Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Диагностическая работа по английскому языку в 7 классе

Диагностическая работа по английскому языку в 7 классе

  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:


Диагностическая работа по английскому языку в 7 классе.

 

I. Put the adjectives in the right form.

1) Please, show me ____ way to the shop.

a) short

b) shorter

c) the shortest

 

2) He is one of ____ actors in our theater.

a) good

b) better

c) the best

 

3) It was ______ day in her life.

a) the most wonderful

b) more wonderful

c) wonderful

 

4) She is ____ kind to me ____ you.

a) than

b) as … as

c) the most

 

5) A kettle is ____ equipment, but we don’t need it.

a) expensive

b) less expensive

c) the least expensive

 

II. Choose the right answer and fill in the gaps. Write the or

(-).

1) __ Mars is one of the planets in __ universe.

a) -/the

b) the/-

c) a/the

 

2) __ Everest is __ mountains in the world.

a) -/higher

b) the/high

c) -/the highest

 

3) __ Lake Ontario is __ of the five Great Lakes in North America.

a) -/the largest

b) the/large

c) the/larger

 

4) He is my __ friend.

a) better

b) best

c) the best

 

5) A camping stove is __ than a tent.

a) cheap

b) the cheapest

c) cheaper

 

III. Put in the gaps with prepositions.

1) The boys want to put __ tents.

a) on

b) at

c) up

 

2) Look __ me! I’m afraid.

a) at

b) on

c) in

 

3) Don’t let your mum wash __.

a) at

b) on

c) up

 

4) When we go camping we pick __ some wood to make a fire.

a) up

b) on

c) at

 

5) We shared the room __ my sister in our childhood.

a) at

b) on

c) with

 

6) The girls are afraid __ mice.

a) with

b) off

c) of

 

7) I don’t believe you! You’re making it __.

a) up

b) on

c) in

 

8) Let’s go to the cinema __ taxi!

a) on

b) by

c) in

 

9) We must speak __ English very well.

a) in

b) -

c) on

 

10) Dad usually works __ Sundays.

a) at

b) in

c) on

 

IV. Put in the proper article when necessary (A/An, The/-).

1) I went to __ France last year.

2) __ U. K. includes __ Great Britain and Northern Ireland.

3) Would you like to go to __ Kremlin?

4) __ Everest is __ highest mountain in the world.

5) __ Earth is millions of kilometers from __ Sun.

6) __ Moscow is on _ Moscow river.

7) I live in __ Novaya Street.

8) My favorite subject is __ History.

9) My father is __ engineer.

10) __ Browns left for __ London yesterday.

 

V. Put the words in the right order to make sentences.

1) Understand, very, they, did, you, well?

2) Came, the office, he, yesterday, to, taxi, by.

3) The table, and, on, is, two, there, a book, pens.

4) Tell, didn’t, me, you, the truth, why?

5) Doing, men, what, those, are, here?

6) Drink, coffee, I, usually, strong, don’t.

7) The theater, go, often, very, we, to.

8) The news, yesterday, saw, TV, I, on.

9) Morning, you, do, will, tomorrow, what?

10) The girls, are, in, swimming, there, now, river.

 

VI. Choose the correct form of the verb.

1) I __ thirteen tomorrow.

a) am

b) will be

c) was

 

2) My granny __ a teacher.

a) will be

b) was

c) are

 

3) He often __ to us.

a) will write

b) writes

c) write

 

4) I __ play football everyday.

a) don’t

b) doesn’t

c) won’t

 

5) Where is John? He __ volleyball in the yard.

a) plays

b) is playing

c) will play

 

6) Yesterday she __ tea for her guests.

a) makes

b) made

c) maked

 

7) There __ a bed and a table in her room.

a) are

b) do

c) is

 

8) She __ a new book last week.

a) buy

b) buyed

c) bought

 

9) What can you __ in Red Square?

a) to see

b) sees

c) see

 

10) __ he know any languages?

a) does

b) is

c) do

 

 

Ответы:

I. 1) c; 2) c; 3) a; 4) b; 5) c

II. 1) a; 2) c; 3) a; 4) b; 5) c

III. 1) c; 2) a; 3) c; 4) a; 5) c; 6) c; 7) a; 8) b; 9) b; 10) c

V. 1) Did they understand you very well?

     2) He came to the office by taxi yesterday.

     3) There is a book and two pens on the table.

     4) Why didn’t you tell me the truth?

     5) What are those men doing here?

     6) Usually I don’t drink strong coffee.

     7) We go to the theater very often.

     8) I saw the news on TV yesterday.

     9) What will you do tomorrow morning?

     10) The girls are swimming in the river now.

VI. 1) b; 2) b; 3) b; 4) a; 5) b; 6) b; 7) c; 8) c; 9) c; 10) a



Автор
Дата добавления 04.11.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров403
Номер материала ДВ-121058
Получить свидетельство о публикации
Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх