Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Входной контроль в 5,6 классах
Обращаем Ваше внимание, что в соответствии с Федеральным законом N 273-ФЗ «Об образовании в Российской Федерации» в организациях, осуществляющих образовательную деятельность, организовывается обучение и воспитание обучающихся с ОВЗ как совместно с другими обучающимися, так и в отдельных классах или группах.

Педагогическая деятельность в соответствии с новым ФГОС требует от учителя наличия системы специальных знаний в области анатомии, физиологии, специальной психологии, дефектологии и социальной работы.

Только сейчас Вы можете пройти дистанционное обучение прямо на сайте "Инфоурок" со скидкой 40% по курсу повышения квалификации "Организация работы с обучающимися с ограниченными возможностями здоровья (ОВЗ)" (72 часа). По окончании курса Вы получите печатное удостоверение о повышении квалификации установленного образца (доставка удостоверения бесплатна).

Автор курса: Логинова Наталья Геннадьевна, кандидат педагогических наук, учитель высшей категории. Начало обучения новой группы: 27 сентября.

Подать заявку на этот курс    Смотреть список всех 216 курсов со скидкой 40%

Входной контроль в 5,6 классах

библиотека
материалов

Входной контроль в 5 классе

Часть I. Чтение

Прочитай рассказ и выполни задание.

 Yesterday afternoon John’s mother was at work. John was at home with his father. They watched TV together. Then his father said: “Let’s cook dinner for Mum and we can all have dinner!” And they went to the kitchen. The father wanted to have some soup but John didn’t like it. They decided to have fish. The father took the fish and they started cooking it together.

Then John went to his bedroom to do his homework. His father went to his room to read a book. They didn’t go to the kitchen again.

  After an hour, John’s mother came home. She was tired. But when she opened the door, she ran to the kitchen and cried: “Oh, no!” The kitchen was very dirty. They couldn’t eat the fish because it was black! John’s mother wasn’t happy. John and his father were sad, too.

  But then, John and his father cleaned the kitchen and cooked a pizza for dinner.

Выбери правильный ответ в соответствии с прочитанным текстом.

1. Yesterday John was at home …

    a) with his mother

    b) with his father

    c) with his mother and father

2. Yesterday John’s father said:

    a) “Let’s cook dinner for Mum together”.

    b) “Let’s do your homework together”.

    c) “Let’s play chess together”.

3. At first they decided to…

    a) cook fish for dinner.

    b) cook soup for lunch.

    c) cook a cake for dinner.

4. They started cooking fish and …

    a) John went to his bedroom to read a book.

    b) John went to his bedroom to watch TV.

    c) John went to his bedroom to do his homework.

5. John’s mother was unhappy because…

    a) John didn’t do his homework.

    b) the kitchen was dirty.

    c) John and his father cooked a pizza for dinner.

Часть II. Лексико-грамматический тест.

1. Какое из слов в каждой строчке лишнее? Выпиши его.  

   a) boots, shoes, trainers, trousers                                                            

   b) ocean, river, desert, sea  

  c) granny, postman, grandpa, dad, brother                                                        

   d) sheep, horse, fox, camel, whale                                                                    

   e) Maths, PE, Thursday, Reading, Russian                                                                            

2. Выберите правильное слово.

   1) Last week they … study English.                                                      

      a) began     b) begins     c) will begin                                                      

   2) In winter my grandmother doesn’t … every day.                      

      a) walked   b) walk    c) walks                                                     

   3) He … Elista next summer.                                                            

      a) visits    b) visited    c) will visit

   4) … the children play snowballs in the park yesterday?                                          

      a) Do    b) Will     c) Did                                                                

   5) In winter the days are … than in winter.                                

      a) short    b) shorter    c) the shortest  













Входной контроль по английскому языку в 6 классе

  1. 1. There are 5 ….on the picture.

  1. rabbit

  2. men

  3. tiger

  4. girl

  1. When … you go to school?

  1. does

  2. do

  3. are

  4. am

  1. How many …. do you have?

  1. cheese

  2. jam

  3. sweets

  4. dress

  1. What’s the weather like?

a. It’s snowy.

b. It’s happy.

c. It’s dark.

d. It’s 12 o’clock.

5. We went shopping …

a. yesterday.

b. tomorrow.

c. at 5 o’clock.

d. next Sunday.

6. Every day I …. magazines.

a. read

b. am reading

c. have read

d. reads

7. I see a dog. …. dog is grey.

a. A

b. An

c. The

d. –

8. Now I can….

a. to swim

b. swimming

c. swim

d. swims

9. Last year I … to the Black Sea.

a. ‘ve gone

b. go

c. was going

d. went

10. There ….. a pen, 5 pencils and a book on the desk.

a. am

b. are

c. has

d. is

11. At this moment it…

a. rainy.

b. rains.

c. doesn’t rain.

d. is raining.

12. Tom … not go when he was 1.

a. can

b. could

c. can’t

d. hasn’t got

13. We like …. computer games.

a. play

b. to play

c. plays

d. is playing


14. My sister is a doctor. …. name is Ann.

a. She

b. Her

c. My

d. His a play


Ответы: 1- b, 2 - b, 3 - c, 4 - a, 5 - a, 6 - a, 7 - c, 8 - c, 9 - d, 10 - d, 11 - d, 12 - b, 13 - b, 14 - b.





Общая информация

Номер материала: ДБ-323035

Похожие материалы