Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Тест для 6 класса Present Perfect

Тест для 6 класса Present Perfect

Международный конкурс по математике «Поверь в себя»

для учеников 1-11 классов и дошкольников с ЛЮБЫМ уровнем знаний

Задания конкурса по математике «Поверь в себя» разработаны таким образом, чтобы каждый ученик вне зависимости от уровня подготовки смог проявить себя.

К ОПЛАТЕ ЗА ОДНОГО УЧЕНИКА: ВСЕГО 28 РУБ.

Конкурс проходит полностью дистанционно. Это значит, что ребенок сам решает задания, сидя за своим домашним компьютером (по желанию учителя дети могут решать задания и организованно в компьютерном классе).

Подробнее о конкурсе - https://urokimatematiki.ru/


Идёт приём заявок на самые массовые международные олимпиады проекта "Инфоурок"

Для учителей мы подготовили самые привлекательные условия в русскоязычном интернете:

1. Бесплатные наградные документы с указанием данных образовательной Лицензии и Свидeтельства СМИ;
2. Призовой фонд 1.500.000 рублей для самых активных учителей;
3. До 100 рублей за одного ученика остаётся у учителя (при орг.взносе 150 рублей);
4. Бесплатные путёвки в Турцию (на двоих, всё включено) - розыгрыш среди активных учителей;
5. Бесплатная подписка на месяц на видеоуроки от "Инфоурок" - активным учителям;
6. Благодарность учителю будет выслана на адрес руководителя школы.

Подайте заявку на олимпиаду сейчас - https://infourok.ru/konkurs

  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

Тест №1 The Past Simple Tense / The Past Perfect Tense


Выберите правильный вариант ответа. Choose the correct variant:


1.Poirot …_her if Mrs. Ascher… _ any peculiar letters without a proper signature.

a) had asked, had received b) asked, received c) had asked, received

d) asked, had received


2.I thought that Mrs. Fowler… us everything.

a) told b) had told c) was told


3.But Poirot said that she… more than she … us.

a) knew , had said b) was knowing, said c) had known, said


4.The letter …_ just before I …_ back.

a) came, arrived b) had come, arrived c) came, had arrived

d) had come, had arrived


5.Miss Higley said that Elizabeth …_ friendly in working hours, but the girls …___ much of her out of them.

a) was, didn’t see b) had been, hadn’t seen c) had been, didn’t see

d) was, hadn’t seen


6.She said that Betty …_ anything about her plans and she …_ her in the café that evening.

a) didn’t say, didn’t see b) hadn’t said, didn’t see c) didn’t say, hadn’t seen

d) hadn’t said, hadn’t seen


7.Hardly …_ she … these words when a beautiful young lady …_ in the room.

a) did ... say, appeared b) had ... said, appeared c) did ... say, had appeared

d) had ... said, had appeared


8) I … that once he … a well-known specialist in his field.

a) knew, had been b) knew, was c) had known, had been d) had known, was


9.He …_ in the house he … for himself near the Devon coast.

a) lived, built b) had lived, built c) had lived, had built d) lived, had built


10.Susan … her parents the news only after she and Mike … married.

a) had told, had got b) had told, got c) told, had got d) told, got


11.The telephone on his table … and he … it up.

a) had rung, had picked b) had rung, picked c) rang, had picked d) rang, picked


12.He …_the bill and … .

a) paid, left b) had paid, left c) had paid, had left d) paid, had left

13.She … a stronger person now than she …_ a few months ago.

a) had been, was b) was, had been


14.She …_ on her coat and …_for a walk.

a) had put, went b) put, went c) put, had gone d) had put, had gone


15. Hardly …_ raining when a rainbow …_ in the sky.

a) had it stopped, appeared b)did it stop, appeared

c) had it stopped, had appeared

d) did it stop, had appeared


16.I was late because I …_ in a jam.

a) stick

b) had stick c) had stuck


17. We went out after it …_ raining.

a) had been stopped b) had stopped c) stopped


18) I thanked him for what he …_ for me.

a) did b) had done


19. The house he …_ was of a modern design.

a) was built b) built c) had built


20.My mother was worried because I … in touch with her for a long time.

a) haven’t been b)hadn’t been c) wasn’t

























KEYS:

1 D, 2 B , 3 A , 4 B, 5 D , 6 B , 7 B, 8 A, 9 D , 10 C, 11 D \B , 12 B, 13 B, 14 B, 15 A, 16 C , 17 B, 18 B, 19 C, 20 A.



Контрольная работа 6 класс (II четверть)

(УМК Биболетовой М.З.)


Task 1

Choose the correct variant:

  1. Have you ever heard of the London Zoological …?

a) society b) house c) square d) insect

  1. What … of people are they?

a) king b) character c) lot d) kind

  1. Will you … our society of young scientists?

a) enjoy b) join c) go d) come

  1. Are these beautiful flowers …?

a) domestic b) enjoyable c) fresh d) natural

Task 2

Choose the correct form:

  1. He has already … his puppy for a walk.

a) took b) taken c) will take

  1. My schoolmates have already … the scientific society.

a) joined b) will join c) join

  1. He has … several animals at home.

a) get b) got c) will get

  1. These women have … the famous Wild Animals' Parks.

a) visited b) visit c) will visit

Task 3

Answer the questions: What are they doing?

  1. The funny monkeys … (climb) the trees.

  2. The shark … (hunt).

  3. The little bears … (play).

  4. Alice … (write) the letter.

Task 4

Write down the plural of:

this wing - … that fish - …

this society - … that eagle - …

this animals - … that project - …

Task 5

Translate from Russian into English:

  1. Я уже пригласила гостей на свой день рождения.

  2. Погода сейчас прекрасная.

  3. Он уже отправил открытки.

  4. Я уже вычистила клетку своего попугая.


Keys.


Task 1

  1. Have you ever heard of the London Zoological Society?

  2. What kind of people are they?

  3. Will you join our society of young scientists?

  4. Are these beautiful flowers fresh?

Task 2

  1. He has already taken his puppy for a walk.

  2. My schoolmates have already joined the scientific society.

  3. He has got several animals at home.

  4. These women have visited the famous Wild Animals' Parks.

Task 3



Самые низкие цены на курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации!

Предлагаем учителям воспользоваться 50% скидкой при обучении по программам профессиональной переподготовки.

После окончания обучения выдаётся диплом о профессиональной переподготовке установленного образца (признаётся при прохождении аттестации по всей России).

Обучение проходит заочно прямо на сайте проекта "Инфоурок".

Начало обучения ближайших групп: 18 января и 25 января. Оплата возможна в беспроцентную рассрочку (20% в начале обучения и 80% в конце обучения)!

Подайте заявку на интересующий Вас курс сейчас: https://infourok.ru/kursy



Автор
Дата добавления 10.11.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров324
Номер материала ДВ-140969
Получить свидетельство о публикации

УЖЕ ЧЕРЕЗ 10 МИНУТ ВЫ МОЖЕТЕ ПОЛУЧИТЬ ДИПЛОМ

от проекта "Инфоурок" с указанием данных образовательной лицензии, что важно при прохождении аттестации.

Если Вы учитель или воспитатель, то можете прямо сейчас получить документ, подтверждающий Ваши профессиональные компетенции. Выдаваемые дипломы и сертификаты помогут Вам наполнить собственное портфолио и успешно пройти аттестацию.

Список всех тестов можно посмотреть тут - https://infourok.ru/tests

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх