137200
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 6.900 руб.;
- курсы повышения квалификации от 1.500 руб.
Престижные документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ 50%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО сейчас!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности № 5201 выдана ООО "Инфоурок")

ИнфоурокИностранные языкиТестыТест в формате ЕГЭ 7 класс

Тест в формате ЕГЭ 7 класс

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

l. Reading.

1. Read the text and match the headings with the paragraphs.

A. The vitamins make your bones hard.

B. Tastes differ.

C. You can’t live without food.

D. Vitamins and the ABC.

Healthy food.

1.__________

Eating is fun, especially when you are hungry. Most people have a favourite food. Some people enjoy eating sweet things like cakes, chocolates and ice cream. Other people enjoy savoury foods like cheese and meet. Enjoying eating is our body’s way of making sure that it gets the things it needs to work properly.

2.__________

Food helps us to keep warm, gives us the energy to walk, talk, run and do all the other things we do. It helps us to grow and stay healthy.

3.__________

Vitamins also help us to be healthy. Scientists name vitamins after the letters of the alphabet. All of them are very important, for example: vitamin C keeps our skin and gums healthy. It is found in fresh fruit and green vegetables, such as oranges, blackcurrants, lettuce. Brussels sprouts and spinach also contain a lot of vitamin C.

4.__________

Vitamin D helps our bones to grow strong and hard, and we are able to make it for ourselves if our skin gets enough sunlight.  But we can also get vitamin D if we eat fish, milk, butter, cheese and margarine. Some people buy pills or tablets vitamins. But most of us get more than enough of them from our food.


ll. Are the sentences true (T) or false (F)?

1. When we enjoy eating our body gets everything to work well. ______

2. To get vitamins you need to buy pills. _______

3. Vitamin C is important for our skin. _______

4. You can get vitamin D only when eating special food. ________


Текст

1

2

3

4

Заголовок

 

 

 

 


True or False: 

1

2

3

4

 

 

 

 






lll. Grammar-lexical test.

Choose the right form:


1. Her parents want … to behave well at school.

a) him           b) her            c) she

2. During World War II many cities … by the German army.

a) were occupied     b) occupied     c) will be occupied

3. My neighbour is a lecturer; she ... French at the university.  

a) studies         b) learns                        c) teaches

4. If you stay here a little longer, you … (see) him.

a) visit           b) will visit         c) visited

5. My younger brother … to bed at ten o’clock yesterday.

a) went           b) go            c) goed

6. Is … Indian Ocean bigger than … Atlantic Ocean?

a) ---, the                  b) the, the      c) the, ---       d) ---, ---

7. I eat too much chocolate. I really … stop.

a) should      b) have to      c) must

8. The man … answered the phone was really rude.

a) who      b) which    c) when 

9. Hockey … in winter.

a) was played     b) are played     c) is played

10. If I had the money, I … that  car.

a) buy    b) would buy     c) will buy

11. My brother … his face every morning.

a) washed       b) wash        c) washes

12. You … consult a doctor.

a) must     b) have to    c) should

13. The CD … you gave me for my birthday is my favourite now.

a) who    b) which    c) why

14. Tomorrow I … my partner at the airport.

a) will meet           b) meets     c) will meets

15. … Moscow is … capital of … Russia.

a) ---, ---. ----     b) ----, the, ---      c) the, ---, the

16. Alex … to Moscow next week.

a) will be sent      b) was sent     c) is sent

17. She was carefully ..... the map.

a) studying          b) learning           c) teaching

18. In many countries, men … do military service.

a) should       b) must            c) have to


lV. Choose the right variant.

1. Have you ever ... to France?

A be                B was             C been               D were

2. I ... a letter to my friend now.

am writing       B write        C will write      D would write

             

3. David ... football tomorrow.

A will play        B has played       C play       D plays

4. Kate ... already … her home work.

A have … done      B did… done     C has …done D does … do    

5. Yesterday the boys ... the game.

A loose       B would lose      C have lost        D lost

6. Our students ... part in the competition the day after tomorrow.

A will take         B took         C have taken             D take

7. He always ... his niece with her homework.

A help        B helped       C will help        D helps

8. I usually ... my parents in the evening.

helped         helps         help         D will help                        

9. Where is Mary? She is in her room. She ... .

sleep         B sleeps        C is sleeping        D will sleep                  

10. Nick ... to school every day.

A goes         B went          C go         D will go


V.  Write the sentences in passive voice.

  1. Pupils use computers at their lessons.

_____________________________________________________________

  1. Ann cooks a special dinner on the 21st of May.

_____________________________________________________________

  1. They will arrange a nice picnic next week.

_____________________________________________________________

  1. The little girl drew these funny pictures.

_____________________________________________________________

  1. The teacher punished the naughty boy.


Vl. Translate into Russian.


  1. What is he doing now? – He is listening to jazz.

________________________________________________________________

  1. A new house will be built next year.

________________________________________________________________

  1. Her daughters enjoy figure skating.

________________________________________________________________

  1. We must be at the station at 7 o'clock in the evening.

________________________________________________________________

  1. I am proud of my family.

________________________________________________________________





VII. Choose the right variant.

1.My friend Paul lives in …north of …USA.

a) -, the;   b) the, - ;   c) the, the.

2. . Lake Ontario is the smallest of the Great Lakes.

a) a ;         b) the;         c) -;

3.   That is … cleverest wild animal in the forest.

a) - ;          b) the;         c) a.

4.  There are … lot of students in the classroom.

a) a;       b) the;             c) -.

Vlll.  Fill in the article (a/an, the) where it’s necessary.

1. … Mark Twain is famous for his book “The Adventures of Tom Sawyer”

2.  … Smiths have … dog and … cat.

3. “Is this your ... friend?” — “No, it isn’t my ... friend, it is my sister”.

4. This is ... tree. ... tree is green.

5. I can see three ... children. ... children are playing in … yard.

6. What's … highest mountain in the world?

7. He lives in … Paris.

8. He is  … economist.

9. … Earth goes round … Sun.

10. What … strange girl!

11. Could you close … door, please?

12. We celebrate  New Year on … 31st of … December.

13. It is washed by the waters of … Atlantic Ocean.

14. Are you studying foreign languages at school, like … French?

15. … Moscow is on … Moskva River.



lX. Fill in the missing words and phrases. Use them from the list given below:

1. My best friend is … collecting stamps.

2. I am … boring lessons.

3. I and my friends like to … bikes in summer.

4. My sister’s husband is three years … than her.

5. Do you want to … the Zoological Society of London?

6. My … brother gets along with our parents very well.

7. “Harry Potter” is … reading.

8. My father … the rubbish.


takes out, tired of, older, elder, fond of, worth, join, go by

 

Answers.

1. Reading. 

Текст

1

2

3

4

Заголовок

B

C

D

A

2.True or False: 

1

2

3

4

T

F

T

F

3. Grammar-lexical test

Task

Answer

1

B

2

A

3

C

4

B

5

A

6

B

7

C

8

A

9

C

10

B

11

C

12

B

13

B

14

A

15

B

16

A

17

A

18

A

  1. Choose the right variant

Task

Answer

1

C

2

A

3

A

4

C

5

D

6

A

7

D

8

C

9

C

10

A

5. Write the sentences in passive voice.

1. Computers are used by pupils at their lessons.

2. A special dinner is cooked by Ann on the 21st of May.

3. A nice picnic will be arranged by them next week.

4. These funny pictures were drown by the little girl.

5. The teacher punished the naughty boy was punished by the teacher.

6. Translate into Russian.

1. Что он сейчас делает? Он слушает джаз.

2. Новый дом построят в следующем году.

3. Ее дочери получают удовольствие от фигурного катания.

4. Мы должны быть на станции в 8 часов вечера.

5.Я горжусь своей семьей.



7. Choose the right variant.

Task

Answer

1

C

2

С

3

B

4

A

8. Fill in the article (a/an, the) where it’s necessary.

Task

Answer

1

-

2

the,a,a

3

-,-

4

a,the

5

-,the,the

6

the

7

-

8

an

9

the,the

10

a

11

the

12

the,-

13

the

14

-

15

-,the

9. Fill in the missing words and phrases. Use them from the list given below:

Task

Answer

1

fond of

2

tired of

3

go by

4

older

5

join

6

elder

7

worth

8

takes out








Общая информация

Номер материала: ДБ-346750

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Английский язык: лингвистика и межкультурные коммуникации»
Курс «Русский для иностранцев»
Курс профессиональной переподготовки «Французский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Немецкий язык: теория и методика обучения в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс «Польский язык»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания французского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания испанского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания китайского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в начальной школе»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иноcтранным языкам»
Курс повышения квалификации «Теория и методика преподавания основ латинского языка с медицинской терминологией в организациях СПО»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания русского языка как иностранного»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»

Благодарность за вклад в развитие крупнейшей онлайн-библиотеки методических разработок для учителей

Опубликуйте минимум 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Сертификат о создании сайта

Добавьте минимум пять материалов, чтобы получить сертификат о создании сайта

Грамота за использование ИКТ в работе педагога

Опубликуйте минимум 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Свидетельство о представлении обобщённого педагогического опыта на Всероссийском уровне

Опубликуйте минимум 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Грамота за высокий профессионализм, проявленный в процессе создания и развития собственного учительского сайта в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Грамота за активное участие в работе над повышением качества образования совместно с проектом "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Почётная грамота за научно-просветительскую и образовательную деятельность в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную почётную грамоту

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.