363934
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 5.520 руб.;
- курсы повышения квалификации от 1.200 руб.
Престижные документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ ДО 70%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО сейчас!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности № 5201 выдана ООО "Инфоурок")

ИнфоурокИностранные языкиПрезентацииУрок викторина "Who is the cleverest"

Урок викторина "Who is the cleverest"

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ

Выбранный для просмотра документ English jokes.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.



English jokes:


Two Scots, a father and his son, go to America.

- Daddy, when we’ll arrive?

- Shut up and swim.



"Where do you come from?" the Scotsman asked an American. "From the greatest country in the world," replied the American. "Funny," said the Scotsman, "you've got the strangest Scottish accent I've ever heard."



- Shall we take a bus or walk?

- Well, lets see what arrives first.




Two friends:

- Tonight I am going to organize a group sex session in my apartment. Do you want to come?

- Of course! How many people are coming?

- Three, if you bring your girlfriend.




A couple had been married for 45 years and had raised a brood of 11 children and was blessed with 22 grandchildren. When asked the secret for staying together all that time, the wife replies, "Many years ago we made a promise to each other: the first one to pack up and leave has to take all the kids."






A little boy was attending his first wedding. After the service, his cousin asked him, "How many women can a man marry?" "Sixteen," the boy responded. His cousin was amazed that he had an answer so quickly. "How do you know that?" "Easy," the little boy said. "All you have to do is add it up, like the Bishop said: 4 better, 4 worse, 4 richer, 4 poorer"


The Only One

A young teacher just beginning his career asks advice of an older member of the faculty; "What have you learned in your years of experience?"

"I've learned one thing. Often you will find while you are giving a lesson in class that there is one young upstart who always disagrees with you. Tell me, would you stop him and try to make him shut up right then and there?"

"I suppose I would."

"Well, don't. He's probably the only one * who is listening to you."


"Daddy, where were you born?"


"New York, dear."


"Where was mummy born?"


"In Los Angeles."


"And where was I born?"


"Albuquerque."


"It certainly is funny how we three managed to get together, isn't it?"



Professor: Why are you late?

Student: Class started before I got here.


Husband: Darling, your face looks a million dollars!


Wife: Oh, really, my dear?


Husband: Yeah, all green and wrinkled







Why did a naughty girl put her phone into the fireplace? - She wanted to have a hot line!







If an apple a day keeps the doctor away, an onion a day keeps everyone away!







Three young men had a holiday in New York... They were staying at the forty-five-floor hotel on the last stage... One day they went to the theathre and came back to the hotel late. The night clerk greeted them with the news:"The lift is not working!"... "We'll walk upstairs,"- said one of them. - "But we shall leave our overcoats downstairs. To pass the time you, Bill, will sing songs for the first fifteen floors... For the next fifteen floors you, John, will tell us some funny stories and for the last fifteen floors I shall tell you some sad stories..." So they started... Bill sang songs, John told funny stories and soon they came to the thirtieth floor..."Now, Bob, it's your turn to tell us some sad stories."- John said and Bob cried :"Oh, I have a very sad story for you... We have left our keys downstairs..

Выбранный для просмотра документ Викторина для 8-10.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

Учащимся 7-9 классов hello_html_mdf623fd.gif


1. Who is considered to be the national poet of Scotland?

2. Who is the national hero of Britain, the defender of the poor?

3. What is the London home of the Queen? 

4. What was the first most terrible prison in Great Britain?

5. Who was the first woman Prime Minister of Great Britain?

6. Who was the first President of America?

7. Who was the 42nd President of the USA?

8. What English scientist did an apple fall on his head and helped him to discover a physics law?

9. What two languages do people in Canada speak?

10. What is the oldest part of London?

11. The center of film industry in the USA?

  1. What country celebrates its Independence Day on the 4th of July?

13. What country lies to the south of Canada?

14. In the capital of this country there is a place where the Queen lives.

  1. Which is the biggest country in the world?

  2. Which was the year of the Great Fire in London?

  3. What is the largest lake in Russia?

  4. What is the famous airport in London?

  5. Who lives at 10 Downing Street in London?

  6. Call the name of the king of rock-n-roll.

  7. How many states are there in the USA?

  8. Thanksgiving Day is celebrated in this month.

  9. He made Mickey Mouse.

  10. In this country the national clothes are the skirts.

  11. What is America’s largest state?

  12. Who is the President of Russia nowadays?

  13. It is over the river Thames.

  14. What city stands on the river Neva?

  15. He invented the telephone.

  16. Who discovered America?

  17. This is the place where the Nelson Column stands.

Ответы приносить в 14 каб. Демченко А.А.

Выбранный для просмотра документ Задание 5.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

Задание: найди названия животных в строчках






Задание: найди названия животных в строчках





Задание: найди названия животных в строчках


Задание: найди названия животных в строчках

Выбранный для просмотра документ Конкурс на лучший литературный перевод изречений великих людей.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.


Конкурс на лучший литературный перевод изречений великих людей:


"In theory, there is no difference between theory and practice. But in practice, there is."


"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."


"Do, or do not. There is no 'try'." (Yoda)


"I don't know why we are here, but I'm pretty sure that it is not in order to enjoy ourselves."


"Try to learn something about everything and everything about something." (Thomas Henry Huxley)


"Good people do not need laws to tell them to act responsibly, while bad people will find a way around the laws." (Plato)

"I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work." (Thomas Alva Edison)


"Be nice to people on your way up because you meet them on your way down."( Jimmy Durante)


"The true measure of a man is how he treats someone who can do him absolutely no good."

(Samuel Johnson)


"After I'm dead I'd rather have people ask why I have no monument than why I have one."


(Cato the Elder)

Выбранный для просмотра документ Копия Who is the cleverest in English.ppt

библиотека
материалов
Who is the cleverest in English? 8form
 Test
Match the flags and the countries 1.England 2.Northern Ireland 3.Scotland 4.W...
1. a bald eagle	The national symbol of	a)England	 2.a double-headed eagle	b)R...
1.R. Kipling 2.W. Shakespeare 3.J. K. Rowling 4.L. Carroll 5.P. Travers 6.J.R...
a)1-coat 2-umbrella 3-jeans 4-skirt 5-suit b)1-Hamlet 2-Macbeth 3-Othello 4-R...
A,E,I,O,U… January, April, July… A gold key is not a common key. He enjoyed l...
1.Big 2Different 3Happy 4North 5Tall 6.Complex

Описание презентации по отдельным слайдам:

1 слайд Who is the cleverest in English? 8form
Описание слайда:

Who is the cleverest in English? 8form

2 слайд  Test
Описание слайда:

Test

3 слайд
Описание слайда:

4 слайд
Описание слайда:

5 слайд Match the flags and the countries 1.England 2.Northern Ireland 3.Scotland 4.W
Описание слайда:

Match the flags and the countries 1.England 2.Northern Ireland 3.Scotland 4.Wales 5.The United Kingdom of Great Britain 6.Canada

6 слайд 1. a bald eagle	The national symbol of	a)England	 2.a double-headed eagle	b)R
Описание слайда:

1. a bald eagle The national symbol of a)England 2.a double-headed eagle b)Russia 3. a daffodil c)Scotland 4. a thistle d)Wales 5. a red rose e)the USA

7 слайд
Описание слайда:

8 слайд 1.R. Kipling 2.W. Shakespeare 3.J. K. Rowling 4.L. Carroll 5.P. Travers 6.J.R
Описание слайда:

1.R. Kipling 2.W. Shakespeare 3.J. K. Rowling 4.L. Carroll 5.P. Travers 6.J.R. Tolkien 7.D. Defoe 8.R. Stevenson 9.J. Swift 10.A. Milne a)“Alice in Wonderland” b)“Robinson Crusoe” c)“Gulliver’s Travels” d)“Treasure Ireland” e)“The Jungle Book” f)“Romeo and Juliet” g)“Winnie-the-Pooh” h)“Mary Poppins” i)“Harry Potter” j)“The Lord of the Rings”

9 слайд a)1-coat 2-umbrella 3-jeans 4-skirt 5-suit b)1-Hamlet 2-Macbeth 3-Othello 4-R
Описание слайда:

a)1-coat 2-umbrella 3-jeans 4-skirt 5-suit b)1-Hamlet 2-Macbeth 3-Othello 4-Rembo 5-Romeo c)1- baseball 2-football 3-netball 4-volleyball 5-snowball d)1- apples 2-bananas 3-oranges 4-potatoes 5-pears e)1-Independence Day 2-Memorial Day 3-Teacher’s Day 4-New Year’s Day 5-Christmas

10 слайд A,E,I,O,U… January, April, July… A gold key is not a common key. He enjoyed l
Описание слайда:

A,E,I,O,U… January, April, July… A gold key is not a common key. He enjoyed listening to music at night. What shall we do, General? Nick came late to his class. People who drive too fast can be arrested.

11 слайд 1.Big 2Different 3Happy 4North 5Tall 6.Complex
Описание слайда:

1.Big 2Different 3Happy 4North 5Tall 6.Complex

12 слайд
Описание слайда:

13 слайд
Описание слайда:

Выбранный для просмотра документ Найдите русский эквивалент английским пословицам.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

Найдите русский эквивалент английским пословицам:


Out of sight, out of mind.

Good clothes open all doors.

A stranger's heart is a deep well, its too dark there to see well.

A cat in gloves catches no mice.

Diligence is the mother of success.

Experience is the best teacher.

Where is a will, there is a way.

Don't trouble trouble until trouble troubles you.

God helps those who help themselves.

Never look a gift horse in the mouth.

Be slow to promise and quick to perform.

Caution is the parent of safety.

Barking dogs seldom bite.

A sound mind in a sound body.

Every thing is good in its season.

Too much knowledge makes the head bald.

A good name is better than riches.

Actions speak louder than words.

Dogs that put up many hares kill none.

Don't cross the bridges before you come to them.





Ответы приносить в 14 каб. Демченко А.А.

Выбранный для просмотра документ дополнительное задание.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

English proverbs:

Match:

  1. As the workman, so is the work a) Делу время, потехе час

  2. The way to have a friend is to be one b) Век живи, век учись

  3. Business before pleasure c) У каждой избушки свои погремушки

  4. A man is known by the company he keeps d) Льет как из ведра

  5. Health is better than weath e) Учиться никогда не поздно

  6. Live and learn f) Скажи, кто твой друг, я скажу, кто ты

  7. Everything has a skeleton in its cupboard g) Каков работник, такова и работа

  8. It rains cats and dogs h) Чтобы иметь друга, надо им быть

  9. Make the hay while the sun shines i) У каждого свой конёк

  10. It’s never too late to learn j)Здоровье дороже богатства

  11. Every man has its hobby horse k) Куй железо, пока горячо



English proverbs:

Match:

  1. As the workman, so is the work a) Делу время, потехе час

  2. The way to have a friend is to be one b) Век живи, век учись

  3. Business before pleasure c) У каждой избушки свои погремушки

  4. A man is known by the company he keeps d) Льет как из ведра

  5. Health is better than weath e) Учиться никогда не поздно

  6. Live and learn f) Скажи, кто твой друг, я скажу, кто ты

  7. Everything has a skeleton in its cupboard g) Каков работник, такова и работа

  8. It rains cats and dogs h) Чтобы иметь друга, надо им быть

  9. Make the hay while the sun shines i) У каждого свой конёк

  10. It’s never too late to learn j)Здоровье дороже богатства

  11. Every man has its hobby horse k) Куй железо, пока горячо

Выбранный для просмотра документ звездочки для конкурса.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

hello_html_m3ed9a296.gif


hello_html_m3ed9a296.gif


hello_html_m3ed9a296.gif





hello_html_m3ed9a296.gifhello_html_3ea51b8e.gifhello_html_m3ed9a296.gifhello_html_m3ed9a296.gifhello_html_m3ed9a296.gif










































Выбранный для просмотра документ ответы на викторину1.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.





hello_html_126ebc60.gif


1. Who is considered to be the national poet of Scotland? (Robert Burns)

2. Who is the national hero of Britain, the defender of the poor? (Robin Hood)

3. What is the London home of the Queen? (Buckingham palace)

4. What was the first most terrible prison in Great Britain? (Tower)

5. Who was the first woman Prime Minister of Great Britain?

6. Who was the first President of America? (G.Washington)

7. Who was the 42nd President of the USA? (B.Klinton)

8. What English scientist did an apple fall on his head and helped him to discover a physics law? (Newton)

9. What two languages do people in Canada speak? (English, French)

10. What is the oldest part of London? (The City)

11. What is the center of film industry in the USA?(Hollywood)

  1. What country celebrates its Independence Day on the 4th of July? (the USA)

13. What country lies to the south of Canada? (the USA)

14. In the capital of this country there is a place where the Queen lives. (England)

  1. Which is the biggest country in the world? (Russia)

  2. Which was the year of the Great Fire in London? (1666)

  3. What is the largest lake in Russia? (Baikal)

  4. What is the famous airport in London? (Heathrow)

  5. Who lives at 10 Downing Street in London? (Prime Minister)

  6. Call the name of the king of rock-n-roll. (Elvis Presley)

  7. How many states are there in the USA? (50)

  8. Thanksgiving Day is celebrated in this month. (November)

  9. He made Mickey Mouse. (Walt Disney)

  10. In this country the national clothes are the skirts. (Scotland)

  11. What is America’s largest state? (Alaska)

  12. Who is the President of Russia nowadays? (Putin)

  13. It is over the river Thames. (Tower Bridge)

  14. What city stands on the river Neva? (St. Petersburg)

  15. He invented the telephone (Alexander Bell)

  16. Who discovered America? (Christopher Columbus)

  17. This is the place where the Nelson Column stands. (Trafalgar Square)


Выбранный для просмотра документ тест для конкурсной программы.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

Приложение 1

Тест


Из предложенных вариантов выберите единственно верный:


1. A: What … in your spare time?

B: I often go to the cinema.

a) do you do

b) are you doing

c) have you done

d) are you do

2. I haven’t visited John … last year.

a) since

b) by

c) until

d) for

3. I go swimming once or … a week.

a) two

b) two time

c) twice

d) two times

4. Listen! That boy … the saxophone.

a) plays

b) is playing

c) played

d) will play

5. If … John tomorrow, I’ll give him a letter.

a) I’ll see

b) I see

c) I saw

d) I won’t see

6. … you understand what I’m saying?

a) Can

b) Should

c) Must

d) May

7. George … swimming yesterday.

a) goes

b) has gone

c) go

d) went

8. There … many problems in the world.

a) is

b) are

c) has

d) have

9. My brother … like to go to school.

a) not

b) don’t

c) doesn’t

d) hasn’t

10. Jane didn’t like the film.

a) did she?

b) didn’t she?

c) didn’t Jane?

d) did Jane?

11. It’s not your mistake, it’s … .

a) her

b) their

c) our

d) theirs

12. There is … milk in the refrigerator.

a) any

b) some

c) nothing

d) something

13. The winter was … than the last one.

a) cold

b) the coldest

c) colder

d) the most cold

14. We went to … South of … last year.

a) the, the

b) a, the

c) the, -

d) -, -

15. We are going for a walk. You can go with … .

a) we

b) us

c) our

d) ours

16. … any toys in the room?

a) Are there

b) There is

c) Is there

d) There are

17. Who … in the house?

a) do live

b) does live

c) lives

d) live

18. My brother knows English … than I do.

a) best

b) good

c) better

d) goodest


Keys:

1.a

2.a

3.c

4.b

5.b

6.a

7.d

8.b

9.c

10.a

11.d

12.b

13.c

14.c

15.b

16.a

17.c

18.c


Выбранный для просмотра документ флаг австр.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

hello_html_1aeb9911.png

Выбранный для просмотра документ флаг англ.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

hello_html_193773f8.png

Выбранный для просмотра документ флаг канады.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

hello_html_721af7d3.png

Выбранный для просмотра документ флаг соедин.королевства.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

hello_html_33382d05.png

Выбранный для просмотра документ флаг уэльса.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

hello_html_428e7ac5.png

Выбранный для просмотра документ флаг шотландии.doc

библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

hello_html_m6c8c5750.png

Общая информация

Номер материала: ДБ-103122

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Английский язык: лингвистика и межкультурные коммуникации»
Курс профессиональной переподготовки «Французский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Немецкий язык: теория и методика обучения в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс «Польский язык»
Курс «Английский язык для начинающих (Beginner)»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания китайского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в начальной школе»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иноcтранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности помощника-референта руководителя со знанием иностранных языков»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»

Благодарность за вклад в развитие крупнейшей онлайн-библиотеки методических разработок для учителей

Опубликуйте минимум 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Сертификат о создании сайта

Добавьте минимум пять материалов, чтобы получить сертификат о создании сайта

Грамота за использование ИКТ в работе педагога

Опубликуйте минимум 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Свидетельство о представлении обобщённого педагогического опыта на Всероссийском уровне

Опубликуйте минимум 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Грамота за высокий профессионализм, проявленный в процессе создания и развития собственного учительского сайта в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Грамота за активное участие в работе над повышением качества образования совместно с проектом "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Почётная грамота за научно-просветительскую и образовательную деятельность в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную почётную грамоту

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Онлайн-конференция Идет регистрация