helped his friend

7. He asked his friend …… .

a) what had the Bear said to him b) what had the Bear done to him c) what had the Bear given to him

8. The Bear …… .

a) gave the present b) gave some advice c) took the money

9. Never travel with a friend who …… .

a) deserts you at the approach of danger b) is afraid of a bear c) can’t climb up a tree

10.   Misfortune  …. the sincerity of friends.

a) checks b) proves c) helps

Лексико – грамматические упражнения.


  1. Раскройте скобки, используя формы пассивного залога


1. The phone (to use) by my elder sister every day.

2. The sentence (to translate) into English next lesson.


3. The telephone (to invent) by G. Bell many years ago.


4. Hot bread (to buy) by my mother every morning.


5. The test (to do) by Kate yesterday.


II. Вставьте глагол в предложение в нужной форме

1. Last year they ... to study English.

a) began b) begins c) will begin d) begin

2. In winter my grandmother doesn't ... her flowers every day.

a) watered b) waters c) will water d) water

3. There ... a lot of flowers in the park a week ago.

a) are b) was c) were d) will be

4. Next summer he …. London.

a) visits b) visited c) visit d) will visit

5.... the children play snowballs in the park yesterday?

a) Were b) Are c) Did d) Will

6. When …. the girl ... her mother?

a) does help b) do helps c) has helped d) will help

7. Where ….her grandfather ... after breakfast?

a) will goes b) won’t go c)will went d) will go

8. They ….. never ….. to Tokio.

a) are been b) have been c) didn’t be d) don’t be

9. I ….. ….. football at the moment.

a) don’t play b) didn’t play c) hasn’t played d) am playing

10. My mum …..just …. the dinner.

a) don’t cook b) have cooked c) has cooked d) will cook


Выберите курс повышения квалификации со скидкой 50%:

Краткое описание документа:

Переводная контрольная для 7 класса, по УМК Биболетовой М.З. Содержит 10 заданий , в которых проверяютяся видо-временные формы Present Simple, Past Simple, Future Simple, Present Progressive, Present Perfect,где необходимо выбрать правильный вариант ответа;5 заданий на пассивный залог ( раскройте скобки и напишите предложение в пассивном залоге) и текст с 10 заданиями 9 выбери правильный ответ) на понимание основного содержания текста.Данная контрольная работа проводилась в качестве итогового промежуточного контроля во всех седьмых классах нашей школы. Все ученики прошли тестирование на хорошо и удовлетворительно.

Автор
Дата добавления 08.06.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров1586
Номер материала 558909
Получить свидетельство о публикации
Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх