Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Тесты на тему "Времена" по английскому языку
Обращаем Ваше внимание: Министерство образования и науки рекомендует в 2017/2018 учебном году включать в программы воспитания и социализации образовательные события, приуроченные к году экологии (2017 год объявлен годом экологии и особо охраняемых природных территорий в Российской Федерации).

Учителям 1-11 классов и воспитателям дошкольных ОУ вместе с ребятами рекомендуем принять участие в международном конкурсе «Законы экологии», приуроченном к году экологии. Участники конкурса проверят свои знания правил поведения на природе, узнают интересные факты о животных и растениях, занесённых в Красную книгу России. Все ученики будут награждены красочными наградными материалами, а учителя получат бесплатные свидетельства о подготовке участников и призёров международного конкурса.

ПРИЁМ ЗАЯВОК ТОЛЬКО ДО 21 ОКТЯБРЯ!

Конкурс "Законы экологии"

Тесты на тему "Времена" по английскому языку

библиотека
материалов
  1. I don’t really see what can be done about the ..... picture.  

A. having been ruined

B. being ruined

C. ruined


  1. ..... the film at least a dozen times, he knew it almost by heart.  

A. having seen

B. having been seen

C. seeing


  1. Jenny looked up and saw her husband ..... her reflection in the mirror.  

A. watching

B. watched

C. having watched


  1. It’s a pity my watch is fast again; I’ve recently had it ..... . 

A. repaired

B. repairing

C. being repaired

 

  1. Once ..... , twice shy.  

A. bitten

B. biting

C. having bitten


  1. Mrs. Green doesn’t explain things well. Her explanations are ..... .  

A. confused

B. confusing

C. being confused


  1. Alice didn’t like her Biology classes; she thought they were ..... .  

A. bored

B. being boring

C. boring


  1. The man pointed to a large pink and gray dwelling house ..... behind the parking lot.  

A. towering

B. being towered

C. having towered


  1. I want my phone number ..... because people often get the wrong number.  

A. changed

B. having changed

C. being changed


  1. ..... the British museum before, I found the way there easily enough.  

A. Having visited

B. Visited

C. Visiting


  1. ..... by the beauty of the girl’s face, Lester didn’t notice that she was sitting in a wheelchair.  

A. Fascinated

B. Being fascinated

C. Fascinating


  1. Going back to his office, Fisher had a ..... feeling of strong anger and mild grief.  

A. mixing

B. mixed

C. being mixed


  1. A ..... pot never boils.  

A. watched

B. watching

C. having been watched


  1. I like to study sea life. Marine biology is ..... .  

A. fascinated

B. fascinating

C. being fascinated


  1. Jerry shivered. The wind ..... from the north was bitterly cold.  

A. coming

B. come

C. having come
















Key: 1 – C, 2-A, 3- A, 4-A, 5-A, 6-B, 7-C, 8-A, 9-A, 10-A, 11-A, 12-B, 13-A, 14-B, 15-A.

Общая информация

  • 995
  • 27.10.2015
Номер материала: ДВ-101882

Похожие материалы