350766
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 6.900 руб.;
- курсы повышения квалификации от 1.500 руб.
Престижные документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ 50%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО сейчас!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности № 5201 выдана ООО "Инфоурок")

ИнфоурокИностранные языкиТестыТесты по английскому языку

Тесты по английскому языку

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

9-th form

TEST

Variant I

1. Find the adjective:

A) Happiness B) health c) harmful D) help E) hesitate

2. Find a signal word for Past Simple:

A) Tomorrow B) ever C) now D) three days ago E) next week

3. Find a signal word for Present Perfect:

A) Usually B) Listen! C) yet D) always E) seldom

4. Choose the word with the fourth type of reading:

A) Burn B) Dress C) Tulip D) Fire E) Bar

5. Find a sentence in Present Progressive:

A) Last year we in France. B) Have you cleaned the floor? C) Are you from New Zealand?

D) I’m making a cheese cake right now. E) They are going to kook for a present.

6. Choose the right verb form:

A) we is playing B) we has playing C) we are playing D) we are plaing E) we was playing

7. Choose the right verb form:

A) He sung B) He singed C) He sungs D) He sang E) He sangs

8. Choose the correct variant:

A: What … in your spare time? B: I often go swimming

A) do you do B) are you doing C) have you done D) are you do E) does you do

9. Find the verb form in Present Perfect Progressive:

A) Has V3 B) Had V3 C) am, is, are +Ving D) Have/has been Ving E) Have/Has been V3

10. Choose the correct variant: There are 584 students at the department:

А) Five and hundred eighty-four. В) Five hundred and eighty-four. С) Five eighty-four hundred.

D) Five hundred eighty fourth. E) Five hundred and eighty four.

11. Choose the word to the definition: It is a person who doesn’t wear fur and leather clothes, and doesn’t eat diary products, meat and fish.

A) A meat-eater B) my Granny C) a child D) a vegetarian E) a sick person

12. Choose the correct variant: … you at school yesterday? – Yes, I …

А) Were/was В) Am/is С) Were/were D) Was/was Е)Was/were

13 Choose the correct variant: Listen! That boy … the saxophone.

A) plays B) played C) is playing D) will play E) is going to play

14Choose the correct variant: Mark … swimming yesterday.

A) go B) has gone C) is going D) went E) will play

15. Choose the correct answer:

A: Have you ever been to England? B: …

A) No, I haven’t B) No, I did C) No, I have D) No, I don’t E) No, I hasn’t

16. Find the sentence in Present Perfect:

A) She’s not from Canada. B) Mark’s moved to California. C) Mom’s wearing an old shirt. D) She doesn’t play the violin. E) Michele’s going to sleep.

17. Choose the correct pre"Times New Roman, serif"> I haven’t seen Lena … many years.

A) since B) at C) before D) after E) for

18. Choose the correct variant: There are 14 pupils in my group.

A) four B) forty C) fourteen D) fourth E) fourteenth

19. Choose the correct variant: There … very many children in the park yesterday.

A) were B) is C) did D) was E) are

20. Choose the correct pronoun: … husband is a travel agent.

A) She’s B) His C) Her D) Mine E) Hers

21. Find the noun:

A) Different B) dangerous C) discussion D) damage E) difficult

22. Find a sentence in Present Simple:

A) He was from China. B) We are playing chess. C) Mary doesn’t play chess

D) My friend invited me to the party. E) I have had a cup of tea.

23. Find the adjective with negative meaning:

A) Treatment B) responsible C) careful D) painless E) social

24. Find the suffix of a noun:

A) –ous B) –ness C) –full D) –y E) –fy

25. Find the suffix of an adjective:

A) –tion B) –ly C) –ous D) ness E) –ment





















Keys

Variant I




  1. C

  2. D

  3. C

  4. D

  5. D

  6. C

  7. D

  8. A

  9. D

  10. C

  11. D

  12. A

  13. B

  14. D

  15. A

  16. B

  17. E

  18. C

  19. A

  20. B

  21. C

  22. C

  23. D

  24. B

  25. C














TEST Variant II

1. Choose the correct verb form:

A) I drinked B) I drank C) I drunk D) I drinks E) I dranks

2. Find a signal word for Future Simple.

A) Yesterday B) today C) now D) next Monday E) ever

3. Find a signal word for Present Perfect Progressive.

A) Since B) yet C) often D) already E) just

4. Choose the correct variant: There … much ice cream in the fridge.

A) were B) is C) are D) has E) have

5. Find the sentence in Present Perfect.

A) I have a brother B) She visited her uncle yesterday C) Last year I was in Salt Lake City

D) They have been reading for an hour E) I’ve forgotten my homework

6. Choose the word with the second type of reading:

A) Car B) Dress C) Tulip D) Fire E) Burn

7. Choose the correct verb form:

A) Susan have written B) Susan have wrote C) Susan has written D) Susan has writing E) Susan has wrote

8. Find the sentence in Past Perfect.

A) She hadn’t translated the text B) Mark’s moved to New York. C) Dad’s wearing an old shirt. D) Nobody came to the meeting E) Meg’s going to sleep.

9. Find the verb form in Future Progressive.

A) was Ving B) would Ving C) am, is, are +Ving D) will be Ving E) shall be Ving

10. Find the correct verb form in Past Simple:

A) liveed B) tried C) broken D) planed E) tryed

11. Choose the correct pre"Times New Roman, serif"> Students will have finished the test …3 pm next Friday.

А) by В) for С) in D) of Е) since.

12. Choose the correct variant: … you at school yesterday? – Yes, I …

А) Were/was В) Am/is С) Were/were D) Was/was Е)Was/were

13Find the English equivalent: безболезненный

A) painful B) pain C) unpain D) painless E) painly

14Choose the correct verb form: George … swimming yesterday.

A) go B) has gone C) is going D) went E) will play

15. Choose the correct variant:

A: Have you ever been to Germany? B: …

A) No, I haven’t B) No, I did C) No, I have D) No, I don’t E) No, I hasn’t

16. Find the adjective with negative meaning:

A) famous B) tasteless C) careful D) painful E) social

17. Choose the correct pre"Times New Roman, serif"> I haven’t seen Lisa … December.

A) since B) for C) before D) after E) at

18. Choose the correct variant: My Granny has 13 grandchildren.

A) three B) thirteen C) threeteen D) third E) thirteenth

19. Find the adverb:

A) usually B) healthy c) solution D) interpreter E) good

20. Choose the correct variant: They have over 15 550 books:

А) fifteen thousands five hundred and fifty В) fifteen thousand five hundred fifty С) fifty thousand five hundred and fifty

D) fifteen thousand fifth hundred and fifty E) fifteen thousand five hundred and fifty

21. Find the verb:

A) decision B) decide C) reading D) worker E) thoughts

22. Find the sentence in Past Simple.

A) I live in Odessa B) Emily has just come from school C) Did you phone me last night?

D) There will be some rain in the East E) My friend was invited to the party

23. Choose the correct variant:

A: What … in your spare time? B: I often go swimming

A) do you do B) are you doing C) have you done D) are you do E) does you do

24 Find the suffix of a noun:

A) –al B) –ize C) –full D) –ment E) –ent

25. Find the suffix of an adjective:

A) –ish B) –tion C) –or D) ness E) –y
























Keys

Variant II




  1. B

  2. D

  3. A

  4. B

  5. E

  6. A

  7. C

  8. A

  9. D

  10. E

  11. A

  12. A

  13. D

  14. D

  15. A

  16. B

  17. A

  18. B

  19. A

  20. B

  21. B

  22. C

  23. A

  24. D

  25. E

























Test-1
1.
Выберите правильный артикль.
One of … most popular tools for writing is … pencil.
A) -, -. B) the, a C) -, the D) the, - E) a, a


2.Укажите предложение, в котором глагол «to have» является модальным.
A) The letter has been written by me. B) He has invited his friends.
C) We will have to come on Sunday.
D) He had a good rest.
E) We have a nice school.


3. Выберите правильную форму глагола «to be».
Your watch … 2 minutes fast, it is 10 o’clock now.
A) are
B) was C) were D) is E) be


4.Выберите правильный вариант.
I couldn’t find the book that you … me.
A) gave
B) had given C) have given D) was given E) were given


5. Выберите правильный вариант.
I couldn’t see the sky … the clouds.
A) through
B) under C) after D) in E) to


6. Выберите правильный вариант.
I think I … my bag. I can’t find it anywhere.
A) had lost
B) have lost C) was lost D) lost E) were lost


7. Выберите правильный ответ.
These newspapers … by us.
A) have brought
B) will bring C) have been brought D) was bought
E) is bought


8. Выберите правильный ответ.
He … to tell the truth.
A) asking
B) were asked C) ask D) was asked E) was asking


9. Выберите правильный ответ.
Who can tell me where … ?
A) my key is
B) is my key C) my key were D) my key had been E) my key are


10.Выберите правильный ответ.
You … work hard to pass the exam.
A) must
B) may C) can D) might E) be to



11. Выберите правильный ответ.
I wonder what time … now.
A) it is
B) it was C) it were D) it has been E) is it



12. Найдите правильный вариант сказуемого.
I … see the film tomorrow.
A) are going to B) am going to C) will be going to D) was going to E) were going to


13. Найдите правильный вариант сказуемого.
She … go for a walk in the evening.
A) are going to
B) shall be going C) will be going D) going to E) is going to


14. Найдите правильный ответ.
Beshbarmak is served with large pieces of … dough.
A) rounded
B) rolled C) circle D) square E) triangle


15. Найдите правильный ответ.
The Kasakhs prepare very … kuyrdak.
A) taste
B) tasty C) tastful D) tastless E) out of tast


16.Найдите правильный ответ.
Harvest festival is in …
A) November
B) September C) October D) August E) December


17. Найдите правильный ответ.
On the 14-th of February people send each other Valentine …
A) letters
B) telegrams C) cards D) tickets E) notes


18. Выберите правильный предлог.
America consists …
North America and South America.
A) in
B) with C) between D) off E) of

19.Найдите правильный ответ.
Oscar Wild is a famous … writer.
A) English
B) German C) American D) Kazakh E) Russian

20. Найдите правильный ответ.
You can … on Medeu.
A) swim
B) skate C) play tennis D) ski E) play football

21. Найдите правильный ответ.
… boys over there play football well.
A) That
B) Those C) This D) These E) –

22. Cambridge is a … city.
A) new
B) crowded C) ancient D) noisy E) modern

23.Выберите правильный предлог.
Turn … the radio, please.
A) in
B) on C) into D) about E) of

24. Образуйте существительное при помощи суффикса: “differ”.
A) ation B) ence C) ion D) ness E) ment

25. Найдите правильный ответ.
Buckingham Palace has a …

A) restaurant B) park C) cinema D) bamboo E) panda




Ответы
1)B 2)C 3)D 4)B 5)A 6)B 7)C 8)D 9)A 10)A
11)A 12)B 13 E 14)B 15)B 16)C 17)C 18)E 19)A
20)B 21)B 22)C 23)B 24)B 25)C

























Test-2
1.
Найдите правильный ответ.
Ermek … a lot last year.
A) swim
B) swam C) swum D) swims E) swimed


2. Найдите правильный ответ.
Marat … got two sisters.
A) is
B) have C) has D) are E) be


3.Найдите правильный ответ.
Ned never … to school by car.
A) go
B) gone C) goes D) going E) have gone


4. Найдите правильный ответ.
Sam … football every day.
A) play
B) played C) is playing D) playing E) plays


5. Найдите правильный ответ.
Mr. Scott … French to Pete at the moment.
A) speaking
B) are speaking C) speaks D) speak E) is speaking


6. Найдите правильный ответ.
The cake … ready in an hour.
A) will be
B) shall be C) isn’t D) doesn’t E) be


7. Найдите правильный ответ.
They … a real fox in the zoo.
A) have saw
B) has see C) has seen D) have seen E) has saw


8. Найдите правильное местоимение.
They can’t see … behind the table.
A) my
B) I C) him D) mine E) we


9. Найдите правильный ответ.
We usually go to school …bus.
A) in
B) on C) at D) under E) by


10. Найдите правильный ответ.
We … in Europe two years ago.
A) be
B) is C) are D) were E) was

11. Найдите правильный ответ.
This room is as … as that one.
A) small
B) smaller C) the smallest D) more small E) smallest

12. Найдите правильный ответ.
They came …Sunday morning.
A) in
B) at C) for D) on E) from

13. Найдите правильный ответ.
Is … all?

A) these B) that C) this D) those E) –

14. Найдите правильный ответ.
Heathrow is London’s major … .
A) district
B) port C) caf? D) shop E) airport

15. Найдите правильный ответ.
She … yet.
A) don’t arrive
B) doesn’t arrive C) haven’t arrived D) hasn’t arrived E) arrives

16. Найдите правильный ответ.
I am good at … .
A) swim
B) swimming C) to swim D) swam E) swims

17. Найдите правильный ответ.
We are interested in … books.
A) to read
B) reads C) is reading D) reading E) read

18. Найдите правильный предлог.
Let’s meet …5 o’clock.
A) in
B) on C) at D) for E) from

19. Найдите правильный предлог.
My father works … school.
A) at
B) in C) on D) to E) of

20. Найдите правильный ответ.
They … their parents every month.
A) visits
B) is visiting C) are visiting D) visit E) will visit

21. Найдите правильный ответ.
I didn’t know that it … .
A) is raining
B) was raining C) will be raining D) rains E) rain

22. Найдите правильный ответ.
This money … enough to buy this book.
A) is
B) are C) be D) am E) been

23. Найдите правильный предлог.
She is fond … pop music.
A) off
B) of C) at D) with E) to

24. Найдите правильный ответ.
This is … lake in our country.
A) deep
B) more deep C) the deepest D) deepest E) the more deepest

25. Найдите правильный ответ.
Nobody … being shouted at.
A) likes
B) doesn’t like C) is like D) like E) liking




Ответы
1)B 2)C 3)C 4)E 5)E 6)A 7)D 8)C 9)E 10)D 11)A 12)D 13)B 14)E 15)D 16)B 17)D 18)C 19)A 20)D 21)B 22)A 23)B 24)C 25)A








Общая информация

Номер материала: ДБ-092607

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Английский язык: лингвистика и межкультурные коммуникации»
Курс «Английский язык для начинающих (Beginner)»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания французского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания испанского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания итальянского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания китайского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в начальной школе»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс повышения квалификации «Теория и методика преподавания основ латинского языка с медицинской терминологией в организациях СПО»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания русского языка как иностранного»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»

Благодарность за вклад в развитие крупнейшей онлайн-библиотеки методических разработок для учителей

Опубликуйте минимум 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Сертификат о создании сайта

Добавьте минимум пять материалов, чтобы получить сертификат о создании сайта

Грамота за использование ИКТ в работе педагога

Опубликуйте минимум 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Свидетельство о представлении обобщённого педагогического опыта на Всероссийском уровне

Опубликуйте минимум 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Грамота за высокий профессионализм, проявленный в процессе создания и развития собственного учительского сайта в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Грамота за активное участие в работе над повышением качества образования совместно с проектом "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Почётная грамота за научно-просветительскую и образовательную деятельность в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную почётную грамоту

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.