Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Тест по грамматике "Условные предложения" (9 класс)

Тест по грамматике "Условные предложения" (9 класс)

  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

9 класс. Conditinal sentences (Условные предложения)

Choose the correct answer (a, b, c or d)

1. If you … so much noise, I … .

a) make, won’t be able

b) had made, wouldn’t be able

c) made, won’t be able

d) made, wouldn’t have been able

2. What … if you saw an accident near your house?

a) will you do

b) you would do

c) would you do

d) you will do

3. If my cat … sick, I … it to the vet.

a) would be, would take

b) would be, took

c) was, would take

d) was, would have taken

4. I don’t know what … if I don’t see you again.

a) I would do

b) will I do

c) would I do

d) I will do

5. Nothing … if you … me everything you knew.

a) would have happened, had told

b) happened, had told

c) had happened, would have told

d) would happen, had told

6. If we … a wild tiger in the prairies, leave it to me.

a) had met

b) would meet

c) met

d) meet

7. I … in this place if I … you.

a) wouldn’t have stayed, was

b) wouldn’t stay, will be

c) won’t stay, was

d) wouldn’t stay, were

8. If the ice …, it … too late.

a) melted, will be

b) melts, will be

c) had melted, would be

d) melts, would be

9. Mrs. Jones spoke to her cat as if it … her.

a) had understood

b) understands

c) could understand

d) would understand

10. Jane now realized her mother … if she had told her everything.

a) would have believed

b) has believed

c) would believe

d) had believed

Ключ:

1. a 4. d 7. d 10. a

2. c 5. a 8. b

3. c 6. d 9. c

Автор
Дата добавления 07.01.2016
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров178
Номер материала ДВ-313124
Получить свидетельство о публикации
Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх