Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Тест по английскому языку 6-7 класс .TEST YOURSELF
ВНИМАНИЮ ВСЕХ УЧИТЕЛЕЙ: согласно Федеральному закону № 313-ФЗ все педагоги должны пройти обучение навыкам оказания первой помощи.

Дистанционный курс "Оказание первой помощи детям и взрослым" от проекта "Инфоурок" даёт Вам возможность привести свои знания в соответствие с требованиями закона и получить удостоверение о повышении квалификации установленного образца (180 часов). Начало обучения новой группы: 26 апреля.

Подать заявку на курс
  • Иностранные языки

Тест по английскому языку 6-7 класс .TEST YOURSELF

библиотека
материалов

TEST YOURSELF

I

. Выберите правильный вариант.

1. She usually _______ for a walk in the evening.

a) go; b) is going; c) goes; d) went

2. Look! The children _______ in the yard.

a) is playing; b) play; c) are playing; d) played

3. My brother and I _______ at the Zoo yesterday.

a) are; b) is; c) was; d) were

4. I _______ an interesting fi lm yesterday.

a) see; b) seen; c) saw; d) have seen

5. She ______ to London.

a) have never been; b) are not been; c) has never be;

d) has never been

6. They _______ on an excursion next week.

a) go; b) will go; c) went; d) have gone

7. Nick is _______ pupil in our class.

a) good; b) better; c) the goodest; d) the best

8. You like black coffee, _______?

a) aren’t you?

b) don’t you? c) do you?

9. Sam doesn’t work hard, _______

a) is he?

b) does he? c) isn’t he?

10. A tiger is _______ than a kitten.

a) angry; b) angrier; c) more angry; d) angryer

11. Public transport in London is ______ in Europe.

a) the expensivest

b) the most expensive c) more expensive

12. My _______ name is Mike.

a) friends; b) friends’; c) friend’s; d) friend

13. His _______ names are Jane and Mary.

a) sisters; b) sisters’; c) sister; d) sister’s

14. There _____ _____ snow in the street.

a) is much; b) are many; c) is many; d) are much

15. The “Odeon” is one of the famous ______ in London.

a) cinemas; b) churches; c) theatres; d) museums

16. There is ______ water in the cup.

a) little; b) few; c) any

17. Mother ______ us to be quiet.

a) told; b) spoke; c) said

18. In the middle of Trafalgar Square stands a tall column.

It’s a monument to ___________.

a) Walt Disney c) Admiral Nelson

b) William the Conqueror d) Sir Christopher Wren

19. What is the Tower of London now?

a) a church; b) a prison; c) a museum; d) the King’s

Zoo

II. Выберите правильный вопрос к предложению.

1. They went to the seaside last summer.

a) Did they went to the seaside last summer?

b) Did they gone to the seaside last summer?

c) Did they go to the seaside last summer?

2. He usually travels by plane.

a) Does he usually travels by plane?

b) Does he usually travel by plane?

c) Do he usually travel by plane?



























































III. Выберите правильный вопрос к подчеркнутому

слову.

The Queen of England lives in Buckingham Palace.

a) Who lives in Buckingham Palace?

b) Where does the Queen of England lives?

c) Where does the Queen of England live?


IV. Прочитайте текст и выполните упражнения.

TEXT

Tverskaya Street is the main street of the Russian capital.

It is one of the longest and the busiest streets of the city. There are many hotels, shops and supermarkets in it. Tverskaya Street is famous for its fi ne tall houses, beautiful monuments, wide squares, cinemas and theatres which are in or nearby.

Hundreds of years ago from Red Square there was a roadto Tver. Tver is an old Russian city to the North of Moscow.

Tverskaya Street is where this road used to be and that fact explains its name. Tverskaya is a wide street and in some places the street is sixty metres wide.

At the beginning of Tverskaya Street you can see the hotel “National”. If we walk up the street on the same side we’ll see the building of the Central Telegraph and on the opposite side the monument of Yuri Dolgoruky, the founder of Moscow.

The monument is situated in a beautufi l little square

with some trees in it.

1. Определите тему текста и закончите предложение:

The text is about ____________.

a) one of the longest and busiest streets of the city

b) Tver

c) Red Square

d) the monument to Yuri Dolgoruky

2. Укажите правильный ответ на вопрос:

How did the street get its name?

a) Tverskaya Street is a wide street

b) At the beginning of Tverskaya Street you can see the hotel

National”

c) Tverskaya Street is where a road to Tver used to be

3. Выберите предложение не соответствующее содержанию текста:

a) Tverskaya Street is the main street of the Russian capital

b) Tver is an old Russian city

c) Tverskaya is a narrow street

d) It is one of the longest and busiest streets of the city

































































Key:

I. 1. c; 2. c; 3. d; 4. c; 5. d; 6. b; 7. d; 8. b; 9. b; 10. b; 11. b;

12. c; 13. b; 14. a; 15. a; 16. a; 17. a; 18. c; 19. c

II. 1. c; 2. b

III. c

IV. 1. a; 2. c; 3. c



Автор
Дата добавления 05.04.2016
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров1743
Номер материала ДБ-010795
Получить свидетельство о публикации

"Инфоурок" приглашает всех педагогов и детей к участию в самой массовой интернет-олимпиаде «Весна 2017» с рекордно низкой оплатой за одного ученика - всего 45 рублей

В олимпиадах "Инфоурок" лучшие условия для учителей и учеников:

1. невероятно низкий размер орг.взноса — всего 58 рублей, из которых 13 рублей остаётся учителю на компенсацию расходов;
2. подходящие по сложности для большинства учеников задания;
3. призовой фонд 1.000.000 рублей для самых активных учителей;
4. официальные наградные документы для учителей бесплатно(от организатора - ООО "Инфоурок" - имеющего образовательную лицензию и свидетельство СМИ) - при участии от 10 учеников
5. бесплатный доступ ко всем видеоурокам проекта "Инфоурок";
6. легко подать заявку, не нужно отправлять ответы в бумажном виде;
7. родителям всех учеников - благодарственные письма от «Инфоурок».
и многое другое...

Подайте заявку сейчас - https://infourok.ru/konkurs


Выберите специальность, которую Вы хотите получить:

Обучение проходит дистанционно на сайте проекта "Инфоурок".
По итогам обучения слушателям выдаются печатные дипломы установленного образца.

ПЕРЕЙТИ В КАТАЛОГ КУРСОВ


Идёт приём заявок на международный конкурс по математике "Весенний марафон" для учеников 1-11 классов и дошкольников

Уникальность конкурса в преимуществах для учителей и учеников:

1. Задания подходят для учеников с любым уровнем знаний;
2. Бесплатные наградные документы для учителей;
3. Невероятно низкий орг.взнос - всего 38 рублей;
4. Публикация рейтинга классов по итогам конкурса;
и многое другое...

Подайте заявку сейчас - https://urokimatematiki.ru

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх