995176
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
+Добавить материал
и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Дистанционные курсы профессиональной переподготовки и повышения квалификации для педагогов

Дистанционные курсы для педагогов - курсы профессиональной переподготовки от 1.410 руб.;
- курсы повышения квалификации от 430 руб.
Московские документы для аттестации

ВЫБРАТЬ КУРС СО СКИДКОЙ ДО 90%

ВНИМАНИЕ: Скидка действует ТОЛЬКО до конца апреля!

(Лицензия на осуществление образовательной деятельности №038767 выдана ООО "Столичный учебный центр", г.Москва)

ИнфоурокИностранные языкиТестыКомплексный тест по английскому языку (Вариант 2)

Комплексный тест по английскому языку (Вариант 2)

Напоминаем, что в соответствии с профстандартом педагога (утверждён Приказом Минтруда России), если у Вас нет соответствующего преподаваемому предмету образования, то Вам необходимо пройти профессиональную переподготовку по профилю педагогической деятельности. Сделать это Вы можете дистанционно на сайте проекта "Инфоурок" и получить диплом с присвоением квалификации уже через 2 месяца!

Только сейчас действует СКИДКА 50% для всех педагогов на все 111 курсов профессиональной переподготовки! Доступна рассрочка с первым взносом всего 10%, при этом цена курса не увеличивается из-за использования рассрочки!

ВЫБРАТЬ КУРС И ПОДАТЬ ЗАЯВКУ
библиотека
материалов
Скачать материал целиком можно бесплатно по ссылке внизу страницы.

Variant 2



1. Our family always gets together ___ Christmas Day.

a) at b) in c) on d) while

2. I haven't seen Ann ___ a few days. I last saw her ... Tuesday.

a) during / on b) during / at c) for / on d) for / at

3. We met a lot of people ___ we were on holiday. ___ that time, we also visited a lot of museums and galleries.

a) while / During b) during / While c) for / At d) at / For

4. Tom doesn't see his parents very often – usually only ___ the New Year and sometimes ___ the summer for a few days.

a) on / in b) on / at c) at / in d) at / on

5. There is a red pen on the table. Give me ___ pen.

a)a b)the c)- d) an

6. Kate works hard during the week, so she likes to relax ___ the weekends.

a) in b) at c) for d) with

7. My grandfather ___ violin very well when he was young.

a) can play b) could play c) could played d) could played

8. We ___ a lot last year.

a) did travel b) travelled c) did travelled d) does travel

9. When ___ Maria?

a) did you last see b) did you last saw c) you last saw d) do you see

10. We ___ last night due to the nasty weather.

a) didn’t went out b) did go out c) didn’t go out d) doesn’t go out

11. Martin never ___ me text messages.

a) sends b) doesn’t send c) send d) sended

12. ___ you usually have lunch at work?

a) Are b) Do c) Does d) Have

13. I ___ too much coffee.

a) drinking b) drinks c) drink d) drunk

14. My mother ___ lots of money on clothes.

a) don’t spend b) spends c) spend d) have spend

15. I am going to ___ countryside tomorrow.

a)a b)the c)- d) an

16. Would you like ___ cup of coffee?

a)a b)the c)- d) an

17. Jane is ___ tallest girl in our class.

a)a b)the c)- d) an

18. You ___ spanked her. She didn’t deserve it.

a) shouldn’t have b) needn’t have c) mustn’t have d) couldn’t have

19. Who ___ the first airplane?

a) did invented b) did invent c) invented d)does invent

20. I ___ round and ___ Paula.

a) turned / saw b) was turning/ was seeing c) turn / was seeing d) was turning / saw

21. I ___ to get up this morning. It ___ and it was cold, and my bed was so warm.

a) don’t want / is raining b) am not wanting / rains c) wasn’t wanting / rained d) didn’t want / was raining

22. Where is ___ Everest situated?

a)a b)the c)- d) an

23.When we came in he ___ something on the paper.

a) was writing b) were writing c) is writing d) wrote

24. The bank always ___ on time.

a) opens b) is open c) open d) is opened

25. I ___ to the news on the radio when the phone ___

a) listened / was ringing b) am listening / was ringing c) was listening / rang d) listen / is ringing

26. She’s always ___ (ворчит) at me when she’s in a bad mood (в этом случае означает негодование).

a) nag b) nagged c) nagging d) nags

27. I ___ not ___ him since June.

a) did / see b) did / seen c) have / saw d) have / seen

28. At this instant we are not ___ down (скашивать) the grass, we ___ sowing (сеять).

a) mowing/ are b) mowing/is c) mown/ are d) mowed/ is

29. My nephew ___ for another job these days. He wants to work at night.

a) are looking b) look c) looking d) is looking

30. While we ___ a drink, a waiter ___ a pile of plates.

a) had / was dropping b) have / dropped c) have / drop d) were having / dropped

31.Don’t talk so loudly. Our son ___ in his room.

a) are studying b) studying c) is studying d) studies

32. They ___ John yesterday.

a) met b) have met c) meeted d) has met

33. Just now we ___ the table (убираем посуду до стола) and washing up.

a) is clearing b) are clearing c) clear d) clears

34. I haven’t done it ___.

a) yet b) already c) just d) since

35. She’s ___ the letter. She ___ it yesterday.

a) wrote / wrote b) written / written c) wrote / written d) written / wrote

36. If you don’t feel better you ___ go to bed.

a) ought b) should c) don’t have to d) needn’t

37. You ___ get the 8.45 train. It doesn’t stop at Yorkshire.

a) had better b) mustn’t c) should d) don’t have to

38. His illness got worse and worse. In the end he ___ go into hospital for an operation.

a) will have to b) must c) had to d) ought to have

39. Mary ___ Paris for London in 2013.

a) has left b) have left c) left d) leaved

40. You ___ any more aspirins; you’ve had four already.

A) mustn’t take B) needn’t have taken C) shouldn’t have taken D) had better not take

41. I wonder who took my alarm clock. It ___ Julia. She ___ supposed to get up early.

a) might be / is b) could be / is c) had to be / was d) must have been / was

42. In a hundred years’ time we ___ out of water to drink.

a) must have run b) might have been/run c) should have run d) may have run

43.He is ___ among his classmates.

a) old b) taller c) the youngest d) short

44. I make ___ mistakes now than last year.

a) few b) fewer c) - d) the fewest

45. It is ___ and ___ to live here than there.

a) warm / most pleasant b) warmer / pleasant c) warmest / pleasanter d) warmer / more pleasant

46. Which is ___ country in the UK?

a) industrial b) the most industrial c) more industrial d) most industrial
47.The ___ you start, the ___ you’ll finish.

a) soon / more quickly b) sooner / more quickly c) sooner / quickly d) soon / quickly

48. By the time we came to the bookshop all books ___

a) are sold b) were sold c) had been sold d) are being sold

49. New schools ___ in our city every year.

a) is built b) are to be built c) will build d) are built

50. This year a very beautiful theatre ___ in our city.

a) built b) was built c) has been built d) had been built


Assessment Criteria

46-50=5

38-45=4

29-37=3

0-28=2





Key



1 –c

2 – c

3 – a

4 – c

5 – b

6 – b

7 – b

8 – b

9 – a

10 – c

11 – a

12 – b

13 – c

14 – b

15 – b

16 – a

17 – b

18 – a

19 – c

20 – a

21 – d

22 – c

23 – a

24 – a

25 – c

26 – c

27 – d

28 – a

29 – d

30 – d

31 – c

32 – a

33 – b

34 – a

35 – d

36 – b

37 – b

38 – c

39 – c

40 – a

41 – d

42 – d

43 – c

44 – b

45 – d

46 – b

47 – b

48 – c

49 – d

50 – c

Общая информация

Номер материала: ДБ-081604

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Испанский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс «Английский язык для начинающих (Beginner)»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания французского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания испанского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания итальянского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в профессиональном образовании: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иноcтранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания русского языка как иностранного»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности помощника-референта руководителя со знанием иностранных языков»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности секретаря руководителя со знанием английского языка»

Благодарность за вклад в развитие крупнейшей онлайн-библиотеки методических разработок для учителей

Опубликуйте минимум 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Сертификат о создании сайта

Добавьте минимум пять материалов, чтобы получить сертификат о создании сайта

Грамота за использование ИКТ в работе педагога

Опубликуйте минимум 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Свидетельство о представлении обобщённого педагогического опыта на Всероссийском уровне

Опубликуйте минимум 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Грамота за высокий профессионализм, проявленный в процессе создания и развития собственного учительского сайта в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Грамота за активное участие в работе над повышением качества образования совместно с проектом "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Почётная грамота за научно-просветительскую и образовательную деятельность в рамках проекта "Инфоурок"

Опубликуйте минимум 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную почётную грамоту

Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.