118159
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 6.900 руб.;
- курсы повышения квалификации от 1.500 руб.
Престижные документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ 50%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО сейчас!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности № 5201 выдана ООО "Инфоурок")

ИнфоурокИностранные языкиТестыТест по английскому языку для учащихся 7-8 классов.

Тест по английскому языку для учащихся 7-8 классов.

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

I VARIANT

Choose the best answer.

1 _____ name is Robert.

a) Me b) I c) My

2 They _____ from Spain.

a) is b) are c) do

3 _____ are you from?

a) What b) Who c) Where

4 What do you do? I’m _____ student.

a) the b) a c) the

5 Peter _____ at seven o’clock.

a) goes up b) gets c) gets up

6 _____ you like this DVD?

a) Are b) Have c) Do

7 We _____ live in a flat.

a) don’t b) hasn’t c) doesn’t

8 Wednesday, Thursday, Friday, _____

a) Saturday b) Tuesday c) Monday

9 _____ he play tennis?

a)Where b) Does c) Do

10 Have you _____ a car?

a) any b) have c) got

11 We don’t have _____ butter.

a) a b) any c) got

12 _____ some money here.

a) There’re b) There c) There’s

13 We _____ got a garage.

a) haven’t b) hasn’t c) don’t

14 Those shoes are very _____ .

a) expensive b) a lot c) cost

15 Have you got a pen? Yes, I _____ .

a) am b) have c) got

16 It is a busy, _____ city.

a) traffic b) quite c) noisy

17 They _____ at home yesterday.

a) was b) are c) were

18 I _____ there for a long time.

a) lived b) living c) live

19 He didn’t _____ glasses.

a) put b) wear c) take

20 The restaurant was _____ busy.

a) very b) a lot c) many

21 Do you like the red _____ ?

a) it b) that c) one

22 He _____ to Brazil on business.

a) go b) goed c) went

23 Yesterday was the _____ of April.

a) third b) three c) day three

24 She’s got _____ hair.

a) dark, long b) long and dark c) dark, long

25 I _____ play football at the weekend.

a) usually b) use c) usual

26 I _____ in an armchair at the moment.

a) sitting b) ‘m sitting c) sit

27 My brother is older _____ me.

a) then b) that c) than

28 Their car is _____ biggest on the road.

a) than b) this c) the

29 It’s the _____ interesting of his films.

a) more b) much c) most

30 The phone’s ringing: _____ answer it.

a) I’ll b) I c) will





II VARIANT

Choose the best answer.

1 Do you _____ classical or rock music?

a) rather b) prefer c) more

2 He has _____ breakfast.

a) ate b) eaten c) eat

3 The _____ have seen it before.

a) childs b) child c) children

4 I’ve never met an actor _____ .

a) before b) already c) after

5 _____ is very good exercise.

a) Swim b) To swim c) Swimming

6 Have you _____ been on a winter sports holiday?

a) always b) ever c) soon

7 I can’t _____ another language.

a) speaking b) speak c) to speak

8 They _____ pay for the tickets.

a) haven’t to b) don’t have c) don’t have to

9 _____ old is their car?

a) What b) When c) How

10 Are you _____ for one or two weeks?

a) staying b) stayed c) stay

11 Stephen _____ to visit his parents.

a) will b) going c) is going

12 I don’t _____ getting up early.

a) not like b) want c) enjoy

13 We _____ like to see the mountains.

a) would b) will c) are

14 They _____ ever check their emails.

a) hard b) harder c) hardly

15 They won’t come, _____ they?

a) won’t b) come c) will

16 He _____ know how to spell it.

a) doesn’t b) hasn’t c) don’t

17 Carla _____ to the radio all morning.

a) listening b) heard c) listened

18 They _____ come to the cinema with us.

a) doesn’t b) not c) didn’t

19 I like this song. _____ do I.

a) Either b) So c) Neither

20 We _____ them at eight o’clock.

a) meet b) ‘re meet c) ‘re meeting

21 They are going _____ in America next month.

a) to be b) will be c) be d) being

22 This is the cinema _____ we saw the film.

a) when b) which c) that d) where

23 Have you ever _____ in a jazz band?

a) seen b) played c) listened d) wanted

24 I’m _____ when I’m with you.

a) happyer b) happier than c) happier d) the happy

25 This is _____ than I thought.

a) bad b) badder c) worse d) worst

26 Can you tell me the way _____ ?

a) to the bank b) is the bank c) where is bank d) of the bank

27 Do you know what _____ ?

a) time is it b) time is c) time is now d) time it is

28 Were you _____ to open the door?

a) could b) can c) able d) possible

29 Everybody _____ wear a seat belt in the car.

a) must b) mustn’t c) don’t have to d) doesn’t have to

30 Tom has lived in this town _____ three years.

a) since b) from c) after d) for





III VARIANT

Choose the best answer.

1 We _____ work in that factory.

a) use to b) was c) used to d) then

2 I think it _____ be sunny tomorrow.

a) will probably b) probably c) can d) will to

3 He _____ like his brother.

a) look b) isn’t c) isn’t look d) can look

4 _____ does your boyfriend look like?

a) How b) What c) Why d) Which

5 I’ve got _____ many problems.

a) too b) a c) enough d) really

6 If we get up in time, _____ catch the train.

a) we catch b) we caught c) we had caught d) we’ll catch

7 They _____ to go to France for a year.

a) decide b) deciding c) decided d) to decide

8 I’m working _____ to pass my exam.

a) hardly b) much c) hard d) good

9 I’m writing _____ ask you to explain.

a) for b) in order to c) because d) because of

10 He said that most problems _____ by teenagers.

a) cause b) caused c) were caused d) were causing

11 We don’t have _____ butter.

a) a b) any c) got

12 _____ some money here.

a) There’re b) There c) There’s

13 We _____ got a garage.

a) haven’t b) hasn’t c) don’t

14 Those shoes are very _____ .

a) expensive b) a lot c) cost

15 Have you got a pen? Yes, I _____ .

a) am b) have c) got

16 It is a busy, _____ city.

a) traffic b) quite c) noisy

17 They _____ at home yesterday.

a) was b) are c) were

18 I _____ there for a long time.

a) lived b) living c) live

19 He didn’t _____ glasses.

a) put b) wear c) take

20 The restaurant was _____ busy.

a) very b) a lot c) many

21 Stephen _____ to visit his parents.

a) will b) going c) is going

22 I don’t _____ getting up early.

a) not like b) want c) enjoy

23 We _____ like to see the mountains.

a) would b) will c) are

24 They _____ ever check their emails.

a) hard b) harder c) hardly

25 They won’t come, _____ they?

a) won’t b) come c) will

26 He _____ know how to spell it.

a) doesn’t b) hasn’t c) don’t

27 Carla _____ to the radio all morning.

a) listening b) heard c) listened

28 They _____ come to the cinema with us.

a) doesn’t b) not c) didn’t

29 I like this song. _____ do I.

a) Either b) So c) Neither

30 We _____ them at eight o’clock.

a) meet b) ‘re meet c) ‘re meeting





Variant I

Variant II

Variant III

1

C

1

B

1

C

2

B

2

B

2

A

3

C

3

C

3

B

4

B

4

A

4

B

5

C

5

C

5

A

6

C

6

B

6

D

7

A

7

B

7

C

8

A

8

C

8

C

9

B

9

C

9

B

10

C

10

A

10

B

11

B

11

C

11

B

12

C

12

C

12

C

13

A

13

C

13

A

14

A

14

C

14

A

15

B

15

C

15

B

16

C

16

A

16

C

17

C

17

C

17

C

18

A

18

C

18

A

19

B

19

B

19

B

20

A

20

C

20

A

21

C

21

A

21

C

22

C

22

D

22

C

23

A

23

B

23

A

24

B

24

C

24

C

25

A

25

C

25

C

26

B

26

A

26

A

27

C

27

D

27

C

28

C

28

C

28

C

29

C

29

A

29

B

30

A

30

D

30

C

Ответы на тесты





Краткое описание документа:

Данный тест по английскому языку предназначен для учащихся 7-8 классов. Состоит из трех вариантов по 30 заданий в каждом. По времениданный тест рассчитан на 1 урок (45 минут).

Тест включает в себя такие темы как: Личные и притяжательные местоимения; глагол to be; вопросительные местоимения; Определенный и неопределенный артикль; Настоящее время; Обороты there is/ There are; Прошедшее время; Степени сравнения прилагательных; Настоящее продолженное время; Будущее время; Настоящее совершенное время; Модальный глагол can; Прошедшее совершенное время; Настоящее продолженное совершенное время.

Общая информация

Номер материала: 301140

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Французский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс «Польский язык»
Курс «Английский язык для начинающих (Beginner)»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания французского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания итальянского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в начальной школе»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иноcтранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания русского языка как иностранного»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности помощника-референта руководителя со знанием иностранных языков»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»
Оставьте свой комментарий
Для того чтобы задавать вопросы нужно авторизироватся.
Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.