Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Инфоурок / Иностранные языки / Тесты / Тест-карточки "Времена глагола" (6 кл., англ.язык)
ВНИМАНИЮ ВСЕХ УЧИТЕЛЕЙ: согласно Федеральному закону № 313-ФЗ все педагоги должны пройти обучение навыкам оказания первой помощи.

Дистанционный курс "Оказание первой помощи детям и взрослым" от проекта "Инфоурок" даёт Вам возможность привести свои знания в соответствие с требованиями закона и получить удостоверение о повышении квалификации установленного образца (180 часов). Начало обучения новой группы: 24 мая.

Подать заявку на курс
  • Иностранные языки

Тест-карточки "Времена глагола" (6 кл., англ.язык)

библиотека
материалов

Тест по английскому языку “Времена глагола”

Критерии оценивания:

14-15 баллов - «5» 12-13 б. – «4» 9-11 б. – «3»


Выберите нужную форму глагола:


1.  Tom usually ... football.

a) is playing   b) play    с) plays


2.  What language he ... now ?

a) speaks     b) is speaking     c)speak


3.  It... snow hard tomorrow.

a) will      b) is     c) has


4. I … go for a walk today.

a) didn’t    b) am not        c) don’t


5.  Mozart... more than 600 pieces of music.

a) writes       b) wrote      c) will write 


6.  ... you have time to write her tomorrow?

a) do       b)   did           c) will


7.  There ... many children in the gym last lesson.

a) are         b) were         c) will be


8.  I... to London.

a) never was b) have never been    c) never were


9.  My friends ... to the theatre yesterday.

a) went     b) have gone      c)    had  go 


10. The children ... football yesterday when it began to rain.

a) were playing   b) played   c) play


11. Neil Armstrong ... to the Moon many years ago.

a) has gone      b) went      c)  had gone 


12. She …. already … her homework.

a) will do b) had done c) has done


13. Look! The postman ... a letter to you.

a) brings   b) has brought     c) is bringing


14. There ... a lot of beautiful old buildings in Moscow.

a) is        b) are      c)  was


15.Look! Somebody ... in the river.

a) swim      b)   swims    c) is swimming

Тест по английскому языку “Времена глагола”

Критерии оценивания:

14-15 баллов - «5» 12-13 б. – «4» 9-11 б. – «3»


Выберите нужную форму глагола:


1.  Tom usually ... football.

a) is playing   b) play    с) plays


2.  What language he ... now ?

a) speaks     b) is speaking     c)speak


3.  It... snow hard tomorrow.

a) will      b) is     c) has


4. I … go for a walk today.

a) didn’t    b) am not        c) don’t


5.  Mozart... more than 600 pieces of music.

a) writes       b) wrote      c) will write 


6.  ... you have time to write her tomorrow?

a) do       b)   did           c) will


7.  There ... many children in the gym last lesson.

a) are         b) were         c) will be


8.  I... to London.

a) never was b) have never been    c) never were


9.  My friends ... to the theatre yesterday.

a) went     b) have gone      c)    had  go 


10. The children ... football yesterday when it began to rain.

a) were playing   b) played   c) play


11. Neil Armstrong ... to the Moon many years ago.

a) has gone      b) went      c)  had gone 


12. She …. already … her homework.

a) will do b) had done c) has done


13. Look! The postman ... a letter to you.

a) brings   b) has brought     c) is bringing


14. There ... a lot of beautiful old buildings in Moscow.

a) is        b) are      c)  was


15.Look! Somebody ... in the river.

a) swim      b)   swims    c) is swimming

Тест по английскому языку “Времена глагола”

Критерии оценивания:

14-15 баллов - «5» 12-13 б. – «4» 9-11 б. – «3»


Выберите нужную форму глагола:


1.  Tom usually ... football.

a) is playing   b) play    с) plays


2.  What language he ... now ?

a) speaks     b) is speaking     c)speak


3.  It... snow hard tomorrow.

a) will      b) is     c) has


4. I … go for a walk today.

a) didn’t    b) am not        c) don’t


5.  Mozart... more than 600 pieces of music.

a) writes       b) wrote      c) will write 


6.  ... you have time to write her tomorrow?

a) do       b)   did           c) will


7.  There ... many children in the gym last lesson.

a) are         b) were         c) will be


8.  I... to London.

a) never was b) have never been    c) never were


9.  My friends ... to the theatre yesterday.

a) went     b) have gone      c)    had  go 


10. The children ... football yesterday when it began to rain.

a) were playing   b) played   c) play


11. Neil Armstrong ... to the Moon many years ago.

a) has gone      b) went      c)  had gone 


12. She …. already … her homework.

a) will do b) had done c) has done


13. Look! The postman ... a letter to you.

a) brings   b) has brought     c) is bringing


14. There ... a lot of beautiful old buildings in Moscow.

a) is        b) are      c)  was


15.Look! Somebody ... in the river.

a) swim      b)   swims    c) is swimming

Ключи к тесту:

1-c

2-b

3-a

4-c

5-b

6-c

7-b

8-b

9-a

10-b

11-b

12-c

13-c

14-b

15-c

Автор
Дата добавления 27.07.2016
Раздел Иностранные языки
Подраздел Тесты
Просмотров430
Номер материала ДБ-147881
Получить свидетельство о публикации

Выберите специальность, которую Вы хотите получить:

Обучение проходит дистанционно на сайте проекта "Инфоурок".
По итогам обучения слушателям выдаются печатные дипломы установленного образца.

ПЕРЕЙТИ В КАТАЛОГ КУРСОВ

Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх