Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Тест по английскому языку для 5 класса

Тест по английскому языку для 5 класса


  • Иностранные языки

Поделитесь материалом с коллегами:

Английский язык

Госстандарт

Тест 5 класс 3 четверть 2014-2015 уч. год


Choose the right answer:

1.Do you want some lemonade?

a) No b) None c) No, thanks d) Thanks

2. Do you want some Coke ?

a) Yes b) Yes, please c) Yes, I d) No, Yes.

Put the right verb:

3. There_______ desks in the classroom.

a) is b) are c) am d) isn’t

4. There_______ a book on the table.

a) are b) no c) is d) not

5. ____ there a picture on the wall?

a) are b) is c) am d) no

6. _______ there plates in the dishwasher?

a) are b) is c) no d) am

7. I _______read a newspaper in the evening.

a) do b) don’t c) does d) doesn’t

8. She________ her mother on the kitchen every day.

a) help b) helps c) Yes, help d) No, help

Choose the right answer

9. Where does he comes from ?

a) He comes from Kazakhstan.

b) he come from Kazakhstan.

c) He don’t comes from Kazakhstan.

d) Don’t he come from.

What does not belong to ?

10. room, bedroom, kitchen, clock, dining room.

11 the USA, Spain, Italy, Circus, Japan.

12. camels, tigers, bears, cats, elephants.

13. a sofa, a carpet, an armchair, a plant, a table


14. What do you do in your kitchen?

a) I read books.

b) I listen to music.

c) I count the dishes.

d) I cook breakfast, dinner, supper.


15. What do you do in your living room?

a) I have dinner.

b) I wash up dishes.

c) I drink and eat.

d) I watch TV.

Choose the right verb:

16. “Are you sleeping?”

a) Yes, I am b) Yes, I do c) No, I don’t d) Yes, I is

17. He _____ a policeman .

a) am b) is c) are d) aren’t

18. I _____a pupil.

a) am b) are c)is d) isn’t

19.____ you ready to go? No, I____________

a) Are, am not b) isn’t am not c) are ,don’t d) is, am not

20. I ____________ to the shop every day.

a) to go b) go c) are d) goes

21. She ____________ German very well.

a) is studing b) are studing c) am studing d) am not studing

22..I ____________ sweets.

a) like b) likes c) not likes d) is like

23. She______________ to read a book in the evening.

a) like b) likes c) not like d) liking

24. We_________to be doctors.

a) wants b) want c) is want d) are want

25. I like___________ TV after school.

a) watch b) watches c) to watch d) not watch


Ключи: 1.с 2.b 3.b 4.c 5.b 6.a 7.b 8.b 9.a 10.clock 11.circus 12.cats 13. a plant

14.d 15.d 16.a 17.b 18.a 19.a 20.b 21.a 22.a 23.b 24.b 25.c


Учитель английского языка Есимканова А.Д.

СОШ № 10 г.Караганда





Автор
Дата добавления 08.10.2015
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров250
Номер материала ДВ-042622
Получить свидетельство о публикации


Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх