Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Test 6 класс по грамматике

Test 6 класс по грамматике


До 7 декабря продлён приём заявок на
Международный конкурс "Мириады открытий"
(конкурс сразу по 24 предметам за один оргвзнос)

  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

Test 6 класс



My name is Peter. I to school.

a)go b) goes c) went d)gos

England children go to school when they five years old.

a)in,is b)on,are c)at,were d)-,was

Fornby is a little town. We have a small

a)a,home b)the,room c)-,ground d)-,house

My father is and my mother is doctor

a)a,a b)the,an c)an,- d)an,a

My sister Mary is

a)fives b)fifth c)fifteen d)fifteen

She is in the form.

a)fives b)fifteen c)fifties d)fifth

At home she with me.

a)does not play b)do not play c)does not plays d)do not plays

The name of my sister is Kate.

a)too b)second c)two d)seconds

But she read

a)do not,much b)does not,much c)has not,many d)does not,many

Kate often television.

a)watches b)watch c)watchs d)watchees

She a cake now.

a)make b)is making c)makes d)is making

My mother usually cake Sundays.

a)make,at b)makes,on c)is making,on d)makes,at

Where you ?

a)does,live b)do,lives c)is,lives d)do,live

We rarely holidays in Scotland, and we them there last year.

a)spent,did not spend b)spend,was not spend c)are spending,do not spent d)spend,did not spend

How rooms in you flat?

a)many,are there b)much,are there c)many,is there d)much,is there

We talking you the whole day yesterday

a)are,for b)was,at c)were,about d)was,with

A man and his wife were motoring along a strange country road.

a)муж и жена ехали по одинаковой загородной дороге

в)муж и жена ехали одни по незнакомой проселочной дороге

с)муж и жена ехали одни по странной проселочной дороге

d)муж и жена ехали по незнакомой проселочной дороге

Belfast is capital of Northern Ireland and Dublin is capital of Republic of Ireland.

a)the,-,the,-,.- b)the,the,the,the,- c)the,-,-,the,- d)the,-,the,the,-

She is so -minded and often her keys.

a)absent,forgets b)loose,forgets c)distant,forget d)strong,forgets

The concert place on Sunday.

a)take b)will take c)takes d)has taken







Lexical-grammar test. 7 класс


1. I…. got a mum.

a. have b. has c. haves

2. Alice and Mike…..got family.

a. has b. are c. have

3. This…..a monkey.

a. is b. are c. have

4. These…. my parents.

a. is b. are c ares

5. The pupils….. in the classroom

a. is b. are c. got

6. I….happy today.

a. am b .is c. have

7. These….my parents. ……….names are Egor and Elena.

a. are, they b. is, their c. are, their

8. This…my aunt. …..name’s Pam.

a. is, she b. are, her c. is, her

9. Fifty-one and twenty-five is……

a. seventy-sixty b. seventeen-six c. seventy-six

10. Thirty-four and eighteen is……

a. fifty-two b. fifteen-twen c. fifty-one

11. Twenty-three and sixty-seven is……..

a. one hundreds b. one hundred c. ninety

12. He has got ….. cat.

a. an b. a c. the

13. Ira has got ….apple.

a. a b. an c. the

14 …..you from Britain? Yes, I …….

a. are, are b. is, am c. are, am

15 …your granny in Minsk? No, she …..

a. is, are not b. are, is not c. is, is not

16. I play tennis …. My dad.

a. with b. together c. togeser

17. The girls ride … bikes…..

a. their, togerher b. hers, with c. their, together

18. TV/we/Friday/on/watch

a. We watch Friday on TV b. TV watch on we Friday. c. We watch TV on Friday

19 I/Monday/music/to/on/listen

a. I listen on Monday to music b. On Monday I music listen to c. I listen to music on Monday.

20. Ten and thirteen and twenty is…..

a. fourteen b. forty-three c. fourty-three.











TEST 11 класс


1….National Gallery is in… Trafalgar Square in …London.

a. a,-,- b. the, the, the c. the, a,- d. the,-,-

2. Mary comes from …small village in…west of …Ireland.

a. a, the, the b. an, the,- c. a, the,- d. a,-,-

3. Why don’t you do something instead …just talking?

a. - b. of c. to…d. at

4. I am …freedom of speech.

a. to b. for c. in d. at

5. I don’t believe …a word she says.

a. - b. to c. in d. into

6. When I found her at last she was blue …the cold.

a. from b. of c. with d. at

7. There was a good film on television yesterday but…us was it.

a. none b. all c. each of us d. none of

8. He is …a wonderful person.

a. so b. rather c. quite d. such

9. Let’s go to the country together, …

a. will you b. shall we c. shall you d. will us

10. …do it, he is too little.

a. Not to let him b. Let him not to c. Do not let him to d. Do not let him

11. He asked me how much money I…

a. had b. have c. has d. will have

12. She asked Tim if he really …that poem.

a. had written b. has written c. wrote d. writes

13. Every one …obey the law.

a. should b. may c. must d. can

14. If you …in my position, what would you do?

a. had been b. were c. is d. be

15. Have you read all these books? Yes,…

a. every b. everything c. every of them d. every one

16. …Margo and Tim are models.

a. Both b. All c. None d. Two

17. This book costs …the other one.

a. more b. twice more that c. twice as many as d. twice as much as

18. Neither my sister nor I …French.

a. speaks b. does not speak c. don’t speak d. speak

19. I don’t know when she…to you about it.

a. will be speaking b. will speak c. speaks d. spoke

20. He said he …all afternoon.

a. has been sunbathing b. had been sunbathing c. was sunbathing d.. is sunbathing

21. The teacher said that the earth …round.

a. was b. is c. have been d. had been

22. I prefer watching television …reading books.

a. than. B. rather c. to d. from

23. …audience clapped and cheered.

a. a b. an c. the d. –

24. Did they invite you …the party?

a. at b. - c. to d. in

25. They are leaving …London?

a. at b. in c. for d.-

26. Have you ever been …London?

a. at b. in c. to d. on

27.The news…unexpected.

a. was b. were c. do d. does

28. My name is Peter. I ….. to school.

a)go b) goes c) went d)gos

29. …. England children go to school when they … five years old.

a) in, is b)on, are c)at, were d)-,was

30 …Fornby is a little town. We have a small …..

a)a, home b)the, room c)-,ground d)-,house

31. My father is …engineer and my mother is… doctor

a)a ,a b)the ,an c)an,- d)an, a

32. My sister Mary is…

a)fives b)fifth c)fifteens d)fifteen

33. She is in the… form.

a)fives b)fifteen c)fifties d)fifth

34. At home she …with me.

a)does not play b)do not play c)does not plays d)do not plays

35.The name of my … sister is Kate.

a)too b)second c)two d)seconds

36. But she…read….

a)do not, much b)does not, much c)has not, many d)does not, many

37. Kate often … television.

a)watches b)watch c)watchs d)watchees

38. She …a cake now.

a) make b)is making c)makes d)is making

39. My mother usually…cake…Sundays.

a)make, at b)makes, on c)is making, on d)makes, at

40. Where… you…?

a)does, live b)do, lives c)is, lives d)do, live

41. We rarely… holidays in Scotland, and we… them there last year.

a)spent, did not spend b)spend, was not spend c)are spending, do not spent d)spend, did not spend

42.How… rooms … in you flat?

a) many, are there b)much are there c)many, is there d)much, is there

43.We …talking …you the whole day yesterday

a)are, for b)was, at c)were, about d)was, with

44. A man and his wife were motoring along a strange country road.

a)муж и жена ехали по одинаковой загородной дороге

в)муж и жена ехали одни по незнакомой проселочной дороге

с)муж и жена ехали одни по странной проселочной дороге

d)муж и жена ехали по незнакомой проселочной дороге

45.Belfast is…capital of…Northern Ireland and Dublin is capital of …Republic of… Ireland.

a)the,-,the,-,.- b)the, the, the, the,- c)the,-,-,the,- d)the,-,the, the,-

46.She is so … -minded and often…her keys.

a)absent, forgets b)loose, forgets c)distant, forget d)strong, forgets

47.The concert …place on Sunday.

a)take b)will take c)takes d)has taken

48.By 3 o clock the teacher… all the students.

a. examined b. has examined c. had examined d. have examined

49. Excuse me, but you … on my foot.

a. is standing b. stand c. are standing d. have stood

50. Ann …like her father.

a. looks b. look c. has looked d. looked

51. Fifty-one and twenty-five is……

a. seventy-sixty b. seventeen-six c. seventy-six

52. Thirty-four and eighteen is……

a. fifty-two b. fifteen-twen c. fifty-one

53. Twenty-three and sixty-seven is……..

a. one hundreds b. one hundred c. ninety

54. There is … snow in the garden.

a) a lot of b) many c) much

55.How … milk did you drink?

a) much b) many c) few

56. We have got … bars of chocolate.

a) a little b) many c) a lot of.

57.There are….. flowers in my room

a) a lot of b much c) a few

58.Peter is my oldest friend. I met him a long time…

a. ago b. before c. until d. yet

59. My dad ….Japan but I haven’t .

a. has been to b. has been in c. has gone in d. was

60. They …a famous actress to advertise the product.

a. will choose b. will be chosen c. will chosen d. will be chose

61. I didn’t know who they …about.

a. speak b. are speaking c. were speaking d. spoke

62. I’d better go to the cinema,…?

a. hadn’t I b. wouldn’t I c. didn’t I d. had I

63.You`d rather …with the bank manager.

a. to meet b. meet c. meting d. have met


64. I really regret …that tattoo when I was fifteen.

a get b. getting c. to get d. got

65. We can’t …ends meet.

a. do b. make

66. My sister made me… the room.

a. do b. make

67. I wish …I something to wear tonight.

a. had b. had had c. have had d. have

68. I didn’t expect our teacher …us so much homework.

a. giving b. give c. to give d. to giving

69. A man phoned earlier to…an appointment with our manager.

a. do b. make

70. I like ….crosswords.

a. doing b. making

71. Do you ever go to …church?

a. a b. an c. the d. –

72. Where is …coffee? It is in the cupboard.

a. a b. an c. the d. –

73. Nancy is good ….math

a. in b. at c. on d. in

74. Tim isn’t interested …sport.

a. in b. at c. of in

75. Are you afraid ….spiders?

a. on b. with c. of d. at

76. Liz is different …her sister.

a. with b. from c. of d. at

77.It is very nice …you to help us.

a. with b. about c. of d. in

78. …. People he worked with are very friendly.

a. some of b. any of c. some of the d. nobody

79. The damage to the car could be …that we expected.

a. bad b. worse c. the worst d. the worse

80. You …for handsomely.

a. will be provided b. will provide c. will been provided d. will provided


.












KEYS. 11 класс



1. d

2 .c

3. b

4. b

5. a

6. c

7 .d

8. d

9. b

10. d

11. a

12. a

13. c

14. a

15. d

16. a

17. d

18. d

19. b

20. b

21. b

22. c

23. c

24. c

25. c

26. c

27. a

28. a

29. b

30. d

31. d

32. d

33. d

34. a

35. b

36. b

37. a

38. b

39. b

40. d













41. d

42. a

43. c

44. b

45. d

46. a

47. c

48. c

49. c

50. a

51. c

52. a

53. c

54. a

55. a

56. c

57. a

58. a

59. a

60. a

61. c

62. a

63. b

64. b

65. b

66. a

67. a

68. c

69 .b

70. a

71. d

72. c

73. b

74. a

75. c

76. b

77. c

78. c

79. b

80. a








57 вебинаров для учителей на разные темы
ПЕРЕЙТИ к бесплатному просмотру
(заказ свидетельства о просмотре - только до 11 декабря)

Краткое описание документа:

My name is Peter. I            to school.

   a)go  b) goes  c) went  d)gos

England children go to school when they          five years old.

   a)in,is  b)on,are  c)at,were  d)-,was

      Fornby is a little town. We have a small        

   a)a,home  b)the,room  c)-,ground  d)-,house

My father is       and my mother is         doctor

   a)a,a  b)the,an  c)an,-  d)an,a

My sister Mary is      

   a)fives  b)fifth  c)fifteen  d)fifteen

She is in the           form.

   a)fives  b)fifteen  c)fifties  d)fifth

At home she            with me.

   a)does not play  b)do not play  c)does not plays  d)do not plays

The name of my         sister is Kate.

   a)too  b)second  c)two  d)seconds

But she            read        

   a)do not,much  b)does not,much  c)has not,many  d)does not,many

Kate often              television.

   a)watches  b)watch  c)watchs  d)watchees

She            a cake now.

 

   a)make  b)is making  c)makes  d)is making

Автор
Дата добавления 24.04.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров291
Номер материала 494597
Получить свидетельство о публикации
Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх