264722
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 6.900 руб.;
- курсы повышения квалификации от 1.500 руб.
Престижные документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ 50%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО сейчас!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности № 5201 выдана ООО "Инфоурок")

ИнфоурокИностранные языкиТестыTest for 5 th grade

Test for 5 th grade

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

5 - сынып

Test 1

  1. What is your name?

  1. I am Jane

  2. I is Jane

  3. I are Jane

2. Where are you from?

a) I am from Russian

b) I is from Russia

c) I am from Russia

3. Is there a kitchen in your flat?

a) No, there aren’t

b) No, there am

c) Yes, there is

4. There is … orange in the box.

a) a

b) some

c) an


5. There are … flowers in the vase.

a) an

b) a

c) some


6. There are … sweets in the vase.

a) many

b) much

c) any


7. There is … flour in the packet.

a) any

b) many

c) much

8. Are there three pens in your pencil case?

a) Yes, there is

b) Yes, there are

c) Yes, there do



9. He ___ a teacher?

a) is

b) are

c) am

10. How are ___?

a) I am fine

b) I am in 5 A

c) you

11. How old are you?

a) I am from London.

b) I am fine

c) I am 12

12. Where does he live?

a) He works in Almaty

b) He lives in Almaty

c) He works hard

13. Does your mother play tennis?

a) Yes, she likes it

b) Yes, she works at school

c) Yes, she does

14. I have ___ dog. His name is Ben.

a) a

b) an

c) the

15. I _____ to school every day.

a) goes

b) go

c) went

16. I ____ letters every day.

a) is writing
b) write

c) do

17. We always _____ the dog in the park.

a) walks

b) walk

c) are walking

18. I ____ up at seven o’ clock.

a) gets

b) get

c) am getting

19. This ___ a book.

a) are

b) is

c)___

20. ____ book is expensive.

a) These

b) This

c) Those






















































Key Test 1




  1. A

  2. A

  3. C

  4. C

  5. C

  6. A

  7. C

  8. B

  9. A

  10. C

  11. B

  12. B

  13. C

  14. A

  15. B

  16. B

  17. B

  18. B

  19. B

  20. A
























































































5 сынып

Test 2

  1. My father ___ at work.

  1. am

  2. is

  3. are

  1. My green pencil ___ on the floor.

  1. am

  2. is

  3. are

  1.  We ___ children.

  1. am

  2. is

  3. are

  1. My mother ___ in the kitchen

  1. am

  2. is

  3. are

  1.  They ___ in the car.

  1. are

  2. is

  3. am

  1. My grandmother____ a teacher.

  1. am

  2. is

  3. are

  1. What is your name?

a) I am Jane

b )I is Jane

  1. I are Jane

  1. Is there a kitchen in your flat?

a) No, there aren’t

b) No, there am



c) Yes, there is

  1. There are … flowers in the vase.

a) an

b) a

c) some

  1. Are there three pens in your pencil case?

a) Yes, there is

b) Yes, there are

c) Yes, there do

  1. Where does he live?

a) He works in Almaty

b) He lives in Almaty

c) He works hard

  1. Does your mother play tennis?

a) Yes, she likes it

b) Yes, she works at school

c) Yes, she does

  1. I ____ up at seven o’ clock

a) gets

b) get

c) am getting

14. ... is a beautiful picture.

a) These
b) This
c) Those

15. Where are you from?

a) I from Astana

b) I am in Astana

c) I am from astana



16. ____ book is expensive

a) These

b) This

c) Those

17. ________ pens are blue

a) This

b) These

c) That

18. ______ classroom is big

a) This

b) Those

c) These

19. How ______ pens do you have?

a) much

b) many

c) any

20. How _______ fruit do you eat every day?

a) much

b) many

c) any



































































Key Test 2

  1. B

  2. B

  3. C

  4. B

  5. A

  6. B

  7. A

  8. C

  9. C

  10. B

  11. B

  12. C

  13. B

  14. B

  15. C

  16. B

  17. B

  18. A

  19. B

  20. A

  1. 5 сынып Test 3

  1. What is your name?

  1. My name is Omar

  2. Name Omar

  3. I Omar

  1. Where are you from?

  1. I Almaty

  2. I am from Almaty

  3. I from Almaty

  1. My little sister ___ 8 years old.

  1. am

  2. is

  3. are

  1.  I ___ a dancer.

  1. is

  2. am

  3. are

  1. What colour is your hair?

  1. It’s long

  2. It’s short

  3. It’s brown

  1. Can your father ski?

  1. Yes, he does

  2. Yes, he can

  3. Yes, he does

  1. Have you got an I- POD?

  1. I like it

  2. No, I haven’t

  3. No, I don’t

  1. My father ___ at work.

  1. am

  2. is

  3. are

  1. 9. ________ pens are blue.

  2. a) This

  3. b) These

  4. c) That

  5. 10. ______ cat is small.

  6. a) These

  7. b) Those

  8. c) That

  9. 11. “I play football every day”. сөйлемнің болымсыз түрін көрсет

  10. a) I play not football every day

  11. b) I not play football every day

  12. c) I don’t play football ever y day

  13. 12. Жануарлар тақырыбынa жататын сөзді көрсет

  14. a) hot

  15. b) a pen

  16. c) a horse

  17. 13. Етістікті көрсет

  18. a) an apple

  19. b) a rabbit

  20. c) jump

  21. 14. How _______ fruit do you eat every day?

  22. a) much

  23. b) many

  24. c) any

  25. 15. There is __ book in the bag.

  26. a) a

  27. b) some

  28. c) much

  29. 16. I have ___ apple in my bag

  30. a) a

  31. b) an

  32. c) some

  33. 17. Етістікті көрсет

  34. a) an apple

  35. b) a rabbit

  36. c) see

  37. 18. Жануарлар тақырыбынa жататын сөзді көрсет

  38. a) hot

  39. b) a pen

  40. c) a wolf

  41. 19. There is … orange in the box.

  42. a) a

  43. b) some

  44. c) an

          1. 20. ... is a beautiful picture.
  45. a) These
    b) This
    c) Those

  46. Key Test 3

  1. A

  2. B

  3. B

  4. B

  5. C

  6. C

  7. B

  8. B

  9. B

  10. C

  11. C

  12. C

  13. C

  14. A

  15. A

  16. B

  17. C

  18. C

  19. C

  20. B

  1. 5 сынып Test 4

  2. 1. How old are you?

  3. a) I am from London.

  4. b) I am fine

  5. c) I am 12

  6. 2. Where does he live?

  7. a) He works in Almaty

  8. b) He lives in Almaty

  9. c) He works hard

  10. 3. Does your mother play tennis?

  11. a) Yes, she likes it

  12. b) Yes, she works at school

  13. c) Yes, she does

  14. 4. I have ___ dog. His name is Ben

  15. a) a

  16. b) an

  17. c) the

    1. 5. I _____ to school every day.

    2. a) goes

    3. b) go

    4. c) went

  18. 6. I ____ letters every day

  19. a) is writing
    b) write

  20. c) do

  21. 7. We always _____ the dog in the park

  22. a) walks

  23. b) walk

  24. c) are walking

  25. 8. I ____ up at seven o’ clock

  26. a) gets

  27. b) get

  28. c) am getting

  29. 9. This ___ a book

  30. a) are

  31. b) is

  32. c)___

  33. 10. ____ book is expensive

  34. a) These

  35. b) This

  36. c) Those

  37. 11. My father ___ at work.

  38. a) am

  39. b) is

  40. c)are

  1. My green pencil ___ on the floor.

  1. am

  2. is

  3. are

  1. 13. We ___ children.

  1. am

  2. is

  3. are

  1. 14.My mother ___ in the kitchen

  2. a) am

  1. is

  2. are

  1. They ___ in the car.

  1. are

  2. is

  3. am

  1. There are … flowers in the vase.

  1. a) an

  2. b) a

  3. c) some

  1. What is your name?

  1. My name is Omar

  2. Name Omar

  3. I Omar

  1. Where do you live?

  1. I live in Astana

  2. I live

  3. I Astana

  1. 19. Жануарлар тақырыбынa жататын сөзді көрсет

  2. a) hot

  3. b) a pen

  4. c) a fox

  5. 20. I ____ letters every day

  6. a) is writing
    b) write

  7. c) do

  1. Key Test 4

  1. B

  2. B

  3. C

  4. A

  5. B

  6. B

  7. B

  8. B

  9. B

  10. B

  11. B

  12. B

  13. C

  14. B

  15. A

  16. C

  17. A

  18. A

  19. C

  20. B

  1. 5 сынып Test 5

  1. ________ pens are blue.

  1. a) This

  2. b) These

  3. c) That

  1. ______ cat is small.

  1. a) These

  2. b) Those

  3. c) That

  1. I play football every day”. сөйлемнің болымсыз түрін көрсет

  1. a) I play not football every day

  2. b) I not play football every day

  3. c) I don’t play football ever y day

  4. 4. Жануарлар тақырыбынa жататын сөзді көрсет

  5. a) hot

  6. b) a pen

  7. c) a horse

  8. 5. Етістікті көрсет

  9. a) an apple

  10. b) a rabbit

  11. c) jump

  12. 6. How _______ fruit do you eat every day?

  13. a) much

  14. b) many

  15. c) any

  16. 7. There is __ book in the bag.

  17. a) a

  18. b) some

  19. c) much

  20. 8. I have ___ apple in my bag

  21. a) a

  22. b) an

  23. c) some

  24. 9. Етістікті көрсет

  25. a) an apple

  26. b) a rabbit

  27. c) watch

  1. Жануарлар тақырыбынa жататын сөзді көрсет

  1. a) hot

  2. b) a pen

  3. c) a wolf

  4. 11. There is … orange in the box.

  5. a) a

  6. b) some

  7. c) an

          1. 12 ______ is a beautiful picture.
  8. a) These
    b) This
    c) Those

  9. 13. _____bags are big.

  10. a) That

  11. b) This

  12. c) These

  13. 14. What is your name?

  14. a) I’m 10

  15. b) Name is Carol

  16. c) Carol

  17. 15. Are there _____ chairs in the room?

  18. a) some

  19. b) any

  20. c) a

  21. 16. There ____ an ice – cream.

  22. a) are

  23. b) is

  24. c) a

  25. 17. My father ___ at work.

  1. am

  2. is

  3. are

  1. My green pencil ___ on the floor.

  1. am

  2. is

  3. are

  1.  We ___ children.

  1. am

  2. is

  3. are

    1. 20. I _____ to school every day.

    2. a) goes

    3. b) go

    4. c) went

  1. Key Test 5

  1. B

  2. C

  3. C

  4. C

  5. C

  6. A

  7. A

  8. B

  9. C

  10. C

  11. C

  12. B

  13. C

  14. C

  15. B

  16. A

  17. B

  18. B

  19. C

  20. B

Общая информация

Номер материала: ДБ-015089

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Английский язык: лингвистика и межкультурные коммуникации»
Курс «Русский для иностранцев»
Курс профессиональной переподготовки «Испанский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс «Английский язык для начинающих (Beginner)»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания французского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания испанского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в начальной школе»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иноcтранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс повышения квалификации «Теория и методика преподавания основ латинского языка с медицинской терминологией в организациях СПО»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания русского языка как иностранного»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»

Благодарность за вклад в развитие крупнейшей онлайн-библиотеки методических разработок для учителей

Опубликуйте минимум 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Сертификат о создании сайта

Добавьте минимум пять материалов, чтобы получить сертификат о создании сайта

Грамота за использование ИКТ в работе педагога

Опубликуйте минимум 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Свидетельство о представлении обобщённого педагогического опыта на Всероссийском уровне

Опубликуйте минимум 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Грамота за высокий профессионализм, проявленный в процессе создания и развития собственного учительского сайта в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Грамота за активное участие в работе над повышением качества образования совместно с проектом "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Почётная грамота за научно-просветительскую и образовательную деятельность в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную почётную грамоту

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.