1957343
столько раз учителя, ученики и родители
посетили официальный сайт проекта «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
Добавить материал и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015

Скидка 0%

112 курсов профессиональной переподготовки от 3540 руб.

268 курсов повышения квалификации от 840 руб.

МОСКОВСКИЕ ДОКУМЕНТЫ ДЛЯ АТТЕСТАЦИИ

Лицензия на осуществление образовательной деятельности №038767 выдана 26 сентября 2017 г. Департаменотом образования города Москвы

Инфоурок Английский язык ТестыТесты по английскому языку для 8 класса

Тесты по английскому языку для 8 класса

Международный конкурс

Идёт приём заявок

Подать заявку

Для учеников 1-11 классов и дошкольников

16 предметов

библиотека
материалов

Form 8 Test (1)

1.Choose the right verbs

How long … you…the book?

A) has, been

B) have, been

C) have, read

D) are, read

E) has, read

2. Answer the question

What is the capital of Great Britain?

A) Ottawa

B) Paris

C) Astana

D) Washington

E) London

3. Choose the right form of plural nouns:

A) Baby

B) Babys

C) Babies

D)Babiys

E) Babyes

4. Find the right verbs:

It ……………for 3 hours already.

A) have been snowing

B) have snow

C) has snow

D) has been snowing

E) snow

5.Find the opposite word:

Polite

A) Interesting

B) Kind

C) Big

D) Patient

E) Rude

6. Answer the question:

What does the traditional British Sunday lunch consist of?

A) Yorkshire pudding

B) Apple cake

C) Milk and toast

D) Bread and butter

E) Bacon and eggs

7. Choose the right modal verb:

I…. get up early on Mondays.

  1. Is to

  2. may

  3. able to

  4. have to

  5. must

8. Find the right form of the verb:

My brother … at the theatre yesterday.

  1. Am

  2. Is

  3. Are

  4. Were

  5. Was

9. Choose the right word:

There … a lot of bread on the table.

A)am

B) were

C) are

D) weren’t

E)is

10. Choose the right word:

There was only……butter left.

A) A few

B) A little

C) Many

D) The

E) A

11. Choose the right verb:

My brother … a bread last year.

A) have grown

B) had grown

C)have grew

D) grew

E)grow

12. Find the right word:

Cardiff is the capital of……

A) England

B) Wales

C) Northern Ireland

D) Scotland

E) Britain

13. Choose the verb in the right form:

He ………….back home. Here he is.

  1. has come

  2. came

  3. come

  4. have come

  5. came

14. Find the right article

She has got… lovely smile.

A) The

B)-

C) An

D) A

E) Any

15. Choose the right word :

There is…. milk in the bottle.

  1. few

  2. many

  3. little

  4. an

  5. are

16. Choose the right form

New hospital ………..by the Queen.

A) were opened

B) open

C) opening

D) opens

E) was opened

17. Choose the right word:

He did the work……

A) Herself

B) Myself

C) Itself

D) Himself

E) Themselves

18. Choose the right form of the verb:

Bread is … every day.

  1. eat

  2. eaten

  3. eating

  4. eats

  5. eated

19. Write the right word:

We …going to visit Picture Gallery. We are interested in Kazakh art.

A)is

B) were

C) been

D) are

E) was

20. Write the necessary pre"">I rely…my friend.

  1. at

  2. with

  3. on

  4. after














Form 8 Test (2)


  1. Choose the right variant

He ………… French since 2001.

  1. Has studied

  2. Have studied

  3. Have studying

  4. Is study

  5. Are studied

2.Answer the question

What is the capital of the USA?

A) London

B) Washington

C) New York

D) Astana

E) Berlin

3. Choose the right form of plural noun:

A) Tooth

B) Tooths

C) Teeth

D) Teeths

E) Toothes

4. Find the right verbs:

Why are you hot? I …...........all the way.

  1. Has been run

  2. Have been running

  3. Has run

  4. Has been running

  5. Is running

5. Find the opposite word: Kind

A) Patient

B) Big

C) Wicked

D) Polite

E) Beautiful

6. Answer the question:

What does the British Supper consist of?

  1. Yorkshire pudding

  2. Bread and butter

  3. Roast potatoes

  4. Cornflakes

E) Omelet, sausages

7. Find the right form of modal verb

The policeman told the woman she…….worry.

  1. Needn’t

  2. Couldn’t

  3. ought

  4. mustn’t

  5. couldn’t to

8. Choose the right word:

My sister … in Astana last month.

  1. is

  2. were

  3. am

  4. was

  5. are

9. Find the right word:

There … many books in the bag.

A)is

B) –

C) am

D) do

E) are

10. Write the right word:

It took her …….minutes to make coffee.

A) Much

B) A little

C) A few

D) The

E) A

11. Choose the right verb:

We…….. dictation now.

  1. write

  2. are writing

  3. wrote

  4. is writing

  5. writes

12. Find the right word:

Belfast is the capital of…..

  1. Northern Ireland

  2. England

  3. Scotland

  4. Paris

  5. The USA

13. Choose the right verb:

She …….the picture today.

  1. painted

  2. has painted

  3. paint

  4. have painted

  5. are painting

14. Find the right article:

Four times …day.

A) Any

B) An

C) The

D) A

E) -

15. Find the right word:

There are…. books on the shelf.

  1. Few

  2. Little

  3. An

  4. A

  5. Small

16. Choose the right form:

My book …….by my friend.

A) Taken

B) Takes

C) Was taken

D) Were taking

E) Was took

17. Choose the right word:

Sasha and Omar built the house…….

A) Myself

B) Herself

C) Himself

D) Ourselves

E) Themselves

18. Choose the right translation of the sentences:

This picture is always looked at.

А) Эту картину всегда можно увидеть.

В) На эту картину всегда смотрят.

С) Эту картину всегда видно.

D) Эта картина всегда смотрелась.

Е)Эта картина всегда смотрится.

19. Put the necessary word

He …..going to tell you an interesting story.

  1. Am

  2. Is

  3. Been

  4. Are

  5. Be

20. Put the necessary preposition:

I am afraid…dogs.

  1. in

  2. off

  3. at

  4. of

  5. on














Form 8 Test (3)

1. Choose the right word:

Sasha and Omar built the house…….

A) Myself

B) Herself

C) Himself

D) Ourselves

E) Themselves

2. Choose the right translation of the sentences:

This picture is always looked at.

А) Эту картину всегда можно увидеть.

В) На эту картину всегда смотрят.

С) Эту картину всегда видно.

D) Эта картина всегда смотрелась.

Е)Эта картина всегда смотрится.

3. Put the necessary word

He …..going to tell you an interesting story.

  1. Am

  2. Is

  3. Been

  4. Are

  5. Be

4. Put the necessary preposition:

I am afraid…dogs.

  1. in

  2. off

  3. at

  4. of

  5. on


5. Choose the right variant

He ………… French since 2001.

  1. Has studied

  2. Have studied

  3. Have studying

  4. Is study

  5. Are studied

6.Answer the question

What is the capital of the USA?

A) London

B) Washington

C) New York

D) Astana

E) Berlin

7. Choose the right form of plural noun:

A) Tooth

B) Tooths

C) Teeth

D) Teeths

E) Toothes

8. Find the right verbs:

Why are you hot? I …...........all the way.

  1. Has been run

  2. Have been running

  3. Has run

  4. Has been running

  5. Is running

9. Find the opposite word: Kind

A) Patient

B) Big

C) Wicked

D) Polite

E) Beautiful

10.Choose the right form

New hospital ………..by the Queen.

A) were opened

B) open

C) opening

D) opens

E) was opened

11. Choose the right word:

He did the work……

A) Herself

B) Myself

C) Itself

D) Himself

E) Themselves

12. Choose the right form of the verb:

Bread is … every day.

  1. eat

  2. eaten

  3. eating

  4. eats

  5. eated

13. Write the right word:

We …going to visit Picture Gallery. We are interested in Kazakh art.

A)is

B) were

C) been

D) are

E) was

14. Write the necessary pre"">I rely…my friend.

  1. at

  2. with

  3. on

  4. after

15. Find the right form of modal verb

The policeman told the woman she…….worry.

  1. Needn’t

  2. Couldn’t

  3. ought

  4. mustn’t

  5. couldn’t to

16. Choose the right word:

My sister … in Astana last month.

  1. is

  2. were

  3. am

  4. was

  5. are

17. Find the right word:

There … many books in the bag.

A)is

B) –

C) am

D) do

E) are

18. Write the right word:

It took her …….minutes to make coffee.

A) Much

B) A little

C) A few

D) The

E) A

19. Choose the right verb:

We…….. dictation now.

  1. write

  2. are writing

  3. wrote

  4. is writing

  5. writes

20. Find the right word:

Belfast is the capital of…..

  1. Northern Ireland

  2. England

  3. Scotland

  4. Paris

  5. The USA














8 класс

1 вариант

2 вариант

3 вариант

1

C

1

A

1

E

2

E

2

B

2

B

3

C

3

c

3

B

4

D

4

B

4

D

5

E

5

C

5

A

6

A

6

E

6

B

7

D

7

A

7

C

8

E

8

D

8

B

9

E

9

E

9

C

10

B

10

C

10

E

11

D

11

B

11

D

12

B

12

A

12

B

13

A

13

B

13

D

14

D

14

D

14

C

15

C

15

A

15

B

16

E

16

C

16

D

17

D

17

E

17

E

18

B

18

B

18

C

19

D

19

B

19

B

20

C

20

D

20

A


Курс профессиональной переподготовки
Учитель английского языка
Найдите материал к любому уроку,
указав свой предмет (категорию), класс, учебник и тему:
также Вы можете выбрать тип материала:
Общая информация

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Английский язык: лингвистика и межкультурные коммуникации»
Курс повышения квалификации «Основы местного самоуправления и муниципальной службы»
Курс профессиональной переподготовки «Клиническая психология: теория и методика преподавания в образовательной организации»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Правовое регулирование рекламной и PR-деятельности»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс повышения квалификации «Финансы: управление структурой капитала»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс повышения квалификации «Финансы предприятия: актуальные аспекты в оценке стоимости бизнеса»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»
Курс профессиональной переподготовки «Организация системы менеджмента транспортных услуг в туризме»
Курс повышения квалификации «Информационная этика и право»
Оставьте свой комментарий
Авторизуйтесь, чтобы задавать вопросы.
17 курсов по пожарно-техническому минимуму
Обучение от 2 дней
дистанционно
Удостоверение
Программы актуальны на 2019 г., согласованы с МЧС РФ
2 500 руб. до 1 500 руб.
Подробнее