640101
столько раз учителя, ученики и родители
посетили сайт «Инфоурок»
за прошедшие 24 часа
Добавить материал и получить бесплатное
свидетельство о публикации
в СМИ №ФС77-60625 от 20.01.2015
Манифест «Инфоурок»
ИнфоурокИностранные языкиТестыТест

Тест

библиотека
материалов

English Test. Laser B1.Units 1-11.

1 variant.

1.Choose the right variant be able

a) to do something

b) doing something

c) at doing something

2. Choose the right variant be fond

a)to do something

b)of doing something

c)in doing something

3. Choose the right variant help someone ….

a)to do something

b)in doing something

c) with something

4. Present Simple or Present Continuous.

Everyone …… the new teacher because she’s very kind.

a)like

b)likes

c) is liking

5. Present Simple or Present Continuous.

My English ….. better and better every day.

a)is getting

b) gets

c)get

6.Choose the right variant of the Emphatic Present Simple

You never help me.”

Actually, I ….. you sometimes.”

a)help

b)do help

c)do not help

7. Choose the right variant of the Emphatic Present Simple

Joanne doesn’t want to take the exam.”

That’s not true. She …. to.”

a)does want

b) does wants

c)do wants

8. Some verbs are not usually used in their continuous form (-ing- form). These are called….

a)irregular verbs

b) regular verbs

c) stative verbs

9. Choose one stative verb from these.

a)bring

b)understand

c)choose

10.Choose one verb which can be either stative or non-stative verb.

a)possess

b) forget

c) have

11. Choose the right word.

My mum and dad read several daily …… every morning, but I don’t.

a) media

b)movies

c)newspapers

12.The movie has only …… started so you haven’t missed anything so far.

a)yet

b)just

c)already

13.She has been a fan of Enrique ……. several years.

a)for

b)since

c)before

14.Find the negative form of the word “tidy”

a)intidy

b)untidy

c)imtidy

15.Find the definition of the word

to create something for the first time”

a)invent

b)develop

c) research

16.Find a formal expression

a)Can you…..?

b)I wonder if you could…..

c) But I want …..

17.Someone who says nasty or unkind things

a)polite

b)shy

c)rude

18.how is right?

a)make a mistake

b)do a mistake

c)take a mistake

19.Our town has a ….. where young people can meet and enjoy themselves.

a)circus

b)café

c) youth club

20.stop doing something, such as a hobby

a)give up

b)turn up

c)pick up

21.end the relationship

a)split up

b) go out with smb

c)split out



22.find a noun , formed from this verb “involve”

a) involvent

b) involvation

c)involvement

23.form a noun from the adjective “responsible”

a)responsibility

b)responsity

c)responsence

24.a person who makes people laugh, often as a job

a)sitcom

b)comedian

c)punch line

25.”extremely funny”

a)humour

b)comedy

c)hilarious

26.Choose the correct word

Spend time …..

a)doing

b)to do

c)in doing

27.What does “unless” mean

a)only

b)if only

c)except if

28.Our opponents were far better so we … the game.

a)scored

b)lost

c)missed

29.She’s almost … good to be true!

a)such

b)too

c)so

30.Write the person or the business.

We are having our flat painted at the moment.

a)optician

b)builder

c)decorator

































































Keys.

1.a

2.b

3.c

4.b

5.a

6.b

7.a

8.c

9.b

10.c

11.c

12.b

13.a

14.b

15.a

16.b

17.c

18.a

19.c

20.a

21.a

22.c

23.a

24.b

25.c

26.a

27.c

28.b

29.b

30.c










Найдите материал к любому уроку,
указав свой предмет (категорию), класс, учебник и тему:
также Вы можете выбрать тип материала:
Краткое описание документа:
Данный тест является контрольным за весь учебный год для 8 класса по учебнику издательства Macmillan «Laser B1»  с 1 по 11 разделы.В каждом вопросе, а их всего 30 в тесте, по з варианта ответов a, b,c. Этот тест является административной контрольной работой, т.е. заменяет переводной экзамен, поэтому охватывает весь материал 11 разделов, так.как в 8 классе мы изучаем 11 разделов и 5 разделов остаётся на 1 полугодие 9 класса. Тест рассчитан для учащихся гуманитарного класса, с 4-часовой нагрузкой в неделю.В него включены вопросы по грамматике, лексике, фразовым глаголам и прочее. Ключи также прилагаются. 
Общая информация
Оставьте свой комментарий
Авторизуйтесь, чтобы задавать вопросы.
Благодарность за вклад в методическое обеспечение учебного процесса по преподаваемой дисциплине

Опубликуйте 3 материала, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную благодарность

Добавить материал
Сертификат о создании персонального учительского сайта

Опубликуйте 5 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить сертификат о создании сайта

Добавить материал
Грамота за высокий уровень сформированности информационно-коммуникационной компетентности

Опубликуйте 10 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Добавить материал
Свидетельство за транслирование результатов своей профессиональной деятельности

Опубликуйте 15 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данное cвидетельство

Добавить материал
Грамота за личный вклад в повышение качества образования

Опубликуйте 20 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Добавить материал
Почётная грамота за высокий уровень профессионализма

Опубликуйте 25 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную грамоту

Добавить материал
Золотая грамота за современный подход к преподаванию и повышение качества педагогического труда

Опубликуйте 40 материалов, чтобы БЕСПЛАТНО получить и скачать данную золотую грамоту

Добавить материал
Включите уведомления прямо сейчас и мы сразу сообщим Вам о важных новостях. Не волнуйтесь, мы будем отправлять только самое главное.