Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Тест по английскому языку на определение уровня обучающегося

Тест по английскому языку на определение уровня обучающегося


  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

LEVEL TEST


1. ..... сaviar in the fridge.

A. There isn’t no

B. There is any

C. There isn’t any

D. There aren’t no

2.

A. Always he arrives at 2:30

B. He arrives at always 2:30

C. He always arrives at 2:30

D. He always at 2:30 arrives

3. We haven’t got ..... Champagne

A. a lot

B. little

C. too

D. much

4.

A. Where playing Real Madrid?

B. Where is playing Real Madrid?

C. Where is Real Madrid playing?

D. Where playing is Real Madrid?

5. David is the boss, you need to speak to …..

A. it

B. him

C. her

D. them

6. She …….. supper with us last Friday

A. hadn’t

B. no had

C. didn’t have got

D. didn’t have

7.

A. Mark usually eats fast.

B. Mark fast eats usually

C. Mark fast usually eats.

D. Mark usually fast eats

8. The party was a disaster. There ..... there!

A. wasn’t nobody

B. was anybody

C. was nobody

D. was somebody

9. Every year he goes to the coast for his holidays ....

A. in train

B. on train

C. by train

D. with train

10.

A. Taking train what you are?

B. What train taking are you?

C. Are you what train taking?

D. What train are you taking?

11.

A. What like his brother?

B. How his brother is?


C. How's his brother?


D. What's his brother like?

12. Which pen do you want?

A. A one blue

B. One blue

C. The blue

D. The blue one.

13. I haven’t got ……

A. no money

B. money

C. any money

D. some money

14.

A. Where playing Manchester United?

B. Where is playing Manchester United?

C. Where is Manchester United playing?

D. Where playing is Manchester United?

15. Mark ..... fly to London tomorrow.

A. to going

B. goes to

C. is going to

D. go to

16. I have class ……

A. on Mondays

B. in Mondays

C. at Mondays

D. by Mondays

17. I’ve lost my keys. I can’t find them .....

A. anywhere.

B. nowhere

C. everywhere.

D. somewhere.

18. I haven’t seen your cousin .....over a year ago.

A. since

B. ______

C. for

D. during

19. The door can’t be broken! He .....

A. is just fixed it.

B. have just fixed it.

C. just fix it.

D. has just fixed it.

20. Don’t start ..... That's for babies!

A. to crying!

B. crying!

C. cry!

D. in crying!

21.

A. I told her what she finished the exercise .

B. I told her to finish the exercise.

C. I told she finish the exercise.

D. I told her that she finish the exercise.

22. Have you finished the shopping ..… ?

A. already

B. still

C. now

D. yet

23. If I lived in the mountains, I …….. a dog.

A. will buy

B. have bought

C. would buy

D. would have bought

24. Tom is ..... Elizabeth how to copy it right now.

A. telling

B. saying

C. saying to

D. telling to




25. My mother asked me if I was hungry, But I said that I ……. dinner.

A. had already got

B. had already had

C. have already had

D. already had

26. We've been living in the new house...just over a year ago.

A. at

B. ______

C. for

D. since

27. I'm really looking forward ..... this exercise

A. to finish

B. finishing

C. finish

D. to finishing

28.

A. I told him that he come home at once .

B. I told he come home at once.

C. I told him to come home at once.

D. I told, 'Сome home at once!'

29. If I didn't have to work, I …….. the beach.

A. will move to

B. have moved to

C. would move to

D. would have moved to

30. The kitchen can’t be dirty he .....

A. is just clean it.

B. have just cleaned it.

C. just clean it.

D. has just cleaned it.

31. Simon ..... in Madrid since 1982.

A. lives

B. is living

C. does live

D. has lived

32. Peter is ..... Jane to do it at this very moment

A. telling

B. saying

C. saying to

D. telling to

33. Have you sent that fax to Mr. Smyth? Yes, I’ve …..done that.

A. still

B. already

C. yet

D. now

34. “..... have you been waiting?” “Only a few minutes”

A. How long

B. How long time

C. What time

D. For how long

35. ..... is it from Dublin to Barcelona?

A. How far

B. How long

C. How much distance

D. How many

36. If you are in Madrid, you can come and visit me ..... you like.

A. whenever

B. soon

C. always

D. whatever

37. I .....getting up early. I do it every day.

A. used to

B. used

C. am used to

D. would

38. He ..... go to see the accountant this morning .

A. must

B. had to

C. ought to

D. must to

39. "Those shopping bags look really heavy. ......carry one for you?''

A. Will I

B. Do I have

C. Shall I

D. Do I

40. Don’t forget ..... the rubbish.

A. to put out

B. putting out

C. to putting out

D. put out

41. I thought you .....

A. will going to help me.

B. were going to help me.

C. go to help me.

D. have go to help me.

42. The letter ..... yesterday, but I don't know for sure.

A. may arrive

B. might arrived

C. should arrive

D. may have arrived

43. Thanks for remembering my birthday, but you........bought me a present.

A. shouldn't have

B. haven’t

C. mustn't

D. have had to

44. The woman.... by the table is his sister, not his mother.

A. whose

B. is standing

C. standing

D. stands

45. "I'm just going out for an ice cream - .............get one for you too?'' “That would be nice of you!”

A. Do I

B. Shall I

C. Will I

D. Do I have

46. How long have you worked here? I don't remember......you before.

A. did meet

B. meeting

C. to meeting

D. to meet

47. That was a horrible thing to say. I think you ........ apologize

A. need

B. have

C. should have

D. ought to

48. You can meet me ..... you like.

A. whenever

B. soon

C. always

D. whatever

49. I wouldn’t mind ..... tonight.

A. to go out

B. go out

C. going out

D. to going out

50. "Those cases look heavy" “..... carry one for you?” “That’s very nice of you”

A. Will I

B. Do I have

C. Shall I

D. Do I

51. Don’t forget ..... those letters.

A. to post

B. posting

C. to posting

D. post

52. It was really difficult, but eventually he ..... get tickets for the match

A. was able to

B. can

C. could

D. would can




53. I wish I ..... a million dollars, I'm tired of being poor.

A. have

B. would have

C. had

D. had had

54. He was spending money …….. rich !

A. as if

B. as if he were

C. like

D. as

55. It's a pity you didn't come to the Exhibition. You .... It.

A. would like

B. had liked

C. would have liked

D. will like

56. I'm sorry for his bad behavior. He ......have apologized

A. must

B. may

C. would

D. should

57. I think the joke........very funny, because you're laughing a lot.

A. should have been

B. must have been

C. was to be

D. should be

58. He wrote the programme …… , .He really is very clever.

A. by his own

B. on his own

C. on himself

D. by his ownership

59. By this time tomorrow I ….. my tooth out, and no more pain!.

A. will have

B. will have had

C. are having

D. will had had

60. Do you like my dress? I ........especially for the wedding.

A. had it done

B. made it did

C. had it made

D. made it had

61. I wish I ..... paid more attention to my English teacher.

A. have

B. would have

C. had

D. had had

62. David passed us ....... he didn't know us!

A. like

B. as if he were

C. as if

D. as

63. My mother was expecting me on Friday, but.... I was arriving on Thursday

A. little did she know

B. little known

C. little he knew

D. little knowing

64. Your cough is terrible! You .......quit smoking.

A. mustn't

B. should

C. would

D. may

65. She worked hard yesterday and ..... type all the letters.

A. was able to

B. can

C. could

D. would can

66.

A. Ask her when will be ready the food.

B. Ask her when will be the food ready.

C. Ask her when the food will be ready.

D. Ask her when will the food ready be.

67. ….. but I realised what he had done

A. Little did he know

B. Little known

C. Little he knew

D. Little knowing

68. He wrote the programme …… , he didn’t need anybody's help

A. by his own

B. on his own

C. on himself

D. by his ownership




























1. C

11. D

21. B

31. D

41. B

51. A

61. C

2. C

12. D

22. D

32. A

42. D

52. A

62. C

3. D

13. C

23. C

33. B

43. A

53. C

63. A

4. C

14. C

24. A

34. A

44. C

54. B

64. B

5. B

15. C

25. B

35. A

45. B

55. C

65. A

6. D

16. A

26. D

36. A

46. B

56. D

66. C

7. A

17. A

27. D

37. C

47. D

57. B

67. A

8.C

18. A

28. C

38. B

48. A

58. B

68. B

9. C

19. D

29. C

39. C

49. C

59. B


10. D

20. B

30. D

40. A

50. C

60. C





Напр., 61 correct answers out of 68


Your level is:


7. EXPERT



100% – 80% – «5»

79% – 60% – «4»

59% – 40% – «3»

39% – 0 – «2»

68б – 54б – «5»

53 – 41 – «4»

40 – 27 – «3»

26 – 0 – «2»




































10-11 Form LEVEL TEST


1. ..... сaviar in the fridge.

A. There isn’t no

B. There is any

C. There isn’t any

D. There aren’t no

2.

A. Always he arrives at 2:30

B. He arrives at always 2:30

C. He always arrives at 2:30

D. He always at 2:30 arrives

3. We haven’t got ..... Champagne

A. a lot

B. little

C. too

D. much

4.

A. Where playing Real Madrid?

B. Where is playing Real Madrid?

C. Where is Real Madrid playing?

D. Where playing is Real Madrid?

5. David is the boss, you need to speak to …..

A. it

B. him

C. her

D. them

6. She …….. supper with us last Friday

A. hadn’t

B. no had

C. didn’t have got

D. didn’t have

7.

A. Mark usually eats fast.

B. Mark fast eats usually

C. Mark fast usually eats.

D. Mark usually fast eats

8. The party was a disaster. There ..... there!

A. wasn’t nobody

B. was anybody

C. was nobody

D. was somebody

9. Every year he goes to the coast for his holidays ....

A. in train

B. on train

C. by train

D. with train

10.

A. Taking train what you are?

B. What train taking are you?

C. Are you what train taking?

D. What train are you taking?

11.

A. What like his brother?

B. How his brother is?


C. How's his brother?


D. What's his brother like?

12. I haven’t got ……

A. no money

B. money

C. any money

D. some money

13.

A. Where playing Manchester United?

B. Where is playing Manchester United?

C. Where is Manchester United playing?

D. Where playing is Manchester United?

14. Mark ..... fly to London tomorrow.

A. to going

B. goes to

C. is going to

D. go to

15. I have class ……

A. on Mondays

B. in Mondays

C. at Mondays

D. by Mondays

16. I’ve lost my keys. I can’t find them .....

A. anywhere.

B. nowhere

C. everywhere.

D. somewhere.

17. The door can’t be broken! He .....

A. is just fixed it.

B. have just fixed it.

C. just fix it.

D. has just fixed it.

18. Don’t start ..... That's for babies!

A. to crying!

B. crying!

C. cry!

D. in crying!

19.

A. I told her what she finished the exercise .

B. I told her to finish the exercise.

C. I told she finish the exercise.

D. I told her that she finish the exercise.

20. Have you finished the shopping ..… ?

A. already

B. still

C. now

D. yet

21. If I lived in the mountains, I …….. a dog.

A. will buy

B. have bought

C. would buy

D. would have bought

22. Tom is ..... Elizabeth how to copy it right now.

A. telling

B. saying

C. saying to

D. telling to

23. My mother asked me if I was hungry, But I said that I ……. dinner.

A. had already got

B. had already had

C. have already had

D. already had

24.

A. I told him that he come home at once .

B. I told he come home at once.

C. I told him to come home at once.

D. I told, 'Сome home at once!'

25. The kitchen can’t be dirty he .....

A. is just clean it.

B. have just cleaned it.

C. just clean it.

D. has just cleaned it.

26. Simon ..... in Madrid since 1982.

A. lives

B. is living

C. does live

D. has lived

27. Peter is ..... Jane to do it at this very moment

A. telling

B. saying

C. saying to

D. telling to

28. Have you sent that fax to Mr. Smyth? Yes, I’ve …..done that.

A. still

B. already

C. yet

D. now

29. “..... have you been waiting?” “Only a few minutes”

A. How long

B. How long time

C. What time

D. For how long

30. ..... is it from Dublin to Barcelona?

A. How far

B. How long

C. How much distance

D. How many

31. If you are in Madrid, you can come and visit me ..... you like.

A. whenever

B. soon

C. always

D. whatever

32. "Those shopping bags look really heavy. ......carry one for you?''

A. Will I

B. Do I have

C. Shall I

D. Do I

33. Don’t forget ..... the rubbish.

A. to put out

B. putting out

C. to putting out

D. put out

34. I thought you .....

A. will going to help me.

B. were going to help me.

C. go to help me.

D. have go to help me.

35. The woman.... by the table is his sister, not his mother.

A. whose

B. is standing

C. standing

D. stands

36. "I'm just going out for an ice cream - .............get one for you too?'' “That would be nice of you!”

A. Do I

B. Shall I

C. Will I

D. Do I have

37. How long have you worked here? I don't remember......you before.

A. did meet

B. meeting

C. to meeting

D. to meet

38. That was a horrible thing to say. I think you ........ apologize

A. need

B. have

C. should have

D. ought to

39. You can meet me ..... you like.

A. whenever

B. soon

C. always

D. whatever

40. "Those cases look heavy" “..... carry one for you?” “That’s very nice of you”

A. Will I

B. Do I have

C. Shall I

D. Do I

41. Don’t forget ..... those letters.

A. to post

B. posting

C. to posting

D. post

42. It was really difficult, but eventually he ..... get tickets for the match

A. was able to

B. can

C. could

D. would can

43. I wish I ..... a million dollars, I'm tired of being poor.

A. have

B. would have

C. had

D. had had

44. He was spending money …….. rich !

A. as if

B. as if he were

C. like

D. as

45. It's a pity you didn't come to the Exhibition. You .... It.

A. would like

B. had liked

C. would have liked

D. will like

46. He wrote the programme …… , .He really is very clever.

A. by his own

B. on his own

C. on himself

D. by his ownership

47. David passed us ....... he didn't know us!

A. like

B. as if he were

C. as if

D. as

48. Your cough is terrible! You .......quit smoking.

A. mustn't

B. should

C. would

D. may

49. She worked hard yesterday and ..... type all the letters.

A. was able to

B. can

C. could

D. would can

50.

A. Ask her when will be ready the food.

B. Ask her when will be the food ready.

C. Ask her when the food will be ready.

D. Ask her when will the food ready be.











1. C

6. D

11. D

16. A

21. C

26. D

31. A

36. B

41. A

46. B

2. C

7. A

12. C

17. D

22. A

27. A

32. C

37. B

42. A

47. C

3. D

8.C

13. C

18. B

23. B

28. B

33. A

38. D

43. C

48. B

4. C

9. C

14. C

19. B

24. C

29. A

34. B

39. A

44. B

49. A

5. B

10. D

15. A

20. D

25. D

30. A

35. C

40. C

45. C

50. C



100% – 80% – «5»

79% – 60% – «4»

59% – 40% – «3»

39% – 0 – «2»

50б – 40б – «5»

39б – 30б – «4»

29б – 20б – «3»

19 – 0 – «2»



Автор
Дата добавления 08.09.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров294
Номер материала ДA-033226
Получить свидетельство о публикации

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх