96604
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 6.900 руб.;
- курсы повышения квалификации от 1.500 руб.
Престижные документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ 50%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО сейчас!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности № 5201 выдана ООО "Инфоурок")

ИнфоурокИностранные языкиТестыИтоговый лексико-грамматический тест по английскому языку для 7 класса

Итоговый лексико-грамматический тест по английскому языку для 7 класса

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

Итоговый лексико-грамматический тест по английскому языку для 7 класса

I вариант

1. Reading.

1. Read the text and match the headings with the paragraphs.

A. The vitamins make your bones hard.

B. Tastes differ.

C. You can’t live without food.

D. Vitamins and the ABC.

Healthy food.

1.__________

Eating is fun, especially when you are hungry. Most people have a favourite food. Some people enjoy eating sweet things like cakes, chocolates and ice cream. Other people enjoy savoury foods like cheese and meet. Enjoying eating is our body’s way of making sure that it gets the things it needs to work properly.

2.__________

Food helps us to keep warm, gives us the energy to walk, talk, run and do all the other things we do. It helps us to grow and stay healthy.

3.__________

Vitamins also help us to be healthy. Scientists name vitamins after the letters of the alphabet. All of them are very important, for example: vitamin C keeps our skin and gums healthy. It is found in fresh fruit and green vegetables, such as oranges, blackcurrants, lettuce. Brussels sprouts and spinach also contain a lot of vitamin C.

4.__________

Vitamin D helps our bones to grow strong and hard, and we are able to make it for ourselves if our skin gets enough sunlight.  But we can also get vitamin D if we eat fish, milk, butter, cheese and margarine. Some people buy pills or tablets vitamins. But most of us get more than enough of them from our food.

2. Are the sentences true (T) or false (F)?

1. When we enjoy eating our body gets everything to work well. ______

2. To get vitamins you need to buy pills. _______

3. Vitamin C is important for our skin. _______

4. You can get vitamin D only when eating special food. ________

2. Use of English.

Choose the right form:

1. During World War II many cities … by the German army.

a) were occupied     b) occupied     c) will be occupied

2. My neighbour is a lecturer; she ... French at the university.  

a) studies         b) learns                        c) teaches

3. My younger brother … to bed at ten o’clock yesterday.

a) went           b) go            c) goed

4. Is … Indian Ocean bigger than … Atlantic Ocean?

a) ---, the                  b) the, the      c) the, ---       d) ---, ---

5. I can see a lot of … in the yard.

a) childs      b) children    c) childrens

6. Hockey … in winter.

a) was played     b) are played     c) is played

7. My brother … his face every morning.

a) washed       b) wash        c) washes

8. We are going to the cinema … Sunday.

a) in    b) on    c) at

9. Tomorrow I … my partner at the airport.

a) will meet           b) meets     c) will meets

10. … Moscow is … capital of … Russia.

a) ---, ---. ----     b) ----, the, ---      c) the, ---, the

11. Alex … to Moscow next week.

a) will be sent      b) was sent     c) is sent

12. Next year I … going to learn to play the piano.

a) is b) am c) are

13. … my brother … a song yesterday?

a) Did … sing b) Will … sing c) Do ... sing

14. She … our pudding now.

a) eat b) eats c) is eating





Answers (I вариант).

1. Reading. 

Текст

1

2

3

4

Заголовок

B

C

D

A

True or False: 

1

2

3

4

T

F

T

F

2. Use of English

Task

Answer

1

A

2

C

3

A

4

B

5

B

6

C

7

C

8

B

9

A

10

B

11

A

12

B

13

A

14

C

















II вариант

1. Reading.

1. Read the text and match the headings with the paragraphs.

A. The vitamins make your bones hard.

B. Tastes differ.

C. You can’t live without food.

D. Vitamins and the ABC.

Healthy food.

1.__________

Eating is fun, especially when you are hungry. Most people have a favourite food. Some people enjoy eating sweet things like cakes, chocolates and ice cream. Other people enjoy savoury foods like cheese and meet. Enjoying eating is our body’s way of making sure that it gets the things it needs to work properly.

2.__________

Food helps us to keep warm, gives us the energy to walk, talk, run and do all the other things we do. It helps us to grow and stay healthy.

3.__________

Vitamins also help us to be healthy. Scientists name vitamins after the letters of the alphabet. All of them are very important, for example: vitamin C keeps our skin and gums healthy. It is found in fresh fruit and green vegetables, such as oranges, blackcurrants, lettuce. Brussels sprouts and spinach also contain a lot of vitamin C.

4.__________

Vitamin D helps our bones to grow strong and hard, and we are able to make it for ourselves if our skin gets enough sunlight.  But we can also get vitamin D if we eat fish, milk, butter, cheese and margarine. Some people buy pills or tablets vitamins. But most of us get more than enough of them from our food.

2. Are the sentences true (T) or false (F)?

1. When we enjoy eating our body gets everything to work well. ______

2. To get vitamins you need to buy pills. _______

3. Vitamin C is important for our skin. _______

4. You can get vitamin D only when eating special food. ________



2. Use of English.

Choose the right form:

1. English … by many millions of people.

a) is spoken    b) spoken     c) will be spoken

2. My neighbour is a lecturer; she ... French at the university.  

a) studies         b) learns                        c) teaches

3. Yesterday I … a new dress.


a) bought           b) buyed        c) buy

4. Is … Atlantic Ocean smaller than … Indian Ocean?

a) ---, the                  b) the, the      c) the, ---       d) ---, ---

5. I can see many … in the yard.

a) children      b) childrens    c) childs

6. The film … last year.

a) is shown      b) were shown     c) was shown

7. Nick often … flowers for his mother.

a) bought b) buys c) buy

8. We are going to the theatre … Saturday.

a) in    b) on    c) at

9. Next year we … to England.

a) go b) will goes   c) will go

10. … London is … capital of … UK.

a) ---, ---. ----     b) ----, the, the     c) the, ---, ---

11. Our new English textbook … next year.

a) will be published     b) was published    c) is published

12. Next year we … going to buy a new car.

a) is b) am c) are

13. I …a letter to my friend now.

a) write b) am writing c) writes

14. … you…visit the Tower of London the day before yesterday?

a) Did … visit b) Have … visited c) Do ... visit



Answers (II вариант).

1. Reading. 

Текст

1

2

3

4

Заголовок

B

C

D

A

True or False: 

1

2

3

4

T

F

T

F

2. Use of English

Task

Answer

1

A

2

C

3

A

4

B

5

A

6

C

7

B

8

B

9

C

10

B

11

A

12

C

13

B

14

A



















Критерии оценивания:

1 балл - за каждый правильный ответ.

Всего за работу:
Максимум – 22 балла
100% - 90% – «5» Excellent (22-20 баллов)
89% - 75% – «4» Good (19-16 баллов)
74% - 60% – «3» Fair (15-12 баллов) 59% - 10% – «2» Poor (11 и меньше)







Краткое описание документа:

"Описание материала:

"Лексико-грамматический тест по английскому языку в 7 классе (М.З.Биболетова).

"Данный тест состоит из двух вариантов, каждый из которых состоит из двух частей: reading, use of English. Каждому варианту даются ключи с ответами к тесту.

"Критерии оценивания: 1 балл - за каждый правильный ответ.

"Всего за работу: Максимум – 22 балла 100% - 90% – «5» Excellent (22-20 баллов) 89% - 75% – «4» Good (19-16 баллов) 74% - 60% – «3» Fair (15-12 баллов) 59% - 10% – «2» Poor (11 и меньше).

"Данный тест позволяет определить уровень обученности каждого ученика за 7 класс.

Общая информация

Номер материала: 29308020446

Вам будут интересны эти курсы:

Курс «Русский для иностранцев»
Курс профессиональной переподготовки «Французский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Испанский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс «Польский язык»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания испанского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания итальянского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иноcтранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс повышения квалификации «Теория и методика преподавания основ латинского языка с медицинской терминологией в организациях СПО»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности помощника-референта руководителя со знанием иностранных языков»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»
Оставьте свой комментарий
Для того чтобы задавать вопросы нужно авторизироватся.
Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.