Выдаём удостоверения и дипломы установленного образца

Получите 5% кэшбэк!

Запишитесь на один из 793 курсов и получите 5% кэшбэк стоимости курса на карту

Выбрать курс
Инфоурок Иностранные языки ТестыКонтроль письма в 9 классе

Контроль письма в 9 классе

Скачать материал
библиотека
материалов

WRITING COMPREHENSION TEST (II) MARK _________

Name_____________________________________Form 9 Date_______

1. Match
0. to listen
__А_ A) to
1. to be interested ____ B) of
2. to be fond
____ C) in
3. to be famous
____ D) for

2. Составь предложения.
0. An / a / hour / 15 / advertisements / of / minutes / program / has / of
An hour of a program has 15 minutes of advertisements._______________
1. The / often / very / a / producer / show / creates / TV / quickly
__________________________________________________________________________________________________________________________
2. Today / flora / our / planet / of / science / and / fauna / studies / and
__________________________________________________________________________________________________________________________
3. Climate / have / animals / changed / plants / and / greatly
__________________________________________________________________________________________________________________________

3. Выберитенужнуюформуглагола:

1. Tom usually ... football.

a) is playing b) play с) plays


2. What language he ... now ?

a) speaks b) is speaking c)speak


3. It... snow hard tomorrow.

a) will b) shall c) be


4. If the weather ... fine, we 11 go for a walk.

a) will be b) is c) shall be


5. Mozart... more than 600 pieces of music.

a) writes b) wrote c) will write


6. ... you have time to write her tomorrow ?

a) do b) did c) will


7. There ... many children in the hall last time.

a) are b) were c) will be


8. I... to London.

a) never was b) have never been c) never were


9. My friends ... to the theatre yesterday.

a) went b) have gone c) had go


10. The children ... outdoors last night when it began to rain hard.


a) were playing b) played c) play


11. Neil Armstrong ... to the Moon many years ago.

a) has gone b) went c) had gone


12. The policeman read the gentleman his wright after he ... him.

a) had arrested b) arrested c) arrests


13. Open the door. The postman ... a letter to you.

a) brings b) has brought c) will bring


14. There ... a lot of beautiful old buildings in Moscow.

a) is b) are c) was


15.Look! Somebody ... in the river.

a) swim b) swims c) is swimming

  • 1-C
    2-B
    3-A
    4-A
    5-B
    6-C
    7-B
    8-B
    9-A
    10-A
    11-C
    12-A
    13-A
    14-B
    15-C
















___________________________9класс

1. Прочитай, что некоторые британцы говорят о своих увлечениях.

a) Подбери к текстам заголовки. Один заголовок лишний.

1) We are very fond of having picnics. On Sundays our family goes to some nice place in the country. We like to sit in the open air and enjoy nature. It's a pleasure to have lunch in a forest or near the water. We can also play ball or swim if the weather is fine.______

2) My best friend and I often go to the discos. We listen to music and dance there. It's fun! Rock is our favourite type of music. And we enjoy listening to jazz._______

3) We have two dogs. Their names are Terry and Rex. We love them so much! Every day we take them for a walk in the park. They are so polite and nice when they meet other dogs there. I think they say "Hello!" to them in their dog language.______

4) All my friends love sport. Our favourite sports are horse riding, football and swimming. Every school and college has its own football team. We often have sport competitions at our school. It's great when your team wins!_____



a We are fond of sports.

b British weekend

c How can we spend free time

d Pet lovers

e Most British are nice and polite.



b). Закончи предложения, используя информацию текста.

1). On Sundays the British like____________________________________________________________.

2). They think it's pleasant to______________________________________________________________.

3). Some boys often go to the disco to_______________________________________________________.

4). Many British families keep_____________________________________________________________.

5). They enjoy looking after them and every day they___________________________________________.

6). The most favourite sports among the British are____________________________________________.

7). MostBritishschoolshave______________________________________________________________.

2. Прочитай три отрывка о рабочем дне девочки.

а) Расположи отрывки в таком порядке, чтобы получился рассказ.


1). At one o'clock Ann usually has lunch. After lunch she helps mother about the house. Ann doesn't like to wash the dishes but she enjoys shopping. Sometimes she doesn't remember what her mother told her to buy but she never forgets to buy some milk for her cat.____


2). Ann can play the piano very well. Her friends often come to see her in the evening. They enjoy listening to music and sometimes Ann plays or sings for them. They always praise (хвалят) her singing. Sometimes they go out for a walk if the weather is fine and enjoy fresh air and a good company.______


3). Ann often goes to bed late and she hates getting up early. Her mornings are very busy. She can't always find her things. She looks for her schoolbag everywhere and at last finds it under the sofa. Sometimes she doesn't have time to eat her breakfast and she is often late for school. Iwonderwhyshenevergetsbadmarks!_____



  • Если Вы считаете, что материал нарушает авторские права либо по каким-то другим причинам должен быть удален с сайта, Вы можете оставить жалобу на материал.
    Пожаловаться на материал
Курс повышения квалификации
Курс повышения квалификации
Скачать материал
Найдите материал к любому уроку,
указав свой предмет (категорию), класс, учебник и тему:
также Вы можете выбрать тип материала:
Общая информация
Скачать материал

Вам будут интересны эти курсы:

Курс профессиональной переподготовки «Испанский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Немецкий язык: теория и методика обучения в образовательной организации»
Курс профессиональной переподготовки «Китайский язык: теория и методика обучения иностранному языку в образовательной организации»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания английского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания немецкого языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания испанского языка с учетом требований ФГОС»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания итальянского языка с учетом требований ФГОС»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков: английский, немецкий, французский»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика преподавания иностранных языков в начальной школе»
Курс профессиональной переподготовки «Теория и методика билингвального обучения иностранным языкам»
Курс повышения квалификации «Организация кросс-культурной адаптации иностранных студентов в образовательных организациях в сфере профессионального образования»
Курс повышения квалификации «Специфика преподавания русского языка как иностранного»
Курс профессиональной переподготовки «Организация деятельности помощника-референта руководителя со знанием иностранных языков»

Оставьте свой комментарий

Авторизуйтесь, чтобы задавать вопросы.