Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Тесты по английскому языку для 7 класса.
ВНИМАНИЮ ВСЕХ УЧИТЕЛЕЙ: согласно Федеральному закону № 313-ФЗ все педагоги должны пройти обучение навыкам оказания первой помощи.

Дистанционный курс "Оказание первой помощи детям и взрослым" от проекта "Инфоурок" даёт Вам возможность привести свои знания в соответствие с требованиями закона и получить удостоверение о повышении квалификации установленного образца (180 часов). Начало обучения новой группы: 26 апреля.

Подать заявку на курс
  • Иностранные языки

Тесты по английскому языку для 7 класса.

библиотека
материалов



Айдарлинская СШ, Ефимова А.Ю.

Тест по английскому языку.

7 класс.

1 вариант.

1.Choose the right verbs

How long … you…the book?

A) has, been

B) have, been

C) have, read

D) are, read

E) has, read

2. Answer the question

What is the capital of Great Britain?

A) Ottawa

B) Paris

C) Astana

D) Washington

E) London

3. Choose the right form of plural nouns:

A) Baby

B) Babys

C) Babies

D)Babiys

E) Babyes



4. Find the right verbs:

It ……………for 3 hours already.

A) have been snowing

B) have snow

C) has snow

D) has been snowing

E) snow



5.Find the opposite word:

Polite

A) Interesting

B) Kind

C) Big

D) Patient

E) Rude

6. Answer the question:

What does the traditional British Sunday lunch consist of?

A) Yorkshire pudding

B) Apple cake

C) Milk and toast

D) Bread and butter

E) Bacon and eggs

7. Choose the right modal verb:

I…. get up early on Mondays.

  1. Is to

  2. may

  3. able to

  4. have to

  5. must



8. Find the right form of the verb:

My brother … at the theatre yesterday.

  1. Am

  2. Is

  3. Are

  4. Were

  5. Was



9. Choose the right word:

There … a lot of bread on the table.

A)am

B) were

C) are

D) weren’t

E)is



10. Choose the right word:

There was only……butter left.

A) A few

B) A little

C) Many

D) The

E) A



11. Choose the right verb:

My brother … a bread last year.

A) have grown

B) had grown

C)have grew

D) grew

E)grow

12. Find the right word:

Cardiff is the capital of……

A) England

B) Wales

C) Northern Ireland

D) Scotland

E) Britain





13. Choose the verb in the right form:

He ………….back home. Here he is.

  1. has come

  2. came

  3. come

  4. have come

  5. came

14. Find the right article

She has got… lovely smile.

A) The

B)-

C) An

D) A

E) Any



15. Choose the right word :

There is…. milk in the bottle.

  1. few

  2. many

  3. little

  4. an

  5. are



16. Choose the right form

New hospital ………..by the Queen.

A) were opened

B) open

C) opening

D) opens

E) was opened



17. Choose the right word:

He did the work……

A) Herself

B) Myself

C) Itself

D) Himself

E) Themselves





18. Choose the right form of the verb:

Bread is … every day.

  1. eat

  2. eaten

  3. eating

  4. eats

  5. eated

19. Write the right word:

We …going to visit Picture Gallery. We are interested in Kazakh art.

A)is

B) were

C) been

D) are

E) was

20. Write the necessary pre"">I rely…my friend.

  1. at

  2. with

  3. on

  4. after





Контрольный срез по английскому языку.

( 7 класс)

2 вариант.

  1. Choose the right variant

He ………… French since 2001.

  1. Has studied

  2. Have studied

  3. Have studying

  4. Is study

  5. Are studied



2.Answer the question

What is the capital of the USA?

A) London

B) Washington

C) New York

D) Astana

E) Berlin

3. Choose the right form of plural noun:

A) Tooth

B) Tooths

C) Teeth

D) Teeths

E) Toothes

4. Find the right verbs:

Why are you hot? I …...........all the way.

  1. Has been run

  2. Have been running

  3. Has run

  4. Has been running

  5. Is running

5. Find the opposite word: Kind

A) Patient

B) Big

C) Wicked

D) Polite

E) Beautiful

6. Answer the question:

What does the British Supper consist of?

  1. Yorkshire pudding

  2. Bread and butter

  3. Roast potatoes

  4. Cornflakes

E) Omelet, sausages

7. Find the right form of modal verb

The policeman told the woman she…….worry.

  1. Needn’t

  2. Couldn’t

  3. ought

  4. mustn’t

  5. couldn’t to

8. Choose the right word:

My sister … in Astana last month.

  1. is

  2. were

  3. am

  4. was

  5. are

9. Find the right word:

There … many books in the bag.

A)is

B) –

C) am

D) do

E) are



10. Write the right word:

It took her …….minutes to make coffee.

A) Much

B) A little

C) A few

D) The

E) A

11. Choose the right verb:

We…….. dictation now.

  1. write

  2. are writing

  3. wrote

  4. is writing

  5. writes

12. Find the right word:

Belfast is the capital of…..

  1. Northern Ireland

  2. England

  3. Scotland

  4. Paris

  5. The USA

13. Choose the right verb:

She …….the picture today.

  1. painted

  2. has painted

  3. paint

  4. have painted

  5. are painting

14. Find the right article:

Four times …day.

A) Any

B) An

C) The

D) A

E) -

15. Find the right word:

There are…. books on the shelf.

  1. Few

  2. Little

  3. An

  4. A

  5. Small

16. Choose the right form:

My book …….by my friend.

A) Taken

B) Takes

C) Was taken

D) Were taking

E) Was took



17. Choose the right word:

Sasha and Omar built the house…….

A) Myself

B) Herself

C) Himself

D) Ourselves

E) Themselves



18. Choose the right translation of the sentences:

This picture is always looked at.

А) Эту картину всегда можно увидеть.

В) На эту картину всегда смотрят.

С) Эту картину всегда видно.

D) Эта картина всегда смотрелась.

Е)Эта картина всегда смотрится.

19. Put the necessary word

He …..going to tell you an interesting story.

  1. Am

  2. Is

  3. Been

  4. Are

  5. Be

20. Put the necessary preposition:

I am afraid…dogs.

  1. in

  2. off

  3. at

  4. of

  5. on



























Ответы:

Вариант 1:

1C 2E 3 С 4D 5E 6 A 7D 8E 9 E 10 B 11D 12 B 13A 14D 15C 16E 17D 18B 19D 20C

Вариант 2:

1A 2B 3C 4B 5 C 6E 7A 8D 9E 10C 11B 12A 13B 14D 15A 16C 17E 18B 19B 20D





Автор
Дата добавления 07.12.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров753
Номер материала ДВ-237819
Получить свидетельство о публикации

"Инфоурок" приглашает всех педагогов и детей к участию в самой массовой интернет-олимпиаде «Весна 2017» с рекордно низкой оплатой за одного ученика - всего 45 рублей

В олимпиадах "Инфоурок" лучшие условия для учителей и учеников:

1. невероятно низкий размер орг.взноса — всего 58 рублей, из которых 13 рублей остаётся учителю на компенсацию расходов;
2. подходящие по сложности для большинства учеников задания;
3. призовой фонд 1.000.000 рублей для самых активных учителей;
4. официальные наградные документы для учителей бесплатно(от организатора - ООО "Инфоурок" - имеющего образовательную лицензию и свидетельство СМИ) - при участии от 10 учеников
5. бесплатный доступ ко всем видеоурокам проекта "Инфоурок";
6. легко подать заявку, не нужно отправлять ответы в бумажном виде;
7. родителям всех учеников - благодарственные письма от «Инфоурок».
и многое другое...

Подайте заявку сейчас - https://infourok.ru/konkurs


Выберите специальность, которую Вы хотите получить:

Обучение проходит дистанционно на сайте проекта "Инфоурок".
По итогам обучения слушателям выдаются печатные дипломы установленного образца.

ПЕРЕЙТИ В КАТАЛОГ КУРСОВ


Идёт приём заявок на международный конкурс по математике "Весенний марафон" для учеников 1-11 классов и дошкольников

Уникальность конкурса в преимуществах для учителей и учеников:

1. Задания подходят для учеников с любым уровнем знаний;
2. Бесплатные наградные документы для учителей;
3. Невероятно низкий орг.взнос - всего 38 рублей;
4. Публикация рейтинга классов по итогам конкурса;
и многое другое...

Подайте заявку сейчас - https://urokimatematiki.ru

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх