Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Презентации / Презентация по английскому языку "Своя игра" к концу I четверти. (5 класс). Верещагина
ВНИМАНИЮ ВСЕХ УЧИТЕЛЕЙ: согласно Федеральному закону № 313-ФЗ все педагоги должны пройти обучение навыкам оказания первой помощи.

Дистанционный курс "Оказание первой помощи детям и взрослым" от проекта "Инфоурок" даёт Вам возможность привести свои знания в соответствие с требованиями закона и получить удостоверение о повышении квалификации установленного образца (180 часов). Начало обучения новой группы: 26 апреля.

Подать заявку на курс
  • Иностранные языки

Презентация по английскому языку "Своя игра" к концу I четверти. (5 класс). Верещагина

библиотека
материалов
Professions	10	20	30	40	50 Furniture	10	20	30	40	50 Modern Conveniences	10	20...
Theme: Professions Question 1. A person who uses a typewriter or a computer k...
Question 2. A person who works in or owns a store that sells fresh vegetable...
Question 3. Someone who cuts and sells meat in a shop Answer: Butcher
Question 4. A woman who is paid to take care of a young child usually in the...
Question 5. A person (especially a man) whose job is to sell things	 Answer:...
Theme: Furniture Question 1. A painting, drawing, or photograph of someone or...
Question 2. A piece of equipment that is used to cook food Answer: Cooker
Question 3. A long and comfortable piece of furniture on which a person can s...
Question 4. A collection of clothes that a person owns or wears Answer: Ward...
Question 5. : A piece of cloth that hangs down from above a window and can be...
Theme: Modern Conveniences Question 1. Electric current or power Answer: Elec...
Question 2. A machine for washing; especially : one for washing clothes and...
Question 3. An electrical machine that cleans floors, rugs, etc., by sucking...
 Congratulations! 40
Question 5. A substance (such as oxygen or hydrogen) that is like air and ha...
Тheme: The Famous English American and Russian peoples Question 1. This famou...
Question 2. This famous person dreamed to become a pirate Answer: Jack London
Question 3. This famous person went to a grammar school Answer: William Shake...
Question 4. This famous people was born in a small village near the city of...
Question 5. This famous people became an American general at the age of 43 A...
Theme: Typical food of USA, UK and Russia Question 1. What is the traditional...
Answer: Roast turkey Question 2. What is the traditional American food?
Answer: Bacon and eggs Question 3. What is the traditional British food?
 Question 4. Eggs of large fishes Answer: Caviar
50 Congratulations!
27 1

"Инфоурок" приглашает всех педагогов и детей к участию в самой массовой интернет-олимпиаде «Весна 2017» с рекордно низкой оплатой за одного ученика - всего 45 рублей

В олимпиадах "Инфоурок" лучшие условия для учителей и учеников:

1. невероятно низкий размер орг.взноса — всего 58 рублей, из которых 13 рублей остаётся учителю на компенсацию расходов;
2. подходящие по сложности для большинства учеников задания;
3. призовой фонд 1.000.000 рублей для самых активных учителей;
4. официальные наградные документы для учителей бесплатно(от организатора - ООО "Инфоурок" - имеющего образовательную лицензию и свидетельство СМИ) - при участии от 10 учеников
5. бесплатный доступ ко всем видеоурокам проекта "Инфоурок";
6. легко подать заявку, не нужно отправлять ответы в бумажном виде;
7. родителям всех учеников - благодарственные письма от «Инфоурок».
и многое другое...

Подайте заявку сейчас - https://infourok.ru/konkurs

Описание презентации по отдельным слайдам:

№ слайда 1
Описание слайда:

№ слайда 2 Professions	10	20	30	40	50 Furniture	10	20	30	40	50 Modern Conveniences	10	20
Описание слайда:

Professions 10 20 30 40 50 Furniture 10 20 30 40 50 Modern Conveniences 10 20 30 40 50 The Famous English American and Russian peoples 10 20 30 40 50 Typical food of USA UK and Russia 10 20 30 40 50

№ слайда 3 Theme: Professions Question 1. A person who uses a typewriter or a computer k
Описание слайда:

Theme: Professions Question 1. A person who uses a typewriter or a computer keyboard Answer: Typist

№ слайда 4 Question 2. A person who works in or owns a store that sells fresh vegetable
Описание слайда:

Question 2. A person who works in or owns a store that sells fresh vegetables and fruit Answer: Greengrocer

№ слайда 5 Question 3. Someone who cuts and sells meat in a shop Answer: Butcher
Описание слайда:

Question 3. Someone who cuts and sells meat in a shop Answer: Butcher

№ слайда 6 Question 4. A woman who is paid to take care of a young child usually in the
Описание слайда:

Question 4. A woman who is paid to take care of a young child usually in the child's home Answer: Nurse

№ слайда 7 Question 5. A person (especially a man) whose job is to sell things	 Answer:
Описание слайда:

Question 5. A person (especially a man) whose job is to sell things Answer: Salesman

№ слайда 8 Theme: Furniture Question 1. A painting, drawing, or photograph of someone or
Описание слайда:

Theme: Furniture Question 1. A painting, drawing, or photograph of someone or something Answer: Picture

№ слайда 9 Question 2. A piece of equipment that is used to cook food Answer: Cooker
Описание слайда:

Question 2. A piece of equipment that is used to cook food Answer: Cooker

№ слайда 10 Question 3. A long and comfortable piece of furniture on which a person can s
Описание слайда:

Question 3. A long and comfortable piece of furniture on which a person can sit or lie down Answer: Sofa

№ слайда 11 Question 4. A collection of clothes that a person owns or wears Answer: Ward
Описание слайда:

Question 4. A collection of clothes that a person owns or wears Answer: Wardrobe

№ слайда 12 Question 5. : A piece of cloth that hangs down from above a window and can be
Описание слайда:

Question 5. : A piece of cloth that hangs down from above a window and can be used to cover the window Answer: Curtains

№ слайда 13 Theme: Modern Conveniences Question 1. Electric current or power Answer: Elec
Описание слайда:

Theme: Modern Conveniences Question 1. Electric current or power Answer: Electricity

№ слайда 14 Question 2. A machine for washing; especially : one for washing clothes and
Описание слайда:

Question 2. A machine for washing; especially : one for washing clothes and household linen Answer: Washing machine

№ слайда 15 Question 3. An electrical machine that cleans floors, rugs, etc., by sucking
Описание слайда:

Question 3. An electrical machine that cleans floors, rugs, etc., by sucking up dirt, dust Answer : Vacuum cleaner

№ слайда 16  Congratulations! 40
Описание слайда:

Congratulations! 40

№ слайда 17 Question 5. A substance (such as oxygen or hydrogen) that is like air and ha
Описание слайда:

Question 5. A substance (such as oxygen or hydrogen) that is like air and has no fixed shape Answer: Gas

№ слайда 18 Тheme: The Famous English American and Russian peoples Question 1. This famou
Описание слайда:

Тheme: The Famous English American and Russian peoples Question 1. This famous person didn’t go to school Answer:Agatha Christie

№ слайда 19 Question 2. This famous person dreamed to become a pirate Answer: Jack London
Описание слайда:

Question 2. This famous person dreamed to become a pirate Answer: Jack London

№ слайда 20 Question 3. This famous person went to a grammar school Answer: William Shake
Описание слайда:

Question 3. This famous person went to a grammar school Answer: William Shakespeare

№ слайда 21 Question 4. This famous people was born in a small village near the city of
Описание слайда:

Question 4. This famous people was born in a small village near the city of Smolensk Answer: Y.A.Gagarin

№ слайда 22 Question 5. This famous people became an American general at the age of 43 A
Описание слайда:

Question 5. This famous people became an American general at the age of 43 Answer: George Washington

№ слайда 23 Theme: Typical food of USA, UK and Russia Question 1. What is the traditional
Описание слайда:

Theme: Typical food of USA, UK and Russia Question 1. What is the traditional Russian food? Answer: Pancakes

№ слайда 24 Answer: Roast turkey Question 2. What is the traditional American food?
Описание слайда:

Answer: Roast turkey Question 2. What is the traditional American food?

№ слайда 25 Answer: Bacon and eggs Question 3. What is the traditional British food?
Описание слайда:

Answer: Bacon and eggs Question 3. What is the traditional British food?

№ слайда 26  Question 4. Eggs of large fishes Answer: Caviar
Описание слайда:

Question 4. Eggs of large fishes Answer: Caviar

№ слайда 27 50 Congratulations!
Описание слайда:

50 Congratulations!

Автор
Дата добавления 26.10.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Презентации
Просмотров275
Номер материала ДВ-097731
Получить свидетельство о публикации

"Инфоурок" приглашает всех педагогов и детей к участию в самой массовой интернет-олимпиаде «Весна 2017» с рекордно низкой оплатой за одного ученика - всего 45 рублей

В олимпиадах "Инфоурок" лучшие условия для учителей и учеников:

1. невероятно низкий размер орг.взноса — всего 58 рублей, из которых 13 рублей остаётся учителю на компенсацию расходов;
2. подходящие по сложности для большинства учеников задания;
3. призовой фонд 1.000.000 рублей для самых активных учителей;
4. официальные наградные документы для учителей бесплатно(от организатора - ООО "Инфоурок" - имеющего образовательную лицензию и свидетельство СМИ) - при участии от 10 учеников
5. бесплатный доступ ко всем видеоурокам проекта "Инфоурок";
6. легко подать заявку, не нужно отправлять ответы в бумажном виде;
7. родителям всех учеников - благодарственные письма от «Инфоурок».
и многое другое...

Подайте заявку сейчас - https://infourok.ru/konkurs


Выберите специальность, которую Вы хотите получить:

Обучение проходит дистанционно на сайте проекта "Инфоурок".
По итогам обучения слушателям выдаются печатные дипломы установленного образца.

ПЕРЕЙТИ В КАТАЛОГ КУРСОВ


Идёт приём заявок на международный конкурс по математике "Весенний марафон" для учеников 1-11 классов и дошкольников

Уникальность конкурса в преимуществах для учителей и учеников:

1. Задания подходят для учеников с любым уровнем знаний;
2. Бесплатные наградные документы для учителей;
3. Невероятно низкий орг.взнос - всего 38 рублей;
4. Публикация рейтинга классов по итогам конкурса;
и многое другое...

Подайте заявку сейчас - https://urokimatematiki.ru

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх