Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015

Опубликуйте свой материал в официальном Печатном сборнике методических разработок проекта «Инфоурок»

(с присвоением ISBN)

Выберите любой материал на Вашем учительском сайте или загрузите новый

Оформите заявку на публикацию в сборник(займет не более 3 минут)

+

Получите свой экземпляр сборника и свидетельство о публикации в нем

Инфоурок / Иностранные языки / Другие методич. материалы / Тесты для 1 курсов СПО
ВНИМАНИЮ ВСЕХ УЧИТЕЛЕЙ: согласно Федеральному закону № 313-ФЗ все педагоги должны пройти обучение навыкам оказания первой помощи.

Дистанционный курс "Оказание первой помощи детям и взрослым" от проекта "Инфоурок" даёт Вам возможность привести свои знания в соответствие с требованиями закона и получить удостоверение о повышении квалификации установленного образца (180 часов). Начало обучения новой группы: 24 мая.

Подать заявку на курс
  • Иностранные языки

Тесты для 1 курсов СПО

библиотека
материалов

Тест для 1 курса СПО

Типовые задания для оценки знаний З 1 и умений У1, У 3 на этапе рубежного контроля

Тест №1.1

Вариант 1

Выберите правильный ответ

1. What is the official name of Great Britain?

a)theUnitedKingdom
b)England
c)the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

2. What is the symbol of England?

hello_html_72952fc.jpg

a) The rose

hello_html_m3e8324aa.jpg b) The thistle

hello_html_2be8e29e.jpg c) The daffodil

3. How … you spend your free time?

a) - b) does c) do

4. ... there many students in your group?

a) Are b) Is c) Do

5. What is the national drink in Britain?

a) coffee b) tea c) juice

6. ???

hello_html_m62dca1dc.jpg

a) The British Museum

b) The Buckingham Palace

c) The Houses of Parliament



7. Student: I didn't do my homework because I lost my memory.

a) Teacher: You can't lose something you never had!

b) Teacher: Two heads are better than one.

c) Teacher: A dog is a man's best friend.

8. Students are … in our college.

a) to sing, to run, to think b) a wardrobe, a chair, a table c) clever, active and creative.

9. I... a student from Bashkortostan.

a) am b) is c) are

10. He ... no electronic dictionary.

a) have b) has c) does


Ключи: 1с, 2a, 3c, 4a, 5b, 6b, 7a, 8c, 9a, 10b


Вариант 2

1. Take this book and read … at home, please.

a) them b) she c) her d) it

2. My sister learns French and she______very well.

a) does b) do c) is doing d) did

3. How … English words do you know?

a) much b) many

4. Paris is______capital of France.

a) the b)a c) an d) –

5. What did you have for______breakfast?

a) - b) the с) а d) an

6. Do you know the______who lives next door?

a) men b) man c) mans d) mens

7. Five days______week I go to work by train.

a) of b) the c) in d) a

8. Last year he______in London.

a) lived b) was living c) '11 live d) has lived

9. I … at eight o` clock yesterday.

a) get up b) will get up c) got up d) has got up

10. Often after classes we … home together.

a) go b) going c) are going d) went

Ключи: 1. d 2. a 3. b 4. b 5. a 6. b 7. d 8. a 9. c 10. a



Тест для 1 курса СПО (входной мониторинг)

Вариант 1

Задание 1.

Вставьте глагол to be в Present Simple.

1. What... your name? - My name is Shirley Frank.

2. What ... your address? - My address ... 175 Grand Central Parkway.

3. What on your phone number? - My phone number ... 718-1930.

4. Where ... you from? - I... from New York.

5. I... a pupil.

6. My father... not a teacher, he on a scientist.

7. ... your aunt a doctor? - Yes, she ... .

8. ... they at home? - No, they... not at home, they... at work.

9. My brother ... a worker. He ... at work.

10. ... you an engineer? - No, I on not. I ... a lawyer.

Задание 2.

Переведите на английский язык.

  1. Меня зовут Катя.

  2. Мне 14 лет.

  3. Я – русская.

  4. Холодно.

  5. Мой любимый предмет – английский язык.

  6. Я – студентка.

  7. Мой папа – доктор.

Ключи: Задание 1. 1. is 2. is, is 3. is 4.are, am 5.am 6.is 7.is, is 8.are, are, are 9. is, is 10.are, am

Задание 2. 1. My name is Kate. 2. I am fourteen years old. 3. I am Russian. 4. It is cold. 5. My favorite subject is Russian. 6. I am a student. 7. My father is a doctor.



Вариант 2.

Задание 1.

Вставьте глагол to be в Present Simple.

1. ... your sister a typist? - No, she ... not a typist, she... a student. 2.... your brother at school? - Yes, he is . 3. ... your sister at school? - No, she ... not at school. 4. My sister... at home. 5. ... this your watch? - Yes, it ... . 6. She ... an actress. 7. This ... my bag.

8. My uncle... an office worker. 9. He ... at work. 10.Helen ... a painter.

Задание 2.

Переведите на английский язык.

  1. Я из Лондона.

  2. Я Лена, а это Катя.

  3. Ваша сестра – учительница?

  4. Коля мой брат. Ему 10 лет.

  5. Моя мама – не учительница.

  6. Светло.

  7. Сейчас 9 часов.

Ключи: Задание 1. 1.is, is, is 2.is 3.is, is 4.is 5. is, is 6.is 7.is 8.is 9.is 10.is

Задание 2. 1. I am from London. 2. I am Lena and this is Kate. 3. Is your sister a teacher? 4. Kolya is my brother. He is 10 years. 5. My mother is not a teacher. 6. It is light. 7. It is nine o`clock now.


Краткое описание документа:

 Тест для 1 курса СПО (входной мониторинг)

Вариант 1

Задание 1.

Вставьте глагол tobeв PresentSimple.

1. What... your name? - My name is Shirley Frank.

2. What ... your address? - My address ... 175 Grand Central Parkway.

 3. What on your phone number? - My phone number ... 718-1930.

 4. Where ... you from? - I... from New York.

 5. I... a pupil.

6. My father... not a teacher, he on a scientist.

7. ... your aunt a doctor? - Yes, she ... .

 8. ... they at home? - No, they... not at home, they... at work.

 9. My brother ... a worker. He ... at work.

10. ... you an engineer? - No, I on not. I ... alawyer.

Задание 2.

Переведите на английский язык.

1.     Меня зовут Катя.

2.     Мне 14 лет.

3.     Я – русская.

4.     Холодно.

5.     Мой любимый предмет – английский язык.

6.     Я – студентка.

7.     Мой папа – доктор.

Ключи: Задание 1. 1. is 2. is, is 3. is 4.are, am 5.am 6.is 7.is, is 8.are, are, are 9. is, is 10.are, am

Задание 2. 1. My name is Kate. 2. I am fourteen years old. 3. I am Russian. 4. It is cold. 5. My favorite subject is Russian. 6. I am a student. 7. My father is a doctor.

 

 

Вариант 2.

Задание 1.

Вставьтеглагол to be в Present Simple.

1. ... your sister a typist? - No, she ... not a typist, she... a student. 2.... your brother at school? - Yes, he is . 3. ... your sister at school? - No, she ... not at school. 4. My sister... at home. 5. ... this your watch? - Yes, it ... . 6. She ... an actress. 7. This ... my bag.

8. My uncle... an office worker. 9. He ... at work.  10.Helen ... apainter.

Задание 2.

Переведите на английский язык.

1.     Я из Лондона.

2.     Я Лена, а это Катя.

3.     Ваша сестра – учительница?

4.     Коля мой брат. Ему 10 лет.

5.     Моя мама – не учительница.

6.     Светло.

7.     Сейчас 9 часов.

Ключи: Задание 1. 1.is, is, is 2.is 3.is, is 4.is 5. is, is 6.is 7.is 8.is 9.is 10.is

Задание 2. 1. I am from London. 2. I am Lena and this is Kate. 3. Is your sister a teacher? 4. Kolya is my brother. He is 10 years. 5. My mother is not a teacher. 6. It is light. 7. It is nine o`clock now.

 

 

Автор
Дата добавления 24.11.2014
Раздел Иностранные языки
Подраздел Другие методич. материалы
Просмотров782
Номер материала 151413
Получить свидетельство о публикации

Выберите специальность, которую Вы хотите получить:

Обучение проходит дистанционно на сайте проекта "Инфоурок".
По итогам обучения слушателям выдаются печатные дипломы установленного образца.

ПЕРЕЙТИ В КАТАЛОГ КУРСОВ

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх