Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Начальные классы / Тесты / Тесты по математики 3 класса
ВНИМАНИЮ ВСЕХ УЧИТЕЛЕЙ: согласно Федеральному закону № 313-ФЗ все педагоги должны пройти обучение навыкам оказания первой помощи.

Дистанционный курс "Оказание первой помощи детям и взрослым" от проекта "Инфоурок" даёт Вам возможность привести свои знания в соответствие с требованиями закона и получить удостоверение о повышении квалификации установленного образца (180 часов). Начало обучения новой группы: 24 мая.

Подать заявку на курс
  • Начальные классы

Тесты по математики 3 класса

Выберите документ из архива для просмотра:

Выбранный для просмотра документ Презентация Microsoft PowerPoint.pptx

библиотека
материалов
 Həndəsi fiqurlar 3-cü sinif Quliyeva Bədirnisə Bakı şəh.102№li tam orta məktəb
 Uşaqlar! Sualları diqqətlə oxuyub,düzgün cavabları seçin.
1.Fiqurlardan hansı rombdur? a) b) c)
 2.Düzbucaqlı üçbucaq hansıdır? a) b) c)
 3.Ardıcıllığı davam etdirən 3 fiqur hansıdır? ........ a) b) c)
4.Kubun bütün üzləri hansı müstəvi fiqurdur? a)dairə b)düzbucaqlı c)kvadrat
 5.Aşağıdakı fiqur hansı fəza fiqurunun açılışıdır? a)kub b)silindr c) prizma
 6. Düzgün cavabı seçin. ....iki üzün kəsişdiyi xətdir a) təpə b)til c)üz
7.Üçbucaqlardan hansı müxtəlif tərəflidir? a) b) c) 4sm 2sm 3sm 3sm 4sm 4sm...
8.Cümlələri tamamla. Kubun 6.....,12......,8...... var. a) 6 təpəsi,12 üzü,8...
9.Düzgün cavabı seçin. ............hər iki istiqamətə sonsuz olaraq uzanır. a...
10.Hansı fiqurlar çoxbucaqlıdır? 1. 2. 3. 4. a) 1,3 b) 2,4 c) 3,4
 Düzgün cavablar. 1. a 6. b 2. b 7. a 3. a 8. c 4. c 9. a 5. c 10. c
13 1

Описание презентации по отдельным слайдам:

№ слайда 1  Həndəsi fiqurlar 3-cü sinif Quliyeva Bədirnisə Bakı şəh.102№li tam orta məktəb
Описание слайда:

Həndəsi fiqurlar 3-cü sinif Quliyeva Bədirnisə Bakı şəh.102№li tam orta məktəb

№ слайда 2  Uşaqlar! Sualları diqqətlə oxuyub,düzgün cavabları seçin.
Описание слайда:

Uşaqlar! Sualları diqqətlə oxuyub,düzgün cavabları seçin.

№ слайда 3 1.Fiqurlardan hansı rombdur? a) b) c)
Описание слайда:

1.Fiqurlardan hansı rombdur? a) b) c)

№ слайда 4  2.Düzbucaqlı üçbucaq hansıdır? a) b) c)
Описание слайда:

2.Düzbucaqlı üçbucaq hansıdır? a) b) c)

№ слайда 5  3.Ardıcıllığı davam etdirən 3 fiqur hansıdır? ........ a) b) c)
Описание слайда:

3.Ardıcıllığı davam etdirən 3 fiqur hansıdır? ........ a) b) c)

№ слайда 6 4.Kubun bütün üzləri hansı müstəvi fiqurdur? a)dairə b)düzbucaqlı c)kvadrat
Описание слайда:

4.Kubun bütün üzləri hansı müstəvi fiqurdur? a)dairə b)düzbucaqlı c)kvadrat

№ слайда 7  5.Aşağıdakı fiqur hansı fəza fiqurunun açılışıdır? a)kub b)silindr c) prizma
Описание слайда:

5.Aşağıdakı fiqur hansı fəza fiqurunun açılışıdır? a)kub b)silindr c) prizma

№ слайда 8  6. Düzgün cavabı seçin. ....iki üzün kəsişdiyi xətdir a) təpə b)til c)üz
Описание слайда:

6. Düzgün cavabı seçin. ....iki üzün kəsişdiyi xətdir a) təpə b)til c)üz

№ слайда 9 7.Üçbucaqlardan hansı müxtəlif tərəflidir? a) b) c) 4sm 2sm 3sm 3sm 4sm 4sm
Описание слайда:

7.Üçbucaqlardan hansı müxtəlif tərəflidir? a) b) c) 4sm 2sm 3sm 3sm 4sm 4sm 3sm 2sm 4sm

№ слайда 10 8.Cümlələri tamamla. Kubun 6.....,12......,8...... var. a) 6 təpəsi,12 üzü,8
Описание слайда:

8.Cümlələri tamamla. Kubun 6.....,12......,8...... var. a) 6 təpəsi,12 üzü,8 tili b) 6 tili,12 təpəsi,8 üzü c) 6 üzü,12tili,8təpəsi

№ слайда 11 9.Düzgün cavabı seçin. ............hər iki istiqamətə sonsuz olaraq uzanır. a
Описание слайда:

9.Düzgün cavabı seçin. ............hər iki istiqamətə sonsuz olaraq uzanır. a) düz xətt b) parça c) şüa

№ слайда 12 10.Hansı fiqurlar çoxbucaqlıdır? 1. 2. 3. 4. a) 1,3 b) 2,4 c) 3,4
Описание слайда:

10.Hansı fiqurlar çoxbucaqlıdır? 1. 2. 3. 4. a) 1,3 b) 2,4 c) 3,4

№ слайда 13  Düzgün cavablar. 1. a 6. b 2. b 7. a 3. a 8. c 4. c 9. a 5. c 10. c
Описание слайда:

Düzgün cavablar. 1. a 6. b 2. b 7. a 3. a 8. c 4. c 9. a 5. c 10. c

Краткое описание документа:

Математика 3 класс

Тесты на тему:"Геометрические фигуры"

Тесты разработана к уроку математики в третем классе.

Автор
Дата добавления 10.01.2015
Раздел Начальные классы
Подраздел Тесты
Просмотров465
Номер материала 281047
Получить свидетельство о публикации

Выберите специальность, которую Вы хотите получить:

Обучение проходит дистанционно на сайте проекта "Инфоурок".
По итогам обучения слушателям выдаются печатные дипломы установленного образца.

ПЕРЕЙТИ В КАТАЛОГ КУРСОВ

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх