Добавить материал и получить бесплатное свидетельство о публикации в СМИ
Эл. №ФС77-60625 от 20.01.2015
Свидетельство о публикации

Автоматическая выдача свидетельства о публикации в официальном СМИ сразу после добавления материала на сайт - Бесплатно

Добавить свой материал

За каждый опубликованный материал Вы получите бесплатное свидетельство о публикации от проекта «Инфоурок»

(Свидетельство о регистрации СМИ: Эл №ФС77-60625 от 20.01.2015)

Инфоурок / Иностранные языки / Другие методич. материалы / План работы внеклассного часа на тему "How is your English?"
ВНИМАНИЮ ВСЕХ УЧИТЕЛЕЙ: согласно Федеральному закону № 313-ФЗ все педагоги должны пройти обучение навыкам оказания первой помощи.

Дистанционный курс "Оказание первой помощи детям и взрослым" от проекта "Инфоурок" даёт Вам возможность привести свои знания в соответствие с требованиями закона и получить удостоверение о повышении квалификации установленного образца (180 часов). Начало обучения новой группы: 28 июня.

Подать заявку на курс
  • Иностранные языки

План работы внеклассного часа на тему "How is your English?"

библиотека
материалов

Тақырыбы: “How is your English?


Мақсаты:
өтілген тақырыптар шеңберінде тілдік және сөйлеу материалдарды қорытындылау және қайталау бойынша оқушылардың оқушылардың іс-әрекетін ұйымдастыру; жыл мезгілдері, ай аттары, осы шақтағы to be етістігінің формалары туралы білімдерін тексеру; 20-ға дейінгі есептік сан есім, өтілген реплика клишені қолдану, күнді атау дағдыларын тексеру

Білімдік: өтілген тақырыптар шеңберінде тілдік және сөйлеу материалдарды қорытындылау және қайталау бойынша оқушылардың оқушылардың іс-әрекетін ұйымдастыру; жыл мезгілдері, ай аттары, осы шақтағы to be етістігінің формалары туралы білімдерін тексеру; 20-ға дейінгі есептік сан есім, өтілген реплика клишені қолдану, күнді атау дағдыларын тексеру

Дамытушылық: алған білімдері мен тәжірибелерін қойылған оқу мақсаттарын шешу үшін қолдана алу және қорытындылай білу дағдыларын дамытуға мүмкіндік туғызу.

Тәрбиелік: өз жұмысына және өзге адамдардың жұмысына құрмет, жауапкершіік, тәртіптілік, адалдық, еңбекқорлық, жеке басын қадірлеу, сыныптастарының жетістіктеріне қуану және сәтсіздіктеріне баулу, топта жұмыс істеуге үйрену.
Сабақтың барысы:

І. Ұйымдастыру сәті

Сәлемдесу. Сабақтан тыс іс-шараның тақырыбы мен мақсат-міндеттерімен таныстыру. Екі сыныптан 6 оқушыдан қатысып, екі топқа бөлінеді де, өз топтарының атауларымен топ басшылары таныстырып өтеді.

ІІ. Негізгі бөлім:

Екі топқа ағылшын әліпбиінің әнін айтқызып, кестеде қалып қалған әріптерді жазғызуға арналған тапсырманы орындатамыз.

Екі топқа арналған келесі тапсырмаларды орындатамыз:

Task for 1 team:

1.Describe your school. Make three sentences.

2. Answer: Is there a library in your school Answer: may vary

3. Answer: What is your favourite subject? Answer: may vary

4. Answer: What date is it today? Answer: may vary

5. If you bump into someone you say…Answer: I’m sorry.

6. Put the missing word.Answer: We are sitting next to each other.

7. Guess: There are many books in this place. You can read there. Answer: It’s a library.

8. Guess: This month is between January and March. Answer: It’s February.

9. Name the season: June, July, August. Answer: It’a summer.

10. Answer: When do you have PE? Answer: may vary.

Task for 2 team:

1. Guess: You study there. You read, write and count there. Answer: It’s a classroom.

2. Answer: What is your favourite subject? Answer: may vary

3. If you want to ask your teacher about something you say…Answer: Excuse me.

4. Guess: This month is between October and December. Answer: It’s November

5. Name the season: March, April, May. Answer: It’ spring.

6. Say the date: November 11.

7. Answer: When do you have English? Answer: may vary.

8. Answer: Is there a school hall in your school Answer: may vary

9. Put the missing word: .Answer: Excuse me may I come in

10. Complete: There is\ are ___floor\floors in my school. Answer: may vary

Оқушылар апта күндері мен ай аттары жайлы әнді шырқайды.

Екі топтың оқушыларын тақырыптар бойынша сөйлету мақсатымен отбасы жайлы және мектеп туралы өз ойларын айтқызу.

If you are happy and you know it” әнін айтқызу.

Қорытынды: әр топтың белсенді жұмысын атап көрсетіп, жеңімпаз топты марапаттап, сабақтан тыс іс-шараны қортындылаймыз.




Подайте заявку сейчас на любой интересующий Вас курс переподготовки, чтобы получить диплом со скидкой 50% уже осенью 2017 года.


Выберите специальность, которую Вы хотите получить:

Обучение проходит дистанционно на сайте проекта "Инфоурок".
По итогам обучения слушателям выдаются печатные дипломы установленного образца.

ПЕРЕЙТИ В КАТАЛОГ КУРСОВ

Автор
Дата добавления 16.08.2016
Раздел Иностранные языки
Подраздел Другие методич. материалы
Просмотров71
Номер материала ДБ-157910
Получить свидетельство о публикации
Похожие материалы

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.
Специальное предложение
Вверх